Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël (3108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75.674
Cevap
74
Favori
2.206.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31063107310831093110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bülent uslunun twitter sohbetine girdim. sergen kumar oynuyor ve yöneticiler bunu biliyormuş. bunu bile bile niye hala tutuyorlar

• puhahaha 5 yemişler. kova çağı uleynnn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Drotmund iyi bir takım değil kendi evinizde en azından berabere kalmanız lazım dediğimde beni linçliyordunuz burada. Dortmund Bjk'nin olduğu gruptan çıkamadı söyleyeceklerim bu kadar

• Sinan Engin Naleti devam ediyor.

• Şu yaşadığımız 8-0 dan bile daha büyük rezalet doğrusu hadi tek bi
    maçta saçma bile olsa her sonuç çıkarda 6 maç sonunda puan alamamak inanılır gibi değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Saçma sapan yorumlar neymiş Kenan Karaman Şenol Güneş'in eseriymiş.
    Şenol Güneş Kenan'ı gol kralı yapacak kapasitede bir t.direktördür ergenler bilmez.

Şenol Güneş'i istemeyen ergenler..Bu da burda dursun;

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Şenol Güneş'i ben severim gelse niye geldi dememde

Kenan'dan bir cacık olmaz usta :))))))

• Avrupada Malesef Türk hakemleri yok dimi bjk li agalar sözde bileğinin hakkı ile şampiyon olmuşlar Kayıracak adam olmayınca gerçek bjk oyunu ve takımı ortaya çıkıyor işte⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël 

• ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël

Bu tarihten sonra BJK nin galibiyeti yok Avrupa maçlarında.

⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 8 Aralık 2021; 3:58:58 >

• ŞENOL GÜNEŞ YUVAYA
    ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt

HOCAM AYIP OLUYOR

• ŞENOL HOCA GELECEK GÜNEŞ YENİDEN DOĞACAK
    AZ KALDI

ELİMDE İMKAN OLSA SERGEN İ 2 HAFTA ÖNCE KOVAR ŞENOL HOCA YI TESİSLERE İNDİRİRDİM ÇEBİ DE ENİNDE SONUNDA BUNU YAPACAK BAKALIM NE ZAMAN
    SERGEN DE İSTİFA EDECEK YÜREK YOK OLSA ÇOKTAN İSTİFA EDERDİ ARTIK İŞ İŞTEN GEÇTİ....

• Dormund ile oynuyorsun bu boru değil, öyle elendi felan bos takım değil fare gibi oynarlar senle hele evinde.

Tam kadro çıksa ne olcak olm kadro felan diyen bence kafasız zaten amacı yok, tam kadro çıksa yine 5 yer ve yorulur elemanlar boşa sergenin umrunda mı ülke puanı belki yada 0 çekmemek öyle düşünse as kadro ile de yenileceği biliyor zaten,

Yalnız dikkkati mi çeken kimse mücadele etmiyor ne maçı lan soğukta der gibi adamlar topa koşmaktan felan aciz zaten 3 saniye sonra kaptırıyor Sergen mı diyor kaptır kaleye şut atma?

Şunu anlayın bjk kadrosu çöp takviye tersten olmuş Türkiye'de bu transfer işi böyle ne çıkar bilemiyorsun bilse ali başkan yakalar 70 transferden birseyler çıkardı.

Bu batshuayi kiralik ve berbat topçu pijanic çürüdü adam barcada yatmaktan kondisyon yok alex de aynı eee kim kaldı geçen seneden biten josef ve atiba birde gazma larin defans zaten hep bombaydı ama pres den pek kaleye atak yemediklerinden anlamıyordun.

Ben Sergeni akıllı sanırdım alexe felan nasıl onay verdi ve bek stoper aldırmadı takıma cl oynuyacakken bunları nasıl düşünmez adam tecrübesizligin kurbanı oldu bunlarla hallederim sandı çuvalladı adam zaten ilk kez bu arenada hocalık yaptı, oyuncuları antrenman ile sakatlamasina girmiyorum bile.

Şunu diyeyim sergen gitsin diyenler taraftar ne değil aga cl maçları takımı yıprattı görmüyorsunuz, 0 çekmiş felan cl de rezil etti diyip duruyorsunuz olm adamın ilk cl arenası tecrübesiz işte, yalnış hesap yapmış hepsini.

Şimdi Avrupa felan kalmadı adamı bırakın lig sonu görsün devam etsin 1 maç kazansa kendine gelir bizim lige fazlasıyla yeter devre de transfer ne yapsın 2.ligi kovalar en kötü..

Hoca gitsin diyen cahiller çok ahahha ulan ya sanki yeni hoca ile şampiyon olcan? Arkasında durursa kazanan bjk olur 2 galibiyete bakar herşey seneye avrupada daha iyi işler yaparlar sergen daha yeni büyük takım hocası ligi çözdü ama orası farklı deneyim isterdi tecrübe kazandık boşa demedi.

Sergen kızdığım tek nokta oyuncu seçimleri, bjk yi izlediysem sırf geçen sene bu adam ve oynattığı oyundan bu sene daha oynatamadı ama forvet felan çok kötü kredisi olmalı bu adamın zamanla düzeltir yoksa size fatih terim lazım herhalde hiç zevkli futbol oynatmayan biri yıllardır ama takımın başında hep? Bir fatihe laf yok şu ülkede yarın lazio yenince de 2 oldu derler

Sergen giderse bjk kendi kafasına sıkar ben avrupay1 saymıyorum bu dönem çaylak diye seneye böyle olursa herkese hak veririm adam futbolu unutmadı sonuçta 2 ayda düzeltecek olan yine kendisi oyuncu mu alır kadro dişimi ne yaparsa

• Sergen gönderilmemeli tekme tokat kulüpten kovulmalıdır

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt

Sen bjkli felan değilsin ha ciddiyim aklı başında bir taraftar sergene araya kadar sabır gösterir.

Gecen yıl 2 kupa al hemen istifa 10 maçta, adamın Avrupa tecrübesi yok kafanız bassa, cl oynamak kolay mı.

Bjk bu yıl ilk 3 hedefi koyup sergen destek verirse kendi kazanır uzun yıllar lige bile ambargo koyabilir, şu kayseri yensin yavaştan düzene girer, bu zihniyetle hiç bir halt olmaz sizden ve yollayan başkanlardan.

0 puan eksi averaj çok kötümü kötü e napak? Başkası olsa 3 puan alırdı başarı mı yani? Hele bir lige geçsin 4 maç oynasın duzelmesse oyuncular satti derim artık hocayı

• gladyo38 G kullanıcısına yanıt

Hadi ordan Sergen in kendine güveni kalmamış takımda adamı takan yok saçma sapan romantizminizi özel hayatınızda yapın Beşiktaş'ı karıştırmayın

Edit:Adam fenerli midir nedir ali başkan falan demiş fenerli adamdan Beşiktaslılık dersi alacak değiliz kendi kulübüne öğüt ver uzak dur burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 8 Aralık 2021; 4:23:11 >
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt

BUNLAR BÖYLE HOCAM..

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt

ZIPIR CARTER

• ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien IsmaëlCandonadoyoutube
    real boss. yine de 2 sene durduğun takım için kartal pozu verdin ait olduğun şehir için bi hamsi pozu vermedin ama sağlık olsun hocam ne diyelim #şenolgüneş #trabzonspor #beşiktaş #millitakım #godfather #emeghara
    https://www.youtube.com/watch?v=dCE2Yslipag

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 8 Aralık 2021; 5:51:8 >
  • gladyo38 G kullanıcısına yanıt

Çifte kupa alana kulübün tapusunu mu verelim. Mustafa Denizli neden kovuldu o zaman zamanında ?

• 
Sayfa: önceki 31063107310831093110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.