Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (886. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 884885886887888
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆
    King

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir on dakika göz gezdirdim bir hakem muhabetti dönüyordu.Bu maçta hakemlik bir şey göremedim ben.

  • kuklacini kullanıcısına yanıt

    Hakem yüzünden böyle oldu demediler ama Apo Rok ve sinan hoca hakemi beğenmedi. Ahmet hoca hakeme bayıldı harika yönetmiş ona göre.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alanya maçında kural hatası var. 3 puan bizim.

  • belki 3 puanı haketmedik ama alanya kural hatası yaptı. 3 puan bizim. yakında netleşir.

  • Boşverin alanyayı da Talisca geliyo be. cimbom hazırlık yap.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bizzarehuman

    Sergen hoca 4.hakemle çatıştı maç boyu.İtirazlarına ters cevaplar vermiş hakem.Bence bir anlık sinirle yaptı maç sonu açıklamasını genelde bu kadar hakem konuşan bir tip değil.


    Ayrıca Sergen Yalcın cok stresli bi adam.Dışardan görüldüğü veya futbolculuğunda gösterdiği o rahat tavırların kişiliğiyle çok alakalı olduğunu düşünmüyorum.Kafaya çok takıyor ve sabit fikirli.


    Ama şu maç 2-0’dan 2-2 olsa şampiyonluğa inanırdım.Ligin en iyi takımıyla oynadık bizi kitlemelerine rağmen puan almak çok iyi olurdu



    Alıntıları Göster

    Pollyanacılığa gerek yok ne olduğumuzu görmemiz için çok güzel maç oldu, başakşehir ve fb zaten şu an çok kötü top oynuyorlar ve k pasa yı 10 kişi ile yendik bu 3 maçta rakipler bize zorluk çıkarmadı yani oyuncular da bir baskı oluşmadı bugun işte disiplinli bir takım ile karşılaştık silkelenirsek ne ala keşke şu maç welington un son maçı olsa ah ya 3 değil 6 puan kaybetmeye razıyım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hawk1903

    alanya maçında kural hatası var. 3 puan bizim.

    Kural hatası filan yok...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hücum hattı çok isteksizdi o yüzden hücumda yetersiz kaldık ama talisca yada sağlam 10 numara alırsak şampiyonluk şansımız var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hawk1903

    alanya maçında kural hatası var. 3 puan bizim.

    Aynısını siz de yaptınız bizim maçta.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir şey soracağım Sergen’in maç sonu açıklamalarına anlam verebilen var mı? Hakemlik ne oldu bu maçta? Penaltı kararı doğru hatta size verilen penaltıda faulun dışardan başladığı söyleniyor üstüne Rosier atılması gerekirken atamadı ama Babacar’ı atabildi. Ben anlamıyorum bu maçta hakemi gömecek kadar ne yaşadı. Uzatmayı 7 dakika verdi Alanya yattığı için onu bile uzattı 11 dakika oynattı.

    Bence güzel maçtı iki takım da iyi oynadı hakem de iyiye yakın yönetti. Ama maç sonu bakıyorsun Çağdaş hoca taktik konuşuyor 433 3412 oynadık falan Sergen ise hakem, VAR falan diyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shieldwall

    Arkadaşlar bir şey soracağım Sergen’in maç sonu açıklamalarına anlam verebilen var mı? Hakemlik ne oldu bu maçta? Penaltı kararı doğru hatta size verilen penaltıda faulun dışardan başladığı söyleniyor üstüne Rosier atılması gerekirken atamadı ama Babacar’ı atabildi. Ben anlamıyorum bu maçta hakemi gömecek kadar ne yaşadı. Uzatmayı 7 dakika verdi Alanya yattığı için onu bile uzattı 11 dakika oynattı.

    Bence güzel maçtı iki takım da iyi oynadı hakem de iyiye yakın yönetti. Ama maç sonu bakıyorsun Çağdaş hoca taktik konuşuyor 433 3412 oynadık falan Sergen ise hakem, VAR falan diyor...

    Bence bu ülkede ve forumda hakem konuşulması yasaklanıp, hakemlerde yabancı olup bu konu kapatılmalı.


    Valla bıktım her yenilen hakemden şikayet,ağlama vs. Bu bugün beşiktaş geçen hafta Fenerbahçe 2-3 hafta önce Galatasaray. Yemin ediyorum bıktım midem bulanıyor.


    Bu ülkede büyük takımlar kadar kollanan başka takım var mı? son zamanlarda Başakşehir hariç. Niye herkesin sesi canı yanınca çıkıyor?


    Bu lig başlarken niye çıkıp çoğulunuz yada tümünüz bu sene yabancı hakem gelmezse biz oynamıyoruz kardeşim bu ligde demediniz?


    Herkes memnun bu ülkede hakemlerde onlarda biliyor bal gibi ama gündem değişsin yenilgi unutulsun haftaya nasıl kollarlar bizi bu kadar laf ettik falan mantığı ile ülke futbolu yönetiliyor işte.


    İşin tuhafı avrupaya maça gidincede burda alıştığımız için orda adamlar sarıyı ve kırmızıyı korkmadan bizim takımlara çıkarınca ordada doğranıyoruz oluyor (!)





  • Evapsie kullanıcısına yanıt
    Evet hocam anlamıyorum yani derbide de hem Fener hem BJK lehine hatalar oldu fazlasıyla ama bizimkiler çıkıp hakeme sallıyor anlamak güç. 10 kişi 2 gol yemişsin hakem diyorsun. Fatih Terim de aynı şekilde verilen uzatmayı beğenmez sahayı terk eder, bizim VAR’lar sağlık taraması gibi der. Hele şu an seyircisiz olduğu için büyük takımların kollanması da azaldı seyircili olsa uğultudan hakem zaten yanlış karar vermeye meyilli oluyor.
  • Abi maçı falan bırakında, Talişça olay ne ? Yataktan kalktım geldim. Arkadaş resim atmış.

  • hawk1903 kullanıcısına yanıt
    Gelmesi için durum yok şartlar yok . Sadece yakında görüşeceğiz çay içeriz özledim seni falan anlamında mesaj atmıştır. Ee sosyal medya ilgi çekmek içinde böyle arada mesajlar atıyor zaten
    Bizim taraftar fazla heyecan yapıyor işte Marcelo Gomez hep aynı heyecanlar aynı mesajlar .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hawk1903

    belki 3 puanı haketmedik ama alanya kural hatası yaptı. 3 puan bizim. yakında netleşir.

    maç tekrarı falan yok maçkolik değişikleri yazarken hata yapmış biri de hemen ss almış


    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆
  • Neyse maç ile ilgilide bir kaç bir şey yazalım bari. 4 maçlık periyoda girdiğimizde herkes buradan 9 puan alırız desek, anında havada kapardı sanırım. Kimsenin itirazı olmazdı. Arka arkaya psikolojik olarak ta etkileyen zor maçlar oynadık. Sezon başını da tamamen ele aldığımızda zor maçlarımızın bir çoğunu tamamladık. Hatta sezonun ilk yarısı için bile ''Malum'' takım ile yapacağımız maç dışında zor olabilecek maçımız yok. Şu önümüzde ki 6 maçtan 16 puan falan toplamayı hedeflemeliyiz. Alanya 2 maçını kaybettiği için bize çok bilenerek oynadı bugün. İkinci yarıda oynadığımız gibi maçın başında da aynı şekilde karşılık verecek kadro ile sahada olsa çok daha denk bir maç olabilirdi.


    Sonuçta son 4 maç 9 puan hiçte fena değil. Bu 4 maçta ligin en zorluk çıkarma potansiyeline sahip takımlarına karşı oynandı. Öncesinde yendiğimiz Malatya felan saymıyorum. Onları da gördük, ne kadar tehlikeli takımlar. Şimdi oynayacağımız maçlar gerçekten ligin başından beri, bir türlü organize olamayan ve kapasiteleri gerçekten sınırlı olan takımlar. Önümüz açık. Moral bozmaya gerek yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 14 Aralık 2020; 1:15:36 >




  • 
Sayfa: önceki 884885886887888
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.