Q7'ye de öyle demişlerdi zamanında, şimdi de aynı kişiler soda içip doktora gidiyor, hazımsızlıktan
Robinhoyla q7 yi aynı kefeye mi koyuyosun?
bu da bişeymi keitayla q7yi aynı kefeye koyanlar var. bence bu daha saçma yani şimdi herşeyi bi kenara bırakalım keita futbolcuysa q7 ne? q7 futbolcuysa keita ne? biri futbolun tüm estetiğini gözler önüne sererek izleicilere futbol ziyafeti yaşatıyor. diğerinin aklında hakemi nasıl kandırırım nasıl daha inandırıcı yere atlarım düşüncleri var. yalan mı?
Bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum, Keita şu Quaresma'yı top diye oynar.
zaten topçu olsa normal futbol topuyla oynar neden quaresma ile oynasın.
quote:
Orijinalden alıntı: Blackeagle
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
formasini bile alamaz
Sıkılmadın mı renktaşlarına örnek olmaktan ? Gelirse bikinini ben alacağım
Bu sene son haftadan önce imzasında 2009-2010 Şampiyon Fenerbahçe yazmıştı.Onu unutamıyorum.
quote:
formasini bile alamaz
Ağzından bal damlıyor.Robinho bizde kaynak sağlam.[DMC] gelmez dedi.
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan*
quote:
formasini bile alamaz
Q7 gelince çıplak koşmıcakmıydın sen
kim ben mi ? balano sonmus eski bir yildiz icin mi ? o ben degilim
ayrica bu ne simdi o zamanlar ahmed cakarin sozu olay olmustu bende saka olsun diye yazmistim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan*
quote:
formasini bile alamaz
Q7 gelince çıplak koşmıcakmıydın sen
kim ben mi ? balano sonmus eski bir yildiz icin mi ? o ben degilim
ayrica bu ne simdi o zamanlar ahmed cakarin sozu olay olmustu bende saka olsun diye yazmistim
Kazı çevir , yanmasın
Kimse yanlış anlamasın çok severim keratayı.
quote:
formasini bile alamaz
Bu arada Bursa'dan gol haberimi var?2-2 mi?
Aboooovv
quote:
Orijinalden alıntı: ThePhenoM
quote:
formasini bile alamaz
Biraz akıl fikir arkadaş.alakalı alakasız her konuya şunu yazıp ne kadar futbol bildiğinizi,ne kadar yorum yapabildğinizi gösteriyorsunuz.Bravo böyle devam.
quote:
formasini bile alamaz
Olm sen ne kadar sığır bir çocuksun yaw? bjk konularıdan çıkmıyorsun ve saçma sapan mesajlar atıp duruyorsun.Eğer q7 hayranıysan söyle sana bir small forma yollatırayım.
quote:
Orijinalden alıntı: S.S. Lazio
quote:
formasini bile alamaz
Olm sen ne kadar sığır bir çocuksun yaw? bjk konularıdan çıkmıyorsun ve saçma sapan mesajlar atıp duruyorsun.Eğer q7 hayranıysan söyle sana bir small forma yollatırayım.
Besilidir bence
quote:
Orijinalden alıntı: ozwizard7
amigo ecevit
çok kesin birşekilde robinhonun kiralandığını duyurdu !!!
Evet , Hilbert gelmiyor ; ama Robinho'nun kiralık olarak geleceğini duyurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: Rundown
quote:
Orijinalden alıntı: ThePhenoM
quote:
formasini bile alamaz
Biraz akıl fikir arkadaş.alakalı alakasız her konuya şunu yazıp ne kadar futbol bildiğinizi,ne kadar yorum yapabildğinizi gösteriyorsunuz.Bravo böyle devam.
Öyle mesaja böyle cevap.
Yok numaradan transfer edicez. Dublörünü getircez.
Bunu görmeden inanmayacaksınız sanırım..
quote:
Orijinalden alıntı: Juelz Santana
quote:
Orijinalden alıntı: Feint-TR
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
quote:
Orijinalden alıntı: gokmavı
Anca formasını alır.
Q7'ye de öyle demişlerdi zamanında, şimdi de aynı kişiler soda içip doktora gidiyor, hazımsızlıktan
Robinhoyla q7 yi aynı kefeye mi koyuyosun?
bu da bişeymi keitayla q7yi aynı kefeye koyanlar var. bence bu daha saçma yani şimdi herşeyi bi kenara bırakalım keita futbolcuysa q7 ne? q7 futbolcuysa keita ne? biri futbolun tüm estetiğini gözler önüne sererek izleicilere futbol ziyafeti yaşatıyor. diğerinin aklında hakemi nasıl kandırırım nasıl daha inandırıcı yere atlarım düşüncleri var. yalan mı?
KOnu neden keitaya geldi bilmiyorum ama q7 ne çok güveniyosan gel iddiaya girelim...Bu sene takımların oynadığı resmi maçlarda hangisinin gol+asist sayısı daha fazla olcak?
q7 nin yeteneğine bişey diyemem ama Keita şu an Ligimizdeki en iyi sağ açık
11:35 den sonra dikkatli dinleyin..Taraftarın coştuğu sırada , Serdal adalı yıldırım demirörenin kulağına birşeyler fısıldıyor..
Dediğide Şu..eğer yanlış duymuyorsam.. Robinhoyu duyduklarında..
satın almamız çok zor 30-35 milyon eurolardan bahsediliyor. ama kiralık gelebilir neden olmasın?
quote:
Orijinalden alıntı: REM1903 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?c=1&r=1&hid=74034 11:35 den sonra dikkatli dinleyin..Taraftarın coştuğu sırada , Serdal adalı yıldırım demirörenin kulağına birşeyler fısıldıyor.. Dediğide Şu..eğer yanlış duymuyorsam.. Robinhoyu duyduklarında..
Bu dediğin doğru olabilir çünkü demirören bu sene yıldızlarla şampiyonlukları kovalayacağız demişti.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: REM1903 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?c=1&r=1&hid=74034 11:35 den sonra dikkatli dinleyin..Taraftarın coştuğu sırada , Serdal adalı yıldırım demirörenin kulağına birşeyler fısıldıyor.. Dediğide Şu..eğer yanlış duymuyorsam.. Robinhoyu duyduklarında..
Bu dediğin doğru olabilir çünkü demirören bu sene yıldızlarla şampiyonlukları kovalayacağız demişti.
tam anlayamadım ama insallah öyle demiştir.
Diğer konudan alıntı yapıyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: daqq3r
forzadan bir arkadaş tribün seslerini silmiş. sadece konuşmalar var.