Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (1031. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76.392
Cevap
81
Favori
2.146.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10291030103110321033
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aboubakar'ın koltuğu boş bırakılmış...

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

Erken falan diyeceksiniz belki ama ben şampiyonluk havasina girmiş bulundum. Fatih Terim faktoruyle GS puanlari topladi sevmeyebilirsiniz ama buyuk hoca şuan lider olmalari hoca faktoru.Devre arasi transfer zordur iyi transfer yapamazlarsa Fatih Terim bile o kadroyu şampiyon yapamaz.FT'yi övduk ama puan topladiği için övdum. Sergen yalçinin yaptiği daha buyuk bir olay.

Paok maçi zamani Welinton ve Nsakala'nin halini biliyorsunuz onlarin seviyeleri artti.Çöllerde sakatliktan kurtulamayan Josef geldi, dizsiz Aboubakar geldi, verimsiz Ghezzal geldi ama şuan mevkilerinde ligin en iyileri bence.Herkes BJK dar ve kalitesiz kadrosu var diye konuşuyordu bende öyle dusunuyordum ama şuan en kaliteli kadronun bizde olduğunu dusunuyorum. Sergen Yalçin oyunculara değer katti.Şampiyonluk için hava girmemin sebebi takimdaki arkadaşlik çok belli ki oyuncularimizin egosu,kaprisleri yok harika arkadaşlik var gibi duruyor daim olur umarim. Bizi başariya taşiyacak olan bu. 15/16 ve 16/17'da da arkadaşlik yuksekti ama kadro kalitemiz çok iyiydi ama bu seneki o kolej havasi denen şey çok ayri geliyor bana inşallah Şampiyon olacağiz 2021'den tek beklentim budur herkese mutlu yillar.

Dürüst olmak gerekirse sezon başı ilk maçlarda ben umudumu komple kesmiştim ve kadro kalitesinin ptt seviyesi olduğunu düşünmüştüm. Şu an geldiğimiz yer baya baya mucize, şampiyon olunamasa bile şapka çıkartmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 1 Ocak 2021; 14:49:48 >

• Bu sergene soruları soran elemanı yeterli bulmuyorum. 3 5 soru ben sorsam daha merak edilen seyler sorardim. Mesela hasic de eksik ne ? İlerisi icin planlamalarinda varmi hasic. Talisca yı istermisin? Güven sence forvet mi kanat mi 10 numara mi. Bi tane bu tarz soru yoktu cocukluguna donsen kucuk sergene ne derdin nedir yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sergen futbolcuysa bizim izlediğimiz kalaslar neci cidden merak ediyorum. 5-10m euro maaş verip getirdikleri sözde dünya yıldızları bile şu adamın yanında ptt topcusu gibi kalıyor.

• Pembe şeker babel

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

Fotoğraftaki ayrıntı yürek yakıyor.

Aboubakar'ın koltuğu boş bırakılmış...

Ahh abuşum

• Youtube Beşiktaş sayfasından geliyorum;
    Sergen Yalçın saha içinde Fatih Terim'den daha zeki ayrıca saha dışını da çok iyi idare ediyor. Umarım uzun yıllar bizimle olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 1 Ocak 2021; 16:8:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrWrong

Bu sergen futbolcuysa bizim izlediğimiz kalaslar neci cidden merak ediyorum. 5-10m euro maaş verip getirdikleri sözde dünya yıldızları bile şu adamın yanında ptt topcusu gibi kalıyor.

Muhteşem, Maradona kalitesinde bir futbolcuydu sadece özel hayatı nedeniyle dünya gündemine gelmedi, biraz profesyonel olsa en az Messi kadar adından söz ettirebilirdi..

• quote:

Orijinalden alıntı: MrWrong

Bu sergen futbolcuysa bizim izlediğimiz kalaslar neci cidden merak ediyorum. 5-10m euro maaş verip getirdikleri sözde dünya yıldızları bile şu adamın yanında ptt topcusu gibi kalıyor.

Adamın,

Hız

Hızlanma

Çeviklik

Vizyon

Top kontrolü

Pas

Bu 6'sı kesinlik dünya klasmanında A seviye değil A+ zaten bu yetenekleri sayesinde herşeyi yapabiliyor videoda.

Tekrar belirteyim video göre söyledim ve videoda gördüğüme göre yorumladım.

• Gündemimizdeki Koita’yı merak edenler olmuş. Buyrun;
    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆

• ben anlamadım abou falan gidecek mi acaba ? abou 8 larin ise 6 gol atmışken bizde niye koita, mandzukic falan konuşuluyor ? hadi uygun, müsait, fırsat diyebileceğimiz bi adam olur alırsın ama sanki santraforda çok muhtaç durumdaymışız gibi koita gibi yeteneksiz bir isim, 35 yaşındaki mandzukic'in konuşulması falan saçma.

• Bu takımın Koita'ya falan değil en acilinden Atiba yerine bir adama ihtiyacı var. Atiba her maç takımı eksik oynatıyor. Bu takımın tek sıkıntısı 8 numara. Diğer bölgelere transfer yapılmasa da olur. Bunu nasıl kimse görmüyor anlamıyorum. Stoper bile lazım değil eğer Welinton böyle oynamaya devam edecekse sezon sonuna kadar götürür ama oyunun iki yönünü oynayabilen bir orta saha şart. Bunu Dorukhan da, Oğuzhan da yapamıyor.

• MrWrong kullanıcısına yanıt

1.13’te attığı pas cidden çok ilginç.Hem sağ ayağıyla atıyor,hem yerden giden top falso alıyor hem de tam takım arkadaşının koşuyolunun önünde duruyor.5 defa üstüste izledim muazzam.Çok tuhaf bir tekniği var adamın.Zamanında scouting bu kadar yaygın olsa Sergen’i Türkiye’de izleyemezdik.

• valla yabancı sınırı, merkezdeki kalabalık falan bilmem ama uzun zamandır takip ettiğim bi arkadaş boşa çıktı dün fluminense'den. brezilya içinde popüler bu sene, iyi de oynadı. dorukhan da naz yapıyorken.

https://www.transfermarkt.com.tr/dodi/profil/spieler/373174

• quote:

Orijinalden alıntı: bizzarehuman

1.13’te attığı pas cidden çok ilginç.Hem sağ ayağıyla atıyor,hem yerden giden top falso alıyor hem de tam takım arkadaşının koşuyolunun önünde duruyor.5 defa üstüste izledim muazzam.Çok tuhaf bir tekniği var adamın.Zamanında scouting bu kadar yaygın olsa Sergen’i Türkiye’de izleyemezdik.

Katılıyorum şu anki scouting ağı ve etkileşim sergenin olduğu yıllar olsa özel hayat falan bakan olmaz muhtemelen avrupanın en büyük bir kaç kulubünden birinde oynuyor olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: antireis

Muhteşem, Maradona kalitesinde bir futbolcuydu sadece özel hayatı nedeniyle dünya gündemine gelmedi, biraz profesyonel olsa en az Messi kadar adından söz ettirebilirdi..

Alıntıları Göster

Şanssızlığu oynadığı dönem galiba şu an oynuyor olsa en fazla 1 yıl burada oynar 2-3 yılda manchester city barcelona gibi bir takım garanti yapardı.

• Malatyaspordan Afriyie Acquah geçen dönem alınmak istendi denildi bu ara dönemde tekrar düşünür mü acaba çok beğendiğim oyuncu orta sahada iki yönlü oynaması çok büyük avantaj

• Djilobodji, Koita ve Caulker gündemdeymiş. Koita çok yüksek ihtimalle gelecekmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciganito

Djilobodji, Koita ve Caulker gündemdeymiş. Koita çok yüksek ihtimalle gelecekmiş.

dijobodji ve caulker medya sallaması. isim öğrenemediklerinden habersiz kalınmasın diye sallıyolar. ikisinin de takımı niye versin bu adamları bize yani sebep yok.

+

dijobodji'nin normal 4'lü defansta sol stoper olarak oynaması biraz tehlikeli bi durum. tüm defoları meydana çıkabilir çünkü o 6-7 sene önce chelsea'ye transfer olan dijobodji değil. hızı ve çevikliği çok düşük. antep'te çok farklı bi rolde oynuyor, 3'lü stoperin sağında sol ayaklı olarak oynuyor. haliyle topu soluna aldığında tüm sahayı görüp, istediği gibi uzun top kullanıyor. yanındaki 2 adam (kanabıyık-tosca) terminatör gibiler, defansif anlamda full konsantre ve sert oyuncular. bunların arahatlığıyla bi stoperden çok 6 numara gibi oynuyor çoğu zaman. yani farklı bi rolde çok iyi oynuyor, normal 2 stoperden birinde oynadığında güven vereceğini sanmıyorum hiç.

antepliyim ben her maçı izliyorum, oradan biliyorum ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 1 Ocak 2021; 23:6:51 >

• 
Sayfa: önceki 10291030103110321033
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.