Ben o konuda sadece menajerin suçu olmadığını düşünüyorum. Kerem Atakan, Emrecan gibi Beşiktaş seviyesinde olmaysnlara 1-1.5 milyon verirken geleceğin yıldızı olacak altyapıdan çıkan çocuklara 200 300 bin zam yapmadılar. Sözleşme imzalatıp bir de 4 5 milyon gibi komik serbest kalma maddesi koydular. Emirhan hatalı ama başkan kenara çekip bunları anlatabilirdi. Eğer gitmeseydi bu sene kesinlikle Arda gibi Emirhan da parlayacaktı. Aynı şekilde Rıdvan da öyle. Yazık oldu gerçekten. 1 senedir top oynamadılar. Yine de Beşiktaş'a dönmelerini isterim. Hata yaptılar ama toparlayacak uzun yıllar var önlerinde. 2 3 sene daha kalıp üst düzey oynama şansları hala var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (24. sayfa)
-
-
Toko Ekambi:
Oyuncu tarafı ile anlaşıldı.
Kulübü ile aradaki fark az.
Henüz ıslak imza yok ama çok yakın.
"Roket Evren"
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok kötü formalarınız beğenen var mı
İç saha formasi fena değil bir tek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kötü olsada sizin çubukludan iyi hepsi.
Beşiktaş, Halil Dervişoğlu için herhangi bir bonservis ücreti ödemek istemiyor.
Beşiktaş, sadece sonraki satıştan pay verebiliriz dedi.
-
Valla ben demba ba sezonlu siyah formadan sonra umudu kestim artık. 14 15 sezonundaydı galiba
Dortmund taraftarları çarşı depoya iş teklifi etmişler aylık 3k Euro pankart yapacaklar shengein vize dahil
Ulan dünyada transfer edilen tek taraftar grubuyuz şaka gibi .
Dostum Beşiktaş'ın hiçbir forması kötü olamaz ki renkleri güzel bir kere.
Üzerine bjk amblemi baş siyah tshrte o bile güzel durur
Siyah forma fena olmamış sanki
eyvallah, yeni sezon için iyi dileklerde bulunayım dedim. Konuyu açanın sen olduğunu görünce es de geçemedim
-
Bizimkiler fenerin tasarımının yanında Realin forması gibi duruyor. Formaların hepsi güzel olmuş, bu sene cidden iyi iş çıkartmış Adidas.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siyah forma iyi gibi, gerisi dandik yine
Renkleri mi güzel renk yok ki hangi rengi güzel
-
Kenardan Muleka santrafora mi giriyor adami bu kadar gömdünüz..Adam santrafor surekli kanatta oynat sonra bu tukaka de..Umut Nayiri sok kenardan kanata bakalim is yapacak mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbaronx -- 20 Haziran 2023; 23:40:20 >
Aboubakarla cenk olmadiginda kimi koycak forvete necibi mi? Heralde mulekayi oynatacak. Sen bunun iş yapabilecegini dusunuyo musun forvette? Bı de sanki hiç forvet oynamamış gibi yorum yapiyosun. Yanındakine pas atmaktan aciz adam
Selamlar,
Galiba rakipler bugun belli olacak bizim konferansta umarim iyi baslariz ilk etapta gruplara kalabiliriz.
-
o zaman tahminleri alalım.
-
Yaşam koçu gibi bir şey yani
-
Formaları beğenmedim.Yani elinde şöyle renkler varken nasıl böyle rezalet şeyler ortaya koyuyorsunuz ilginç doğrusu.Tamamen basmakalıp ve berbat.
Hiç umursamıyorlar belli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X