Bildirim
Beşiktaş'da aylık öğrenci harcaması

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
beşiktaşta ev kiraları biraz fazladır.800-900 e en ucuz bulabilirsiniz diye düşünüyorum.yanılıyor olabiirim.150 civarı faturlar ,bir o kadar da aylık yemek dersek
en az 600-700 tl kişi başı. -
min. 1000 diyorum. Beşiktaşta biraz daha artabilir fiyat eve göre kiralar bayağı yüksek. Kabataş Tophane tarafı biraz daha uygun evler yakın Beşiktaş a da o tarafa da bakın derim -
kişi başı 1000 lirayla geçinebilir miyim? -
Yoğun gece hayatı gibi şeyler fiyatı değiştirebilir hocam. Yani 1000 lirayla aç kalmazsın ama normal yaşarsan -
1000 lira zor yeter, evin kirası faturası, kışın ısınması eşek yükü kadar para eder. Hiç mi gezmeyecen, dışardan yemek almayacan? Biraz lüks harcamaları da düşün. Ben bursada kalıyorum apart fiyatım dışında 1000 lira anca yetiyor, sigara yok alkol de çok az düşün -
1000 lıraya besıktasta kedı kopek yasayamaz :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tuzla da durum ne,özellikle sabancı üni.si yakınlarında ev kiraları ne durumda?
şöyle söyleyim sigara kullanmıyorum alkolde de 70lik vodka alırım 1 ay dolapta idare eder beni yani delisi değilim
gece hayatı konusunda sıkıntı var çünkü beşiktaştaki arkadaş çevrem aşırı sosyal nerdeyse her gece çıkarlar
bunları göz önünde bulundurursak aylık ne kadar istemem lazım babamdan? -
quote:
Orijinalden alıntı: cartmanland_77
şöyle söyleyim sigara kullanmıyorum alkolde de 70lik vodka alırım 1 ay dolapta idare eder beni yani delisi değilim
gece hayatı konusunda sıkıntı var çünkü beşiktaştaki arkadaş çevrem aşırı sosyal nerdeyse her gece çıkarlar
bunları göz önünde bulundurursak aylık ne kadar istemem lazım babamdan?
Abartı gelecek ama Beşiktaş'tan bahsediyoruz sonuçta. Saydıkların karşısında 1900 senin işini görecektir diyorum. -
en az 1500 gerekli
zaten bunun yaklaşık 400 kira - 50 aidat - 150 fatura - 50 de evin gereksiz gereksinimlerine gidecek ( adam başı ) -
Ben de düşünüyorum Beşiktaş'ta ev ama 1900 çok fazla yaf -
o zaman yandık desenize babamı bu fiyata asla ikna edemem -
Ya sanırım sen Boğaziçi düşünüyordun degil mi
Benim aklımın bir kenarında da Boğaziçi iktisat var da yurt olanakları falan nasıl ki acaba bilgin var mı
quote:
Orijinalden alıntı: cartmanland_77
o zaman yandık desenize babamı bu fiyata asla ikna edemem
Aynen... Senin okulun yurdu var en azından bizde o da yok. Ver elini cemaat yurdu... -
quote:
Orijinalden alıntı: DeBroglie
en az 1500 gerekli
zaten bunun yaklaşık 400 kira - 50 aidat - 150 fatura - 50 de evin gereksiz gereksinimlerine gidecek ( adam başı )
ıkı kısı eve cıkarken besıktasta kısı bası 400luk ev bulursan banada haber ver kacırmym. Anca dıkılıtasta fln bulunur o mıktara. Abbasaga taraflarnda ımkansız tek kelımeyle
quote:
Orijinalden alıntı: yaday1925
quote:
Orijinalden alıntı: DeBroglie
en az 1500 gerekli
zaten bunun yaklaşık 400 kira - 50 aidat - 150 fatura - 50 de evin gereksiz gereksinimlerine gidecek ( adam başı )
ıkı kısı eve cıkarken besıktasta kısı bası 400luk ev bulursan banada haber ver kacırmym. Anca dıkılıtasta fln bulunur o mıktara. Abbasaga taraflarnda ımkansız tek kelımeyle
fulyada bulabilirsin git bak -
okulun yurdu var ama şu an beşiktaşta çok yakın arkadaş çevremden 3 öğrenci evi var 1i daha eylülde çıkıcak yurtta kalmak istemiyorum(ilk sene mecburi olarak kilyos ama)
evler abbasağa cinannüma civarında(yanlış yazmış olabilirim) ikisi evi aldı diğer evde aylık 1800 veriyor ama onun evi boğaza bakıyor ve 3+1
bana 2+1 yeterli ama 2000 civarında bir fiyat çıkarsa mecburen yurt -
Beşiktaştaki evler çok ucuz değil yani 800 civarı olanlar kötü evler, ısınma sorunu olursa kışın çok doğalgaz ödersin, yer olarak iyi tabii merkezi zaten o yüzden eski, bazı yerleri kanalizasyon kokulu ve genelde bodrum, giriş, kot farklı evler bile 800den başlıyor. Boğaziçi olacaksa gerçi onun etrafında da uygun fiyata zor sen bence en iyisi ilk yıl en azından ilk dönem yurtta kal alış sonra ev tut.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X