Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (834. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
80
Favori
2.147.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dexterr

Ghezal rosier satın alma opsiyonları yok arkalarından izleyeceğiz eyşan, abubakar ve talisca gibi
    Lanet olsun

Ghezzal'i kulübü ucuza bırakmayabilir de, Rosier şimdiden uğraşılsa alınır. Sporting forumlarını baya takip etmiştim ben geldiğinde. Adamı istemiyorlar + Sporting hocasıyla arası kötü + Sporting'de bazı sıkıntılar yaşamış ve takımda kalmak istemiyormuş zaten. Geri döneceğini düşünmüyorum. Biz alamasak bile başka takıma gider. En kötü 1 yıllık daha kiralanabilir. Sporting zaten Pedro Porro'yu kiraladı 2 yıllığına. Rosier geri dönse bile oynatmazlar seneye de.

Ghezzal da PL takımında oynadığı için gelmesi zor. Leicester bugün satıyorum dese illa çıkarıp cash 5-6 milyon verecek takım bulur. Biz veremeyiz. Belli olmaz ama bakalım. Yine de ikisi de Talisca ve Abou kadar hayali transferler değil bana göre. İhtimal var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

Ghezzal'i kulübü ucuza bırakmayabilir de, Rosier şimdiden uğraşılsa alınır. Sporting forumlarını baya takip etmiştim ben geldiğinde. Adamı istemiyorlar + Sporting hocasıyla arası kötü + Sporting'de bazı sıkıntılar yaşamış ve takımda kalmak istemiyormuş zaten. Geri döneceğini düşünmüyorum. Biz alamasak bile başka takıma gider. En kötü 1 yıllık daha kiralanabilir. Sporting zaten Pedro Porro'yu kiraladı 2 yıllığına. Rosier geri dönse bile oynatmazlar seneye de.

Ghezzal da PL takımında oynadığı için gelmesi zor. Leicester bugün satıyorum dese illa çıkarıp cash 5-6 milyon verecek takım bulur. Biz veremeyiz. Belli olmaz ama bakalım. Yine de ikisi de Talisca ve Abou kadar hayali transferler değil bana göre. İhtimal var.

Alıntıları Göster

Rosierde şöyle bir sıkıntı var, gs ve fb salça olacaktır o yüzden fiyatı artıcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne olursa olsun bir insan da karakter olacak hocam maalasef ikisinde de yok bela oldular başımıza.

• Bir paok maçındaki halimize bakıyorum, birde şu an ki. Çok enterasan

• Raşit muazzam bir oyuncu. İlk maçını gördüm dedim tamam yeni Sosa'mız Raşit. Adam ya golden önce pası var yada asisti. Aynı şekilde Abuş çok iyi oynuyor.

Roiser oynadığı oyunu gördükten sonra sağ bek neymiş gördük. Transferin son günlerde alınan iki oyuncu çok iyi çıktı.

Ama kime ne derse desin Mensah için genel kanım değişmeyecek. Bizim gibi takımlarda 10 no oynayamaz. Özellikle topun sizde olduğu, karşınızda ki rakibin kapandığı takımlarda çok işlevsel değil.

Uzun zaman sonra gol yemeden maçı tamamladık ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

şimdi bu a milli takımın rıdvan'dan daha tercih edilesi, kaliteli sol beki kim ? caner mi, hasan ali mi, umut meraş mı ?

Ömer Bayram ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 

• Hakem yine iki penaltımızı yedi arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Ve tüm bunlar olurken Lens !

Alıntıları Göster
    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆

bütün bunlar olurken Lens böyle bence. Rüyadan uyanamadı henüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: vc1903

Ya her şey bir yana Aboubakar kiralık değil ya. Ekstra mutlu oluyor insan tapusu bizde olunca  

Bu kadar iyi oynarsa sene sonu elimizde tutamayız gibi

• Ghezzal,Rosier,Montero alınsın diyenler Llajic'ten akıllanmamışlar.Adam sözleşmeyi alınca yattı.Bu adamların hepsi çatur çutur oynuyor,en mantıklısı 1 sene daha kiralamak olur.Sözleşme vermeyeceksin kolay kolay

Takımda alternatifi olmayan 3 tane oyuncu var:

Ghezzal,Abuş,Josef.

Bu 3'üne alternatifi bul şampiyonluğa aday ol bu kadar net işte.Umarım cenk gelir hem kanatta hem santraforda kullanabiliriz.Üçünden biri olmayınca takım sıkıntı çekiyor.Misal bugün Josef olsa maç en az 5-0 biterdi.

Abubakar,Josef,Ghezzal,Rosier.Çok ciddi transfer başarısı bu adamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4

Bu kadar iyi oynarsa sene sonu elimizde tutamayız gibi

Alıntıları Göster

Sıkıntı yok hocam. 20 kağıdı veren alır ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 

• vc1903 kullanıcısına yanıt

11 m€ veren alıyor.

• ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆

• Rosier tam nokta atışı transfer olmuş özellikle aboubakar ile aynı dili konuşması çok önemli çünkü abu sadece fransızca konuşuyor gerçi herkes seviyo kendisini camia da ilk geldiği gibi değil yinede bu önemli, ghezzal müthiş ya Quaresma yı izledik yıllarca yıldız diye de yıldız oyuncu dediğin böyle olur geldiği zaman da bu adam bize nasıl geldi Bi sıkıntı mı var acaba demiştim ama takır takır oynuyor hücum hattımız çok iyi bjk maclarını bu sezon çok takip etmedim ama mensah bence çok yararlı bir oyuncu takımın ofansif gücünü arttırıyor daha çok böyle gol atacaktır bide bu adam bence 8 numara 10 numara olamaz yazmış biri garip. Josef mensah bide formda bir llajic izlemek isterim gerçi Atiba böyle oynarken bu 3 ünün yerine de oynar

• Aboubakar aslanım benim ya. Her maçta direk katkısı var. Ekşi sözlükte çok kavga ettiğim adam olmuştu Aboubakar için. Ben gelirse %100 iş yapacağını savunanlardandım hep. Ancak çoğu kişi "çöp" diye nitelendirip taşa tutmuştu beni. Utandırmadı kara boğam.

Adettendir

not:quaresmaspor.

O değilde atiba niye gol makinesine dönüşmeye başladı 40 ından sonra santrafora evrilecek adam.

• Çalmayın ya hiç birine çalmayın. Adamlar ölsün.

Hayır penaltı olması için ne gerekli? Ulan adam resmen kasap gibi ittiriyor. Güç kullanıyor yahu. Hadi bunu geçtim. O kenardaki varcılar ne yapıyor. Çerez mi yiyor o esnada?

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆
  • quote:

Orijinalden alıntı: orox

bütün bunlar olurken Lens böyle bence. Rüyadan uyanamadı henüz.

Alıntıları Göster

Ne büyük umutlar ile almıştık. Transfer çalımının kralıydı. Ama gel gör ki geldiği günden beri herkesi nefret ettirtti. Kimi hoca haksızlık yapıyor forma vermiyor dedik. Diğer hoca geldi al forma dedi rezil rüsva etti.

Büyük beklenti ile gelip başarılı olan yok zaten.

Transferin en güzeli sessiz sedasız olanı demek ki.

Atiba, Rosier, Ghezzal, Marcelo gibi.

• atiba da yalnız anormal zeki adam. ceza sahasında nereye koşacağını, nerde duracağını ve kale önünde nası tamamlayacağını çok iyi biliyor. orta ve kornerlerde ön direk koşusu zaten çok meşhur, topu arkaya sektirmesi de öyle. bildiğin ceza sahası içerisi kurdu oldu adam. en baştan beri 6 numara değil de böyle oynatsaymışız keşke yıllardır ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆  bildiğin thomas müller çıktı adamdan ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 5 Aralık 2020; 1:29:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

atiba da yalnız anormal zeki adam. ceza sahasında nereye koşacağını, nerde duracağını ve kale önünde nası tamamlayacağını çok iyi biliyor. orta ve kornerlerde ön direk koşusu zaten çok meşhur, topu arkaya sektirmesi de öyle. bildiğin ceza sahası içerisi kurdu oldu adam. en baştan beri 6 numara değil de böyle oynatsaymışız keşke yıllardır   bildiğin thomas müller çıktı adamdan  

Yanlış duymadıysam psv'de bu şekilde oynuyordu denilmişti bir yerde.

• vc1903 kullanıcısına yanıt
    Bizim oyuncuların çoğu uyanık cin fikirli değil geçen hafta Larinin pozisyonu gibi orda Ozan tufan filan olsa penaltı kırmızı karttı herif öyle tepki veriyo ki öldü zannediyorsun
  • 
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.