Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (620. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
80
Favori
2.147.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ciganito

Aboubakar lazımdı da Ghezzal yerine Bolasie, Larin yerine Sousa alınsaydı en azından mantıklı bir iş yapmış olurlardı.

Alıntıları Göster

Ghezzal çok çalışkan bir oyuncudur. Bizim takımın çiftlik ortamına uyup yatışa geçmezse birlikte seyredeceğiz, koşmaktan mücadeleden hiç imtina etmez. Bolaise gibi bitik bir adam yerine Ghezzal'in daha faydalı olacağını düşünüyorum.

Cengiz Ünder'i almasa Leichester bırakmazdı Ghezzal'i. Satın alma opsiyonu bile koymadı, oynasın diye gönderdi. Bir de Premier Lig takımında idman yiyip geldi, takımdaki en fit oyuncu olabilir şu anda.

• Ben de çebiyi anlamıyorum. Madem takıma ekonomik olarak CİDDİ bir faydan olmayacak, ne diye başkanlığa aday oluyorsun. Ağlamak sızlamak yok, yiye yiye takımda bi şey bırakmadılar, sen toparlayacaksın. Onun için geldin. Yoksa bırak git!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu takım Emre Özkan,Hasan Türk,Gökhan Süzen,Sinan Kurumuş,Mehmet Akgün,Uğur Boral,Mehmet Akyüz,Erkan Kaş ile şampiyonluk mücadelesi verdi.Bu isimlerin hepsi şaka gibi gelebilir ama açın bakın 12-13 sezonu kadrosundalar.Kimse bahane üretmesin biz ölümü çoktan yaşadık bizi sıtmaya razı edemezsiniz.

HEPİNİZ DEFOLUN GİDİN!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmehcik_71 kullanıcısına yanıt
    Her zaman derim makam mevki sevdası için. Beşiktaş sevgisiymiş falan boş

• Sercan Dikme@sercan_dikme

Beşiktaş teknik heyeti Adem Ljajić’in lisansı çıkmasın, Beşiktaş yönetimi ise Tyler Boyd’un lisansı çıkmasın diyor. Kararı bekliyoruz. 2.5 saat kaldı.

--

Hızır idi Yunus idi... ona döndü iş.

• Sergen Yalçın ve saz arkadaşları Ljajic'in lisansı çıkmasın diyormuş. Prensleri Boyd'u tutmak istiyorlarmış. Yönetim de Boyd'un lisansı çıkasın diyormuş.

Bu Sergen Yalçın denen şahıs açık açık sabote ediyor Beşiktaş'ı. Başka açıklaması yok. Kovun gitsin şu adamı. Geldiği gün olmaz olsun. Herif geldiği gibi takımın en itibarlı iki oyuncusunu da yedi bitirdi. Yönetimden çok daha suçlu. Kariyer zirvesi Etimesgut Şekerspor olan adama gel Ljajic'i, Vida'yı yönet dersen böyle olur. Futbolcular ciddiye bile almıyor bu seyisi.

• boyd kalmış kadro dışı. ya nkodou ya boyd kalmalıydı zaten, ikisi de çok umrunda değil açıkcası da nkodou'nun ikidebir sakat olması fikren ona daha fazla yaklaştırıyodu beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

bence sağ kanatta gökhan ve hasic varken, ljajic de bira göbeği bırakmışken ghezzal-mensah ikilisini josef'in önünde oynatmak daha mantıklı. sol tarafta da bana kalırsa aldığı kısa sürelerde gösterdiği performans ve istek sebebiyle güven'in oynaması lazım.

yani sağında solunda gerisinde kim olur bilmiyorum ama ghezzal'ı sağ iç orta saha oynatmak daha mantıklı geliyor bana.

Ghezzal ile ilgili bir kaç video izledim. Hatta Beşiktaş-Lyon maçına da baktım. Kadroda, Ozi ile beraber pas yapabilen en iyi oyuncu durumunda. Aslında pas yapabilen, sağ-sol içe giren, pas istasoyonu olabilen, yanındaki arkadaşlarını oynatabilen oyuncular lazımdı. Bu adam işte tamda bu tanıma uyuyor.

Kesinlikle tamda aradığımız adam. Sağ iç, sol iç 10 no ve orta saha oynar bu adam. Josef-Dorukhan-Ozi-Mensah-Ghezzal gibi bir dizilim denenebilir. Bu sayede maç içersin de, Ghezzal yeri geldiğinde Sosa gibi sağ ve ortaya geçebilir. Set hücumu, hücum süresi, pas yapma hızı ve başarısı konusunda sorunu bu şekilde çözebiliriz.

Veya dediğin gibi Güven solda Töre/Hasc sağda olabilir. Orta ialan Josef-Mensah-Ghezzal olabilir. Ama bu diziliş iyi görünse de; oyunu açma, pas yapma, set hücumu oynama gibi konularda zaman zaman verimin düşebileceği vs gibime geliyor. Çünkü Mensah'ın oyuna girme, pas yapma, pas organizasyonu vs kötü. Bu yönden sistem tıkanabilir.

• Boyd'un kendisini donduramıyor muyuz ibreti alem için ?

• Yönetime aferin Sergen Yalçın'ı kaale almayıp, Boyd'un lisansını iptal ettikleri için. Sergen Yalçın bir an önce saz arkadaşlarıyla beraber pılını pırtını toplayıp gider umarım.

• Boyd kararı isabetli olmuş.Beşiktaşta izlediğim en kötü kanat oyuncusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

Sergen Yalçın ve saz arkadaşları Ljajic'in lisansı çıkmasın diyormuş. Prensleri Boyd'u tutmak istiyorlarmış. Yönetim de Boyd'un lisansı çıkasın diyormuş.

Bu Sergen Yalçın denen şahıs açık açık sabote ediyor Beşiktaş'ı. Başka açıklaması yok. Kovun gitsin şu adamı. Geldiği gün olmaz olsun. Herif geldiği gibi takımın en itibarlı iki oyuncusunu da yedi bitirdi. Yönetimden çok daha suçlu. Kariyer zirvesi Etimesgut Şekerspor olan adama gel Ljajic'i, Vida'yı yönet dersen böyle olur. Futbolcular ciddiye bile almıyor bu seyisi.

Boyd hücum anlamında değil ama savunma anlamında iyi işler yapıyordu elinden geldiğince. Adem ise topu ezmekten başka bir şey yapmıyordu. Şu anda ben de Adem'in kadro dışı bırakılmasını savunurum. Ama toparlanıp eski haline yaklaşırsa tabii ki Boyd gitmeliydi.

• Boyd dondurulmuş diyorlar. Yani Boyd'un yerinde olsam dün derdim ki, ben tüm maçlara ilk 11'de başladım. Hocam bana güveniyor. Ben kadro dışı kalmam. Sonra bir öğreniyorsun kadro dışı kalmışsın. Duygusal olarak bakarsam onun yerinde olmak istemezdim.

Parasını almaya devam edecek ama yarım devre futboldan, maç temposundan uzak kalmak bir futbolcu için çok kötü. Gamsız Lens için bu önemli değil tabii. 2 yıl daha mışıl mışıl yatar.

Keşke güzel bir planlama ile zamanında vedalaşmayı, ayrılmayı öğrenebilse yönetim. Ama baştan sona plansızlığın içindeler.

Ekleme: Sergen, ben Boyd'u planlarım içinde düşünüyorum, Adem'i kadro dışı bırakın derken yönetim tersine karar almış oldu.

Bu kadar zıtlaşmanın sonu pek iyi olmayacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 7 Ekim 2020; 22:23:9 >
  • Bu sezonun en iyisi Boyd du. Hasic Ljajic daha mi iyi ? Madem taraftari dinliyorsunuz , birakin gidin taraftar yonetsin

• Geçen sene Sergen gelince sevinen, ŞL götürünce mükemmel hoca diyenler şimdi hocaya sallamaya başlamış. Çok kolay adam harcıyorsunuz.
    Şu an kadro FB ve GS den kötü. Takım başarılı olursa bizim destegimizle olacak, hocaya sallayarak değil.

Bu arada Hasic ne yaptı kaç maçtır ben bilmiyorum. Farklı maç izliyorum galiba.

• BJK kullanıcısına yanıt
    Boyd bir hücum oyuncusu. Önce işini yapsın, sonra gelir savunma yapar. Olcay gibi. Olcay da savunma yönüyle ön plana çıkıyordu ama sezonda en az 10-15 gole katkısı vardı. Boyd geldiğinden beri 34 maçta 4 gol, 1 asistle oynamış. Rezil herif.

• boyd'un oynuyorken kadro dışı kalması bence çok da şaşılacak bi durum değil. lens de kadro dışı kalmadan önce 100dk süre almıştı, yaklaşık 20 maçtır her maç süre alıyordu. biraz hocayla alakalı. çok sevdi lens'i ve boyd'u. niye ben de anlamadım.

boyd'un yaptığı her şeyi güven de yapabilir. fazlasını yapar. lens ve boyd izlemeyeceğiz, bu da bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 7 Ekim 2020; 22:36:0 >
  • Pitx1 kullanıcısına yanıt

Ghezzal ayrıca Q7 ya da N'koudu gibi çizgi fatihi kanat oyuncusu değildir. İçeri kat etmeyi sever, sürekli ceza sahasına girer. Solak sağ açık olduğu için çekip vurmayı da dener. Bir tür fakir Robben'i diyebiliriz sanırım.

Tabi şimdi böyle yazınca 10 gol 15 asist falan beklenmesin de eldeki kanat oyuncuları içerisinde benim en çok fayda sağlayacağını düşündüğüm oyuncu.

• 
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.