Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1667. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.614
Cevap
214
Favori
771.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 16651666166716681669
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eyvallah hocam..keşke haksız çıksaydım da burada herkesten yanıldım diye özür dileseydim..Hiç utanmazdım.Gene de geç değil..kapatsınlar 10 puan farkı..yürümesinler sahada..GIO , Rafa yı açıkta oynatmasın..gerektiği zamanda gecikmeden gereken adam değişikliklerini yapsın, tüm derbileri alsın, taraftara ıslıklasanız da stada gelin varlığınız yeter diyebilsin, Hasan bey , J.Mario dahil Onana vs faydasızları satsın ara transferde, anlı şanlı bir kanat ve forvet alsın..Kısacası HAYAT BAYRAM OLSUN..hiç ayıp değil gene çıkar özür dilerim..Düzeleceklerine dair en ufak bir ışık göremiyoruz..

Hoca dahil Kurban Bayramına çıkan devlet memuru sandılar kendilerini herhalde ..9 gündür yatıyorlar..Allah herkese bunlara verdiği rahatlığı ve bizlere verdiği sabrı nasip etsin..

• tartekin kullanıcısına yanıt
    futbola soccer diyen adamlar ne anlar toptan topçudan
    Samet hocanın çöp transferlerine razı oldu herkes

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Paul Onuachu 11 maçta 59 dakika oynadı kadroya alınmıyor 5 milyon euro verip bonservisini alacaksın (6 milyon euro verilmez)

ilk 11 oynadığı maç yok

Semih ve İmmobileyi satabilirsek çok iyi olur 6-7km le maç bitiriyorlar

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

Mesele şu ki ..hangi işi kimin yaptığı belli değil..şeffaf olacağız diye geldiler..bıraktım transferlerin rakamlarını, bu takımda kim neden sorumlu onu bile bilemiyoruz..Kimi suçlayacağız kime kızacağız belli değil..Feyyaz Uçar, S.Aybaba, Friedel nerede başlar nerede biter işleri?? Samet hocada vizyon yok..ben de beğenmem ama bu adamlar Beşiktaş ın çocuğu en azından kapasiteleri budur dersin bilerek zarar vermezler takıma..Sen tutup bunların hepsinin üzerine getirdiğin GS li Friedel e takımın kaderini emanet edersen büyük soru işaretleri doğar ki bende doğdu

Fridılı geçtim bizim ülkede ne monchiler ne camposlar ne de zubizarettalar başarılı olamaz. bizim futbol kültürü belli futbol anlayışı gibi antrenman metodlarımız da avrupaya göre ilkel. sahayı bilen, rakipleri tanıyan adamlar uygun topçuyu bulurlar onlar da samet hoca gibi yerli isimler işte( bugün samet olur yarın ahmet mehmet olur isimler önemli değil)

• Ben samet aybaba tarafına geçiyorum. hakkınızı helal edin

Adam en azından 1 milyonluk topçu alıyor, oynadığı oyun 1 milyon...

On milyonluk adamın yapması gereken katkıyı düşün sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 22 Kasım 2024; 23:7:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Musratiye muciye 23 milyon gomerken taliscanin maliyeti yuksek diyebiliyorlar..musratinin paraya taliscayi kiralardik..el bitmis okeye donuyorlar..erkenden istifa etselerde gitseler..ne degisecekse..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Am@deus kullanıcısına yanıt

1 milyoncuk topçuyla 1 milyoncuk oynanır Muçi ve Musrati 1 milyoncuk topçu bu 2 sine 40 milyon euro verdiler

40 milyon euro verin Libya milli takımını satın alır kalan 39 milyon euroyu cebime atarım hatta bu paraya Arnavut milli takımını da satın alırım

Libya

https://www.transfermarkt.com.tr/libya/startseite/verein/6602

Arnavutluk

https://www.transfermarkt.com.tr/arnavutluk/startseite/verein/3561

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 22 Kasım 2024; 23:12:20 >

• Başıma bir şey gelmeyecekse artık söylemek istiyorum 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe  Samet Aybaba nın aldırdığı 1 milyonluk Svensonn un golü var ,adam en azından koşuyor yahu..hasret kalmıştık koşan adamlara..Ama GIO nun, H.Arat a kimbilir kaça aldırdığı J.Mario nun henüz assisti yok..Adam 3 m öteden geçen topa kimlik soruyor, davetiye istiyor..Bir de başkan bunu övünce, insanda fizik, kimya, terbiye sıfırlanıyor hali ile 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe 

Edit: Elalemin getirdiği topçu 2 hafta sonra hat-trick yapıyor..Bize gelen ise bekle ki 2 senede adapte olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 22 Kasım 2024; 23:19:14 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Yener yargı dağıtıyor valla helal olsun

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Onuachu kesinlikle kötü bir oyuncu değil, yaşından dolayı bence de çok fazla bi bonservis verilmez ama 5-7m€'yu rahat hak eder 3 yıl da sorunsuz oynar.

Bu sene Southampton çok karman çorman bi takım, arka arkaya aynı taktikle çıktıkları 2 maç yok ve takımda 6 farklı santrafor var Archer gibi Beneton gibi Armstrong gibi haliyle Onuachu'ya sıra gelmiyor bunlardan.

2023'de 20m€'ya aldı Southampton zaten 30 yaşında olmasa çok daha yüksek bonservis edebilecek bir oyuncu, 5-6'ya alınabilirse BJK'nin elini dehşet rahatlatır. Taktiğin yoksa en kötü topu dik yine iş yapıyor bu adam bizim ligde, rakibin stoperleri Onuachu yanında fasulyeden oyuncu gibi kalıyor.

• SuperApp 200bin cüzdan üyesi olmuş. herhalde 1milyon euroya yakın gelir olmuştur sadece 2 günde. güzel iş

Ben en çok svensonun çalım yedikten sonra dönmesini seviyorum adam fırıldak gibi, çalım yedikçe tekrar karşılamaya gidiyor, sonra bir çalım daha yiyor

Bu işler pro adamlarla yapılır. Galatasaraya sara'yı kim aldırdı mesela ? Beşiktaşlı scout çocuk. Hâkim zyech kim alın diye bağırdı durdu bir yıl boyunca? Bak oda beşiktaşlı ama sadece yorumcu.

Birisi günde 4/5 saat uyku ile 2 işte çalışıyor. Diğeri özelde ki konuşmaları kameralara anlatıyor. Eminim 2 işte çalışan daha az para kazanıyordur. Adam iyi yapmış Amerika'ya yerleşip. Bu kafa yapısı ile yol alınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 22 Kasım 2024; 23:27:7 >
    bandana adam sakat ziyechi çakamadı şimdi sakat berardi çakmaya çalışıyor

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Cenk gibi karakterli adamı kovdular şimdi forvetin yok

Ghezzal kovdular şimdi sağ kanadın yok

Bu 2 si yıllık 2,5 milyon euroya oynardı parayı dansöze atar gibi dağıttılar

10,5 Milyar TL borç var 3 te 1i 1 yılda olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 22 Kasım 2024; 23:36:2 >
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Her gelen bize çakıyor anlamadım gitti. 4/5 tomruk 2/3 dede ile nasıl hareket edecek bu takım. Gedson gözüme huseyin bolt gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 22 Kasım 2024; 23:40:37 >

Cahillere takımı emanet edersen her gelen çakar zaten ortalıkta yöneticilerin videoları dolaşıyor ev almayak mı arabayı değiştirmeyek mi ben beşiktaşlı olarak sindiremiyorum

Hele şu muçi + musrati olayı kim aldırdıysa yönetici cebinden ödesin yoksa bu HIRSIZLIĞA girer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 22 Kasım 2024; 23:42:31 >
  • A. Kardeşler'e haftaya görev verilecek diye haberler yapıldı ama TFF başkanı tam tersinde konuşmuş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 22 Kasım 2024; 23:42:54 >
    herkes kendi very important personuna yol verince böyle oluyor fıtrat değişmiyor maalesef

• 
Sayfa: önceki 16651666166716681669
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.