100. Yıl isimli forma için Ümit (Pitx1 ) hocaya teşekkür ediyorum
evet arkadaşlar bendeki 100. yıl forması da bu işte. saygılar iyi akşamlar
ŞU İKİ FORMAYI GÖREN DUYAN YOKMUDUR YA KOSKOCA FORUMDA :D
quote:
Orijinalden alıntı: yildirimgokhan
Beyaz uzun kollu bende var ama takas veya satış düşünmüyorum.
İlkdefa sahip birini görmüş oldum :D Darısı satıp yada takas etmek isteyen birini görmeye :D
Şu ipli formanın hastasıyım.
Yılmak yok aramaya devam :D
100. yıl çubuklu formada tamamdır aramaya devam arkadaşalar yardımlarınızı bekliyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
puma bence de çok iyi formalar yapıyor.
2006 dünya kupasında ki italya forması bence şu ana kadar yapılmış en iyi formalardan birisidir. o geldi aklıma direk.
kadın iç çamaşırından yapılan değilmiydi o gazetelerde haberi vardı daha rahat ettiriyormuş
quote:
Orijinalden alıntı: Dehşetengiz
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
puma bence de çok iyi formalar yapıyor.
2006 dünya kupasında ki italya forması bence şu ana kadar yapılmış en iyi formalardan birisidir. o geldi aklıma direk.
kadın iç çamaşırından yapılan değilmiydi o gazetelerde haberi vardı daha rahat ettiriyormuş
o ne la öyle
quote:
Orijinalden alıntı: S.Soylu
100. Yıl bağcıklı forma gibisi yok. Kendi iyi bir gelirim olsa hiç acımadan alacağım zamanında aldırmadığım için içimde kalan formadır. Arkasında birde P.Nouma yazacak.. Bi kere daha kafamı vuruyorum o zaman aldırmadığım için
şu bağcıklı yakalı formaları çok hoşuma gidiyor beşiktaşın.
Gece gece pis özendim
Şu formaları arıyorum arkadaşlar elinde olan varsa özel mesajla ulaşabilir
Beşiktaş'ın yüzüncü yılında kullandığı ve üç büyükler arasında en orjinal yüzüncü yıl forma fikri olarak öne çıkan 2002-2003 sezonu forması.Üreticisi Puma olan forma o yıl kullanılan çubuklu forma modelinin saten kumaşa uygulanması ve formanın üzerine o güne kadar Beşiktaş'ta bir dakika dahi oynamış tüm futbolcuların isimlerinin yazılması sonucu üretilmiş.
quote:
Aramaya devam
quote:
Şu formaları arıyorum arkadaşlar elinde olan varsa özel mesajla ulaşabilir
Eksikleri aramaya devam
quote:
Orijinalden alıntı: The Red Devil
Konuyu hortlatmış gibi olmayayım ama , elimde fazladan 100.yıl nostalji bağcıklı forma mevcuttur , ve satmayı düşünmekteyim... Eski kız arkadaşıma almıştım , ayrıldıktan sonra iade etti.. Geçen hafta kolilerin içinde buldum.. Benim kendi şahısama ait 2 tane daha var , Medium beden , düşünen olursa pmle ulaşsın konuşuruz...
Elinde PUMA marka forma varmıdır acaba? Karşılığında takasa 2-3 forma verebilirim formanın durumuna göre