Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ - Efes Pilsen / 19. HAFTA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
4.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahh Bursa ahh iflah olmayacaksın sen !!!
    Ne anlamı var şimdi bu tezahuratların ? Ne anlamı var bu saçmalıkların ?
  • tam beklediğim gibi kolay maç olmadı,farkı bir aralar 10 sayıya kadar çıkarsakta sağolsun bursa seyircisi yapacağını yaptı oyunu durdurup soğuttu takımı sonrasında zaten toparlanan tofaş maça ortak oldu,zevkli geçti son saniyeler,takımımızda bugün reese,arda,cevher ve thomas hem skor yönünden hemde oyun yönünden takımı sırtladı malesef 5 numara pozisyonunda halen ostojic ve sales iyi değiller ve ne yazıkki iyi olacak gibide görünmüyorlar ahh ulan insan şimdi wright ve kimaniyi nasıl arıyor ahh.

bu bursa seyircisinede öğretemiycez anlaşılan ya kardeşim sıkletimiz değilsiniz boşa yırtınmayın çabalamayın olmuyor işte yapamıyorsunuz
  • Efesin gücü ortada,doğruya doğru kadro olarak bizden bir gömlek üstünler şu anda ama akatlarda taraftarımızın önünde inançla,olumlu oyun,dirençli savunma ve mücadele gücüyle efesi yenmemiz imkansız değil hele ki efesin euroligdeki prokom maçının yorgunluğu ile karşımıza çıkacak olması bizim için avantaj
  • quote:

Orjinalden alıntı: labmen

Efesin gücü ortada,doğruya doğru kadro olarak bizden bir gömlek üstünler şu anda ama akatlarda taraftarımızın önünde inançla,olumlu oyun,dirençli savunma ve mücadele gücüyle efesi yenmemiz imkansız değil hele ki efesin euroligdeki prokom maçının yorgunluğu ile karşımıza çıkacak olması bizim için avantaj

zor be hocam.. son 2 seneki kadro ile bu seneki kadromuz arasında dağlar kadar kalite farkı var.. avrupa'nın en iyi birkaç uzun rotasyonundan birine sahip efes, pota altını bize karartacaktır kesin.. oyun kurucu pozisyonlarında da bariz üstünler.. kaan kural'ın tabiriyle efes'i yenme şansımız, jupiter ile uranüs arasına satürn'ün girmesi ihtimaliyle eş değer

• quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

Orjinalden alıntı: labmen

Efesin gücü ortada,doğruya doğru kadro olarak bizden bir gömlek üstünler şu anda ama akatlarda taraftarımızın önünde inançla,olumlu oyun,dirençli savunma ve mücadele gücüyle efesi yenmemiz imkansız değil hele ki efesin euroligdeki prokom maçının yorgunluğu ile karşımıza çıkacak olması bizim için avantaj

zor be hocam.. son 2 seneki kadro ile bu seneki kadromuz arasında dağlar kadar kalite farkı var.. avrupa'nın en iyi birkaç uzun rotasyonundan birine sahip efes, pota altını bize karartacaktır kesin.. oyun kurucu pozisyonlarında da bariz üstünler.. kaan kural'ın tabiriyle efes'i yenme şansımız, jupiter ile uranüs arasına satürn'ün girmesi ihtimaliyle eş değer

valla hocam sana katılmadığımı söylersem yalan olur ama sevdalandığımız şu renklere karşı umudunuda kaybetmemek istiyor insan, yoksa yukarda yazdığım dirençli savunma,olumlu oyun,mücadele gücü üst düzeyde olacak efeste o gün gününde olmayacak şeklinde bir düzen oluşacak bizde yenecez biraz değil bayağı zor gibi geliyor ama umut bu işte taraftar olunca takımın kümeye bile oynasa içinde yeşeriyor insanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labmen -- 28 Ekim 2006; 11:36:32 >

• efes i belki yenebiliriz ama j.thomas ın bi 30 falan atarsa belki.ben beşiktaşa güveniorum
  • Mis gibi jordan ayakkabı dağıldı yaaaa çok şaşırdım alt tarafı Reese crossover yapıyordu ama....Reese in dava açması lazım

İlk yarıda Beşiktaş iyi gibiydi ama biraz da şanslıydı 2.yarıda efes in yorulacağını da hesaba katarsak kazanabiliriz maçı
  • ilk yarı 29-27. thomas ın sakatlığı kötü oldu.2.yarıda thomas katkı yaparsa beşiktaş maçı alır.
  • 74-65. Beşiktaş en iyi oyuncusu, en iyi skoreri thomas'ın yokluğunda bile efesi 3.çeyrekteki müthiş oyunuyla yendi ve bu sezon şampiyonlukta iddiasını ve akatlarda bu sezonda yenilmeyeceğini kanıtladı.
  • gerçekten iyi bir maçtı. son çeyrekte sıkıntı çektiğimiz dönemlerde cevherin attığı iki kritik üçlük maçın kader anlarıydı.

ama hala aynı tas aynı hamam. geçen yıllarda da 10-15 sayı öne geçtiğimiz maçların sonunu getirmekte zorlanıyorduk hala zorlanıyoruz. buna çözüm üretemiyor didin.

top kayıplarına rağmen erkan, cevher ve reese maçın yıldızlarıydı. savunmamız çok iyiydi ve düşünülenin aksine biz efese pota altını dar ettik. bir teşekkürde her zamanki gibi süper olan seyircimize
  • kazanmamız için gereken ne varsa yaptık,düşünsenize efesi ilk yarıda 27 sayıda tuttuk ve farkı bi ara 20 sayıya çıkardık,her ne kadar bu maç bizim için zafer olsada ( gerçi son senelerde efesi paso yeniyoruz yenildiğimiz zamanda dönen dolapları herkes biliyor ) eksiklerimiz bas bas bağırıyor neyse şimdi zafer zamanı keyfini çıkaralım

taraftar her zamanki gibiydi yani muhteşem, akatlarda sorunumuz yok zaten resmen rakip takımlar için cehennem vazifesi görüyor,ama benden seyircimize bir alkışda küfürsüz tezahüratlar için, eeeee geçen sene aldığımız her zafer sonrası konuyu seyircinin kötü tezahüratına getirenler şimdi neyden dem vuracaklar bakiiiiiiim ???????

bir özür murat murathanoğlu ile yiğiter uluğ a,kusura bakmayın beyler siz pek istemediniz ama biz yinede yendik efesi

• bu sonuçla şampiyon belli oldu galiba hayırlı olsun herkese şampiyon fenerbahce her dalda şampiyon olcaz...
  • Beşiktaşımız çok güzel oynayarak hakkıyla yendi efes pilseni..inşallah böyle oynamaya devam ederler..umarım jemal thomas ın sakatlığı da ciddi değildir..
    Akatlar gerçekten de rakipler için cehennem,Beşiktaş için bir cennet
  • efes eurolegude iyi oynayınca bzim ligde tek kelimeyle dağıtıyor. bjk tebrik etmek lazım tabi ama efes de gerçekten hiç iyi değildi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: whamg

bu sonuçla şampiyon belli oldu galiba hayırlı olsun herkese şampiyon fenerbahce her dalda şampiyon olcaz...

erken öten horozu.................... bilirsin gerisini
  • i love this game
    işte basketbolu bu yüzden seviyoruz.. kadro olarak kıyas bile yapılmayacak 2 takım, hemde en önemli oyuncumuz sakatken bu maçı kazanmak.. gerçekten çok büyük başarı ve sürpriz.. yalnız anlamadığım bi nokta var.. bu maç neden bugün oynandı.. efes'in euroleague maçının üzerinden henüz 42 saat geçmişken bu maçın oynanmasına bi anlam veremedim.. ben maçın yarın oynanacağını düşünüp alttaki şu mesajı yazmıştım.. çok da iddialı konuşmuşum yaw

quote:

Orjinalden alıntı: drexler22
    avrupa'nın en iyi birkaç uzun rotasyonundan birine sahip efes, pota altını bize karartacaktır kesin.. oyun kurucu pozisyonlarında da bariz üstünler.. kaan kural'ın tabiriyle efes'i yenme şansımız, jupiter ile uranüs arasına satürn'ün girmesi ihtimaliyle eş değer

• korkunun ecele faydası yoktur, burası akatlar burdan çıkış yoktur.
  • herkez diodu yok gezegenlerin birbirine girmesi kadar zormuş falan.ben inanıyorum demiştim evde yendik. yani önemli olan inanmak. türkiye ligindeki takımları gözünüzde büyütmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll
    herkez diodu yok gezegenlerin birbirine girmesi kadar zormuş falan.ben inanıyorum demiştim evde yendik. yani önemli olan inanmak. türkiye ligindeki takımları gözünüzde büyütmeyin

ben demiştim ama yanlışın var; gezegenlerin birbirine girmesi kadar zor demedim.. efes'i yenme şansımız, jupiter ile uranüs arasına satürn'ün girmesi ihtimaliyle eş değer dedim demek ki arada sırada satürn, uranüs ile neptünün arasına giriyomuş

ama şunu da gözardı etmememiz gerkir ki maçı kazanmamızdaki en önemli etken efes'in 42 saat arayla 2 önemli maç yapmasıdır.. sezon başı olduğu için böyle yüksek tempoyu kaldıramadılar.. bu arada türkiye ligindeki takımları büyütmeyin falan demişsin de.. efes, fenerbahçe ve türktelekom bizden güçlü görünüyorlar, onları yenmemiz başarıdır..
    ayrıca sen de pek iddialı kazanırız dememişin.. jamel 30 atarsa belki falan

quote:

efes i belki yenebiliriz ama j.thomas ın bi 30 falan atarsa belki.ben beşiktaşa güveniorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 29 Ekim 2006; 17:09:57 >

• quote:

herkez diodu yok gezegenlerin birbirine girmesi kadar zormuş falan.ben inanıyorum demiştim evde yendik. yani önemli olan inanmak. türkiye ligindeki takımları gözünüzde büyütmeyin

sne de kendini fazla büyütmüşün...
    efesin ebesi şeedilmişti euroligde...yorgunluktan ölmüşlerdi....yoksa değil iki gezegenin 10 gezegenin bir araya geçmesi kadar zor...
    basketbolda herşey olur top yuvarlaktır...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.