Şimdi Ara

Beşiktaş artık pozisyon bulamıyor.[sm=oha.gif] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Papa Het

Kendinizi avutmaya devam. Gsliler bile pusudaymis bak onlar bile kendine pay cikarma pesinde. UNBEATEN diyeceksiniz! Anadolu takimlarina falan da puan kaybetmez bu takim, hayallerde yasamayin sonra olanlari gecen seneden hatirliyoruz. " Besiktas da puan kaybedecek " Aras, talisca + en az 2 transferle izleyin 2. yari siz sadece bu takimi. Yapacaginiz, elinizden gelecek tek sey bu olacak cunku.

aras dönünce ayvayı yedik gerçekten. geçen sene kiralandığı rayo vayekanoda yarım sezonda toplam 97 dakika oynamış adam.
  • İkisi takım da kötü. Devre arası takviyelere ihtiyaçları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiveMeYourLife

Bu sahaya diğer takımlar sadece beraberlik için çıkar.
    Büyüksün FENERBAHÇE.

quote:

İki takım, bugüne dek resmi ve özel olmak üzere Ülker Stadı’nda 52 kez karşılaştı. Kadıköy’deki maçlarda Fenerbahçe 19, Beşiktaş 18 kez kazandı, 15 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Kadıköy’de Fenerbahçe 71, Beşiktaş 69 kez gol sevinci yaşadı.

Ne anlama geldiğini idrak edebilecek yetide olduğunu varsayarak açıklamsına girmiyorum

Bugünün avuntusu bu anlaşılan sizin için,her yere bunu yazdığınıza göre..Ben diğerlerine yazdığım cevabı koyayım şuraya,sizayıklarsınız taşını..

• Ligden kopan renkliler için fazla iddialı bir konu olmuş. Senin pozisyonların da alperin yalandan aldığı duran toplar sonrasında yaşanan karambollerden ibaret. Beşiktaş, kadıköy deplasmanına yenilmemek için çıktı, rakibinden fazla pas yaptı, fazla topla oynadı, oyunu istediği gibi yönlendirdi, duran top dışında topu kalesine yaklaştırmadı, istediğini de aldı. Kendinize başka hedefler koyun artık, Beşiktaş 2-3 gömlek büyük size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seyir zevki sifir olan bi macta FB taraftarinin hangi istatistige bakip biz cok iyidik Besiktas kotuydu yada Besijtasa ustunluk kurduk diyebildigini anlamak zor.

Kaleye isabetli sut 2 takimda da sifir. FB'nin topla oynama yuzdesi %2 daha fazla. Faul sayisinda FB acik ara onde.

FB full kadro ile 44bin seyirciyle 7mac kazanma serisinden sonra ölüsünü yakaladigi Besiktasi yenemiyorsa cuvaldizi kendine batirsin.

Besiktas 3puan alamadik diye uzulmez ama Kiev oncesi sakatlik ve kayip olmadi diye sevinir. Bu sahadan ölusü 1 puan alan takima cemkirmeden once iyi dusunun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Formda Olcay kaçırsa da pozisyona girer, pas istasyonunda çok önemli yeri vardır. Olcay'ın formsuzluğu etkili bunda. Töre gitmese yine bu kadar olmazdı.
    Devre arası kanat oyuncusu şart gözüküyor. Sıkıntı Oğuzhan ya da Tolgay'da değil. Geçen sezon Quaresma uzun süre yedekti. Atiba, Oğuzhan, Sosa, Olcay, Töre, Gomez ile oynadık, şu anda bu 6 oyuncudan sadece 2'si var. Makine ciddi biçimde kırıldı. Ona rağmen çok iyi sonuçlar aldık şu ana kadar. Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkacağız inşallah. Şampiyonluk yarışında da en ciddi adayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı

Fb bjk cekisir.basaksehir ucuncu olur

Tmm

• quote:

Kendinizi avutmaya devam. Gsliler bile pusudaymis bak onlar bile kendine pay cikarma pesinde. UNBEATEN diyeceksiniz! Anadolu takimlarina falan da puan kaybetmez bu takim, hayallerde yasamayin sonra olanlari gecen seneden hatirliyoruz. " Besiktas da puan kaybedecek " Aras, talisca + en az 2 transferle izleyin 2. yari siz sadece bu takimi. Yapacaginiz, elinizden gelecek tek sey bu olacak cunku.

Unbeaten yerine Anadolu takımı diyorum ben. Onlarda kendi evinde herkesle berabere kalıp, FB deplasmanında şut çekmeden 1 puan alınca deli gibi seviniyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Unbeaten yerine Anadolu takımı diyorum ben. Onlarda kendi evinde herkesle berabere kalıp, FB deplasmanında şut çekmeden 1 puan alınca deli gibi seviniyorlar.

Arkadaş doğru söylemiş Anadolu takımlarına puan kaybetmiyor. Dün örneğini gördük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ALEX CROSS

Ligden kopan renkliler için fazla iddialı bir konu olmuş. Senin pozisyonların da alperin yalandan aldığı duran toplar sonrasında yaşanan karambollerden ibaret. Beşiktaş, kadıköy deplasmanına yenilmemek için çıktı, rakibinden fazla pas yaptı, fazla topla oynadı, oyunu istediği gibi yönlendirdi, duran top dışında topu kalesine yaklaştırmadı, istediğini de aldı. Kendinize başka hedefler koyun artık, Beşiktaş 2-3 gömlek büyük size.

İkinci yarıda üst üste3 pas yapamadınız nerdeyse

Besiktas anca bursaya trabzona 3 gömlek fazla gelir

• O değilde forumda işi gücü algı olmuş bjk li arkadaşlar var:) chedjou nun sapıtıp,q7 den önce josue nin pozisyonunu görmeden bizim için beraberliğe seviniyorlar demişlerdi:) gel gör ki adamlar,kötü oynadık diyemiyorlarda,kadıköye zaten beraberlik için geldik,oynamamıza gerek yoktu,öylesine takıldık sahada der gibi konuşuyorlar..bunlar başakşehir berabere kalınca,feneri yenip ligin babası olacağız diyen arkadaşlar:/

• iki tane şutları var koca 90dk. acizlikten başka birşey değil

• Kaleye isabetli şutu olmayan takım böyle bir konu açıyor.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

• 2 şutu 3 isabetli ortası bulunan , oyunu soğutmak için elinden geleni yapan takımı savunuyosunuz. Futbol oynamaya gelmemişsiniz kendi ağzınızla söylüyosunuz. Maç sonu işi topal muhabbetine çeken de sizin oyuncunuz ve teknik direktörünüz. Kusura bakmayı ne şeref ne haysiyet yok bu hareketlerinizde. Bazı forumlarda yeterince laf ettim kulübünüze burada etmeyeceğim. Futbol oynamak isteyen ve istemeyen 2 takım vardı sahada, oynamak istemeyen kazandı. Sevinebilirsiniz. "Allah kimseyi beraberliğe sevindirmesin."

• Adamlar bütün önemli maçlarda içeride dışarıda berabere kalıyor ama hep mutlular. Neymiş kaybetmiyormuşuz.. Nasıl bir 3.lük psikolojisi bu ya adamlarda nasıl travma olmuşa fenerden gsden ayar yemek bu takımlara kaynetmeyince sevinebiliyorlar Çevremde beşiktaş için bir tabir kullanıyorlar buraya yazılmaz. torunlarınız bile yarım büyük şerefli 3.diyecek beşiktaşa

• quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Adamlar bütün önemli maçlarda içeride dışarıda berabere kalıyor ama hep mutlular. Neymiş kaybetmiyormuşuz.. Nasıl bir 3.lük psikolojisi bu ya adamlarda nasıl travma olmuşa fenerden gsden ayar yemek bu takımlara kaynetmeyince sevinebiliyorlar Çevremde beşiktaş için bir tabir kullanıyorlar buraya yazılmaz. torunlarınız bile yarım büyük şerefli 3.diyecek beşiktaşa

Hep 3 ten bahsetmişsin de şuan 3. kim şimdi ben bilmiyorum

• Fenerlilerin şu acizlik lafları falan da acayip komik ha. Kadıköy'e deplasmana gidiyoruz 3 gün sonra Şampiyonlar Ligi gruptan çıkma maçımız var. Yürüye yürüye 1 puan aldık geri döndük. Kendi takımlarını konuşacaklarına bize laf atıyorlar. Volkan'a top gelmemişmiş. Bizim kaleye de pozisyon yağdı zaten
  • Valla biz vodafone arena da berabere kalsak üzülürdük. Aramızdaki fark bu. Biz yenmeye gidiyoruz siz yenilmemeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenerli Jön -- 4 Aralık 2016; 13:11:6 >
  • quote:

quote:

O Anadolu takımının haftaiçi ŞAMPİYONLAR LİGİ maçı var neden yırtsın bi tarafını? Biz istediğimiz skoru almışız daha ne olsun? Geçen sene kadıköyde 2-0 kaybedip şampiyon olduk,bu sene o staddan 1 puan ile dönüyoruz. Kapişş?

• quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

quote:

quote:

Arkadaş doğru söylemiş Anadolu takımlarına puan kaybetmiyor. Dün örneğini gördük

Bol bol kitap oku. Okuduğunu anlama yeteneğin gelişir. Zira cümlemle uyuşan herhangi bir noktası yok yazdığın cümlenin. Ha, laf sokmaya çalıştıysan PM at öğreteyim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.