Şimdi Ara

Beşiktaş Anadolu Lisesi hakkında bilgi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene son senem, Puanlarım: 6. sınıf:430 7.Sınıf:464

B.A.L' a girmek istiyorum 3. tercihlerde kaç puan düşer tahminen, birde okul hakkında bilgi almak istiyorum...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Beşiktaş Anadolu Lisesi

Beşiktaş Anadolu Lisesi, İstanbul'un merkezinde yer alan, köklü bir eğitim kurumudur. 1893 yılında kurulan okul, Türkiye'nin en iyi liseleri arasında yer almaktadır.

Eğitim Programı

Beşiktaş Anadolu Lisesi, öğrencilerine kapsamlı bir eğitim programı sunmaktadır. Okul, Fen, Türk, Matematik, Sosyal ve Yabancı Dil olmak üzere beş ana bölümde eğitim vermektedir. Fen bölümünde öğrenciler, bilim, matematik ve teknolojinin temel kavramlarında derinlemesine bilgi edinme fırsatı bulurlar. Türk bölümü, öğrencilerin Türk dili, edebiyatı ve kültürünü anlamalarına yardımcı olur. Matematik bölümü, öğrencilerin matematiksel düşünme becerilerini geliştirir. Sosyal bölüm, öğrencilerin tarih, coğrafya, felsefe ve sosyoloji gibi sosyal bilimler hakkında bilgi edinmelerini sağlar. Yabancı Dil bölümünde ise öğrenciler İngilizce, Almanca, Fransızca ve İspanyolca dillerinde eğitim alırlar.

Donanımlar ve Tesisler

Beşiktaş Anadolu Lisesi, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimleri için gerekli tüm donanımlara ve tesislere sahiptir. Okulda fen laboratuvarları, bilgisayar laboratuvarları, kütüphane, spor salonu ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Öğrenciler ayrıca okulun öğrenci kulüpleri ve topluluklarına katılarak sosyal becerilerini geliştirebilirler.

Akademik Başarılar

Beşiktaş Anadolu Lisesi, öğrencilerinin akademik başarılarıyla tanınır. Okulun mezunları, Türkiye'nin en iyi üniversitelerine ve yurt dışındaki saygın üniversitelere kabul edilmektedirler. Okul, üniversiteye giriş sınavlarındaki yüksek başarı oranıyla da bilinmektedir.

Öğrenci Yorumları

Beşiktaş Anadolu Lisesi'nin öğrencileri, okul hakkında olumlu yorumlar yapmaktadırlar. Öğrenciler, okulun akademik kalitesinden, öğretim kadrosundan ve sosyal olanaklarından memnun olduklarını ifade etmektedirler. Bir öğrenci yorumunda, "Beşiktaş Anadolu Lisesi, akademik olarak beni zorladı ve üniversiteye hazırladı. Öğretmenler ilgili ve destekleyici, okulun sosyal ortamı ise çok çeşitli ve aktif." denilmektedir.

Başvuru Süreci

Beşiktaş Anadolu Lisesi'ne başvurmak için öğrencilerin Türkiye'deki merkezi sınav olan LGS'de (Liseye Geçiş Sınavı) yüksek puan almaları gerekmektedir. Başvuru sürecinin ayrıntıları okulun resmi web sitesinde bulunabilir.

Sonuç olarak, Beşiktaş Anadolu Lisesi, İstanbul'un merkezinde yer alan seçkin bir eğitim kurumudur. Okul, öğrencilerine kapsamlı bir eğitim programı, modern donanımlar ve tesisler ile destekleyici bir sosyal ortam sunmaktadır. Beşiktaş Anadolu Lisesi'nden mezun olan öğrenciler, akademik ve sosyal açıdan iyi donanımlı bireyler olarak yetişmektedirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • UP
  • Puanı bilmem de ogrenci kalitesi çok iyi değil. Çok kötü de deil tabii.
  • Puan falan bilmem ama yeri mükemmel. Puanın tutarsa gitmeni kesinlikle tavsiye ederim. Çırağan otelinin yanında, denize sıfır. Okulun bahçesi falan denizin içinde.
  • 462 puan mı neydi.
  • Yeşilköy Anadolu Lisesi'ni tavsiye ederim. Daha kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkTemptation

462 puan mı neydi.

442 puanda okul . Okul güzel ilkokulda okul 3. sü olan arkadaşım gitti oraya festivaller falan düzenliyorlar okulun son haftalarında epey sosyal güzel bir okul yeride güzel öğrencisi hakkında pek bi bilgim yok normal bir anadolu lisesi diyebilirim .
    Edit : arkadaşım sınavların kabataş erkek düzeyinde olduğunu söylüyordu onada hocaları söylemiş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconic -- 24 Haziran 2011; 21:37:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vefa Lisesi'ni düşündün mü Beşiktaş'tan daha iyi
  • ben şu an lise 3 te beşiktaş anadoludayım bence erçekten eğitim olarak çok kaliteli bir okul ama sosyal aktivite müzikti resimdi dersen bi resim sergileri olr yıl sonunda bide festivali baskada bisey umma yanlız gezileri güzeldir insanlara gelince hangi liseye gidersen git her takım insan görürsün her lise aynı fark olarak çıkışta mal kavgalara rastlamazsın herkes birbirinin görüşüne saygılı bi ortam yeride güzel daha ne istiyon ama lisenin puanları yükseldi girebilirmisin bilmiyorum ben zamanında 460la girmiştim :D
  • puanım yetiyordu 461di yurdu olmadığı için gidemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michio KaKu -- 26 Ocak 2012; 20:26:27 >
  • Benimde son sene bu sene ilk 473 ikinci 472 üçüncü de inşallah öyle olur :D Pertevniyale gideceğim heralde.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.