Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1952. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.469
Cevap
75
Favori
2.071.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19501951195219531954
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

Burak yaklaşık 1 milyon €'luk alacağını bırakıp gitmiş. ANÇ büyük başkan beyler. Geldiğinden beri şu kadar milyon yüro koydu takıma. Oyuncu maaşlarını ödedi. Zor zamanda elini taşın altına koydu. Helal olsun valla. Takımdan kaçan kaçana. İşin ucu bir araştırılsa, kim bilir hangi futbolcuya ne kadar borç vardır.
    Gelen gideni hep aratır mı arkadaş?
  • Son maça ŞL iddiasıyla giriyoruz ama gel gör ki 1.forveti şimdiden Fransa'ya gönderiyoruz. Amatör işi eylemler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baskan Aglamaktan baska bi sorunu çözdü mü suanda?Boyle başkanlığı bende yaparım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivas puan kaybederse biz yenersek gececegiz ama takimda oyuncu kalmadi

Burak gitti mi yoksa mactan sonra mi gidecek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Sivas puan kaybederse biz yenersek gececegiz ama takimda oyuncu kalmadi

Burak gitti mi yoksa mactan sonra mi gidecek ?
    Boateng gibi yarın vedalasmaya gelip gidicekmis yok yani maçta

Ts %90 ceza alacak senin samp ligine katılma sansin var az da olsa Sivas'ın puan kaybedeceğini düşünmüyorum ama şansın var

Burak neden son maça çıkmaz anlamam

Bjk cidden en sıkıntili durumda şuanda gs de öyle bir duruma giricek bizde ne kadar sovsemde Ali koç olmasa batmistik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 24 Temmuz 2020; 0:59:21 >
  • "eğer bir gün çin'den dönersem sadece galatasaray'da oynarım" deyip trabzonspor'a giden, "beşiktaş'a teşekkür ederim fakat ben trabzonspor'da kalmayı tercih ediyorum" deyip beşiktaş'a giden, "futbolu beşiktaş'ta bırakacağım" deyip lille'e giden burak yılmaz alfalığı..

• Eric Maxim Choupo-Moting inşallah alırız sözleşmesi bitti alman forvetle anlaştık dedikleri motingdir inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Bu yönetimin Burak kalitesinde forvet bulacağını sanmıyorum.
    Umarım Caner ve Gökhan kalır yoksa bunlar kimseyi bulamaz.
    Walla size gram acımıyorum artık hocam. Bu sayfalarda yazılan yazıları görünce bjk ye olan sempatim de gitti. 3.4 sene önce şampiyonluğa oynarken ekici yi fenere vermeyip yedekte oturan parasını veren takımdı Trabzon. Size aslan gibi teknik direktör futbolcu veren takımdı Trabzon. Hatta siz şampiyonluğa oynadığınız sene Trabzonda ts yi 4.3 yediğiniz muhteşem maçta hiçbir Trabzon seyircisi üzülmemişti yenildik ama bjk bu maçla belkide şampiyon olacak diye. Bu kadar bjk ye destek verirken ts taraftarı bu sayfa da yazanların büyük çoğunluğu başak şampiyon oldu diye sevinç naraları attı. O yüzden gram üzülmüyorum beter olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 24 Temmuz 2020; 5:39:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bidarxx

Walla size gram acımıyorum artık hocam. Bu sayfalarda yazılan yazıları görünce bjk ye olan sempatim de gitti. 3.4 sene önce şampiyonluğa oynarken ekici yi fenere vermeyip yedekte oturan parasını veren takımdı Trabzon. Size aslan gibi teknik direktör futbolcu veren takımdı Trabzon. Hatta siz şampiyonluğa oynadığınız sene Trabzonda ts yi 4.3 yediğiniz muhteşem maçta hiçbir Trabzon seyircisi üzülmemişti yenildik ama bjk bu maçla belkide şampiyon olacak diye. Bu kadar bjk ye destek verirken ts taraftarı bu sayfa da yazanların büyük çoğunluğu başak şampiyon oldu diye sevinç naraları attı. O yüzden gram üzülmüyorum beter olun.

Alıntıları Göster
    Haa belki haberiniz yoktur başkanınıza Trabzonlu. Trabzonun en köklü ailelerinden biridir Çebi sülalesi.

• Bu haftasonu caner ve gökhanında ayrılık haberi gelecek maçtan sonra, elneny diaby de haftaiçi vedalaşıp gidecek. umarım fatih aksoy velington takası doğru çıkmaz. Bu yönetim yapabilir diye huzursuzum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler bunlar hep taktik hep kandırmaca, olay şu:
    şimdi son maça çıkmadan oyuncular kaçıyor felan bunu gören Sivasspor son maça daha bi rehavete girerek çıkacak, nasıl olsa Beşiktaş kazanamaz kafasında olacaklar. Sonra GÜven Yalçın hattrick ve hoşgeldin şampiyonlar ligi
  • Şimdi kızıyoruz ediyoruzda kulüpte para yok bu gerçek
    başkana sallamak kolay kim cebinden çıkarıp 15-20m euro verir kulube gerçekçi olun Ali koç bile bu kadar vermemiştir
    hem verse bile misliyle geri alırlar kimse hayrına vermez tüpçü örneği
    gidenlerin yerini daha iyi oyuncularla doldurursa yönetim iyi iş başarır pek sanmıyorum ama

Burak 35 yaşında, 2.5 m euro
    Vida 31 yaşında, 3m euro
    Ruiz 31 yaşında, 1.8m euro
    Karius , 1.6m euro
    Boateng 33 yaş , 1.7m euro
    Diaby , 1.5m euro

toplamda 12m euro (95m tl) bir yükten kurtuluyoruz, hayırlısı neyse o olsun

Burak zaten sezonun yarısında kayıp gibiydi geçen fener maçında ne yaptı
    Vida aldığı maaşa verdiği katkı 0 zaten herkes gitmesini istiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mischevious60 -- 24 Temmuz 2020; 9:3:7 >
  • Elde para edip gonderebilecegimiz adam da yok
    Burak gitti zaten büyüktü 2.5m yükten kurtulduk. Peki ya diğerleri?
    Şampiyonlar Ligine gidemezsek önümüzdeki sezonu net şekilde tamamlayamayız

• Mischevious60 kullanıcısına yanıt
    Elneny, Gökhan, Caner'i listeye eklemeyi unutmuşsun hocam onlarda gitti.
  • Kamece kullanıcısına yanıt
    kalma ihtimalleri var diye eklemedim hocam
    şahsen tl cinsinden anlaşılırsa caner gökhanın kalma taraftarıyım
    elnenyde keza bir yıl daha kiralanmalı
    ha birde douglas var ne olacak kalacak mı gidecek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mischevious60 -- 24 Temmuz 2020; 9:18:11 >
  • jakiro125 kullanıcısına yanıt
    2. bir boateng vakası olur dye korkuyorum
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    adam ne yapsın geçen sene gitmedi yine bi takımla adı geçiyordu hatırlarsanız italyadan mıydı neydi, bu senede gitmezdi de düzenli maaş alamadığı için gidiyor
  • Mischevious60 kullanıcısına yanıt
    Şahsi fikrim geçmiş maaşlarını bile alamayan adamlar daha da kontrat düşürerek kalmayacaklardır. Bende özellikle gökhan ve elneny kalsın isterim ama maalesef bu hafta üçüde ayrılacak fısıltı haberlerine göre.
  • 
Sayfa: önceki 19501951195219531954
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.