⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (533. sayfa)

-
-
Bekar evi çocukları ne ya yasak ilişki çocukları gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok farklı bir oluşum, belli olmuyor mu ? :)
Dünkü olayların hepsi planlıydı maçtan önce hepsinin planı yapılmıştı şaşırmıyoruz artık ülkede siyasi iklim futbola da yansıyor malesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O oluşumun meyveleri bunlar mı 😀
Necip'i takdir ediyorum fakat ne kadar pozitif düşünsem de oraya orijinal bir stoper koymamız gerekiyor gerek fizik gerek stoperlik bilgisi açısından. Bu şekilde sağlıklı götüremeyiz defans hattını. Çağlar evet ama isimlerden çok mevkinin gerektirdiklerinden bahsediyorum.
Örneğin Necip 2 iyi maç geçirsin, 3. maç yetersiz stoper bilgisinden maçı kaybettirsin. Çoğunluk necip'e kızacak ama ben kızmicam çünkü adam stoper değil.
Orjin mevkili bir oyuncunun orda olması hata şansımızı da düşürecektir. Adı ahmet mehmet olsun veya çağlar olsun, ortalama bir türk sağ stoperin en az necip kadar verim vereceğini düşünüyorum. Bilmiyorum belki de ben yeterince hakkını teslim etmiyorumdur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Melo çok ayrı bir seviyeydi ya çirkeflikte. Josef falan yanında beyefendi kalır o derece.
Emre neyse Melo’da oydu.
Josef’de az değil ama bir Melo yada Emre asla değil.
Kendi taraftarlarına bu tarz futbolcular sempatik gelir ama şerefsizliğin kitapı olsa Melo yazarı olurdu.
Galatasaray kötü ya.
-
Necip'ten daha iyisi yani para verip almaya değecek biri yok TR'de. Çağlar kiralık gelirse ancak iyisini almış oluruz
Bizim sag stopere G.Antepteki Ertuğrul da olur bence..Bu arada Maxim de cok iyi oyuncu.
Antep zayıf rakibi karşısında öne geçmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saranghapanida -- 5 Eylül 2022; 21:33:20 > -
Gs şiir gibi top oynuyoruz diyor du şimdi ağıt yakıyorlar ülkenin özeti bunlar nabza göre şerbet
-
mal antep defansı gomis topa vururken izledi. lan topa doğru hamle yap en azından.
-
Şimdi Necip'i Anadolu kulubünde izlesek sağlam ruhla oynuyor mücadeleci alalım deriz ama büyük kulüplerde her oyuncu tutmuyor. O adamlar kendini göstermek için bizim maçlarda yırtınıyor ama bizde oynarkem salıyor.
Bana kalırsa şu an bizim lig içinde Necip'in yerine para verip alınacak 1 isim bile yok. Denizlispor Konyaspor'dan öteye gidememiş adamlara milyon euro çektiler. Necip mesela Abdülkerim'den kötü mü? 4 milyona verip alacağımız stoper o seviyede mi olmalı?
Yabancı stoper şart ama yerli kuralından olmuyor. Kötü de olsa ben yerli isimlere 4-5 verilsin istemem. Çağlar 1 sezon kiralık olabilir.
Caglari 1 yillik kiralayamayiz cunku sozlesmesinin son yili
O zaman Saiss sakatlanmasın diye umalım ve Neciple devam
Son güne kadar bekleyelim olmadı atınç bir yıllığına alalım en azından orijinal stoper
Eski Beşiktaşlı Gürayın performansı şuana kadar Ersin den daha iyi bence, kendini çok geliştirmiş.
Bizim maç pazar değil miydi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X