Şimdi Ara

Beşiktaş’a sanal ortamda büyük darbe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • facebook’ta grubu bulunan spor takımları listesinde 8. sırada bulunan Beşiktaş’ın hayran sayfası kapatıldı.

18:48 | 30 Ağustos 2010

Mustafa Kemal BÜYÜKKAYA / milliyet.com.tr

Son olarak 1.6 milyon kişi tarafından beğenilen Beşiktaş’ın hayran sayfasının neden kapatıldığı hakkında bir açıklama yapılmazken, taraftarlar da bu duruma anlam veremedi.
    Daha önce açıklanan listelerde Beşiktaş hayran sayfası dünyanın en beğenilen spor takımları listesinde 8. sırada bulunuyordu.
    Öte yandan Beşiktaş taraftar grubu Çarşı tarafından oluşturulan Forza Beşiktaş isimli facabook grubu da geçtiğimiz günlerde kapatılmıştı.

İŞTE O ARAŞTIRMA
    Kullanıcı sayısı 500 milyonu aşan sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yapılan bir araştırma, dünyadaki en büyük taraftar kitlesine sahip kulübün Galatasaray olduğunu gösterdi.
    Spor haberleri ve yorumlarının yer aldığı internet sitesi ''sportingintelligence''de yayımlanan Nick Harris imzalı araştırmaya göre, facebook'ta grubu bulunan tüm spor kulüpleri arasında Galatasaray en büyük popülariteye sahip.
    Taraftarlarının sanal dünyadaki desteğini arkasına alan sarı-kırmızılı takım, popülerlikte Barcelona, Manchester United ve Real Madrid gibi dünyanın dev kulüplerini geride bıraktı.

İLK 10'DA 3 TÜRK TAKIMI
    Listenin başındaki Galatasaray dışında Fenerbahçe ve Beşiktaş da listenin ilk 10'unda yer buldu. Sarı-lacivertli ekip, ''en popüler spor kulüpleri'' sıralamasında 3. sırada yer alırken, Beşiktaş taraftarı, takımlarını listede 8. sıraya yerleştirdi.
    Sıralamada yer alan ilk 10 kulüp şöyle:

DESTEKÇİ SAYISI
    Kulüp Adı Ülkesi (Milyon)
    1) Galatasaray Türkiye 4.1
    2) Barcelona İspanya 3.4
    3) Fenerbahçe Türkiye 2.8
    4) Real Madrid İspanya 2.7
    5) LA Lakers ABD 2.3
    6) Liverpool İngiltere 1.9
    7) NY Yankees ABD 1.8
    8) Beşiktaş Türkiye 1.5
    9) Boston Red Sox ABD 1.3
    10) Manchester United İngiltere 1.26

kaynak: mıllıyet.

üye olanınız vardır mutlaka hayırdır neden kapatıldı kı

• Bunların hepsi gereksiz işler . Gelsin İnönü'ye adam gibi desteklesinler sanal ortam hiçbirşey katmaz takıma
  • Bir ara oraya katılmıştım. Bir şey paylaşılıyor, 4 dakika içinde 168 yorum yapılıyor!
    Milletin gerçekten işi gücü yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Bir ara oraya katılmıştım. Bir şey paylaşılıyor, 4 dakika içinde 168 yorum yapılıyor!

Tam hatun düşürme mekanı hocam

Durun nedenini söyleyeyim bu olayın altındada Fenerbahçe yatıyordur size göre
  • 2) Barcelona İspanya 3.4

Bunlarında eminim yarısı Türk'tür...Gereksiz işlerin bir numaralı insanıyız...
  • Bende benim tarlayı kapadım ne olacak...
  • isteyen eklesin gibi yorumlar yazılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Q7 adham qharismaa yhaaa" gibi yorumlar yazılıyor.. yakalarsam birini fena dövecem öyle emolardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

"Q7 adham qharismaa yhaaa" gibi yorumlar yazılıyor.. yakalarsam birini fena dövecem öyle emolardan

ChHoQ DhAaTtLuU ShEyhSiN
  • Kapatılsa ne olacak kapatılmasa ne olacak. Bence çok gereksiz bir oluşum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

"Q7 adham qharismaa yhaaa" gibi yorumlar yazılıyor.. yakalarsam birini fena dövecem öyle emolardan

Emo ve Apaçi bu ülkenin adamlarına gelen büyük darbe
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Kapatılsa ne olacak kapatılmasa ne olacak. Bence çok gereksiz bir oluşum zaten.

Aynen öyle bi faydası yok. Fazla olmuşunda nolmuş ? O kadar kişi takımına yardım etse Fb'nin satışlarını 2 ye katlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTraP

quote:

Bir ara oraya katılmıştım. Bir şey paylaşılıyor, 4 dakika içinde 168 yorum yapılıyor!

''Çok yalnızım, ekleyin beni konuşalım'' tarzı kızlardan bahsediyorsan eğer aman uzak kalsınlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xTraP

quote:

''Çok yalnızım, ekleyin beni konuşalım'' tarzı kızlardan bahsediyorsan eğer aman uzak kalsınlar.

Aman hocam aman çakma kız onlar

• Eeee hangi kızları düşüreceğiz peki?
  • Muhtemelen MAC OZETLERINI isinsiz RIpleyip yayinladiklari icindir.
  • Sire gs nin hileli sayfasinda...
  • yazık oldu 1 mılyon 800 bıne yakındı . bidaha zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Sire gs nin hileli sayfasinda...

• Sayfa tekrardan açıldı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.