Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1664. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.469
Cevap
74
Favori
2.075.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16621663166416651666
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • _ yine mhk ittirmesi ile şampiyon yapılacak malum için üzülerek ülke puanı adına kararsızım!

_ Biz Beşiktaşlıyız bizde yalan, dolap, dalavere olmaz, içimden geçenleri yazdım.
  • Başak Helal olsun
  • Avcı'dan sonra Başakşehir'in bu başarısı çok şey anlatıyor.

+Lahoz gibi bir hakem yok bu ligde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 27 Şubat 2020; 23:24:34 >
  • quote:

+Lahoz gibi bir hakem yok bu ligde.

_ sanırım kişilik sorunları var, talimat ve menfaat öncelikleri diye düşündürüyorlar insanları, hatta tırnağı bile olamazlar demek geliyor içimden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F4A62F0AF

Şampiyonluk şansımız var hala. Galatasaray'ın fikstürü kolayken bizimki zordu. Aykut Kocamanvari olcak ama puan farkı suni. Trabzon'un da sonuna kadar götürebileceğini düşünmüyorum ben.
    Arkadaş Trabzon sonuna kadar nasıl götüremez bir anlatsana bana. Ts şu an 45 puanda 1 maçı eksik. Ligin en kötü top oynayan 5.6 takımından sadece kasımpaşa ile oynamış. Bak ts içerde Rize Antalya başakşehir konya ve ankaragücü ile otnıyacak. Sence bu 5 takımdan kaç puan alır ben söyleyeyim en az 10 muhtemel 13. Dışarıda Malatya Antep denizli Alanya gs göztepe son haftada kayseri ile oynıyacak. Burdan kaç alır minimum 12 muhtemel 14.15 puan minimumdan gitsek dahi 67 puan ediyor. Bu da demektir ki ts son haftaya kadar şampiyonluk potasında olur. Çünkü son 2 maçımız Konya kayseri unu serip yatarlar o zamanlarda. Ve şunuda söyleyeyim şampiyonluk 68.72 arası olacak daha fazlası hayal geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bidarxx

Arkadaş Trabzon sonuna kadar nasıl götüremez bir anlatsana bana. Ts şu an 45 puanda 1 maçı eksik. Ligin en kötü top oynayan 5.6 takımından sadece kasımpaşa ile oynamış. Bak ts içerde Rize Antalya başakşehir konya ve ankaragücü ile otnıyacak. Sence bu 5 takımdan kaç puan alır ben söyleyeyim en az 10 muhtemel 13. Dışarıda Malatya Antep denizli Alanya gs göztepe son haftada kayseri ile oynıyacak. Burdan kaç alır minimum 12 muhtemel 14.15 puan minimumdan gitsek dahi 67 puan ediyor. Bu da demektir ki ts son haftaya kadar şampiyonluk potasında olur. Çünkü son 2 maçımız Konya kayseri unu serip yatarlar o zamanlarda. Ve şunuda söyleyeyim şampiyonluk 68.72 arası olacak daha fazlası hayal geliyor.

Alıntıları Göster
    Bu arada ts dışarıda en başarılı ve en az yenilen takım sadece 1 maç. Oda Sivas 78 lerde 1.1 Ken penaltı kaçırıp uzatmada gol ararken gol yedik. Aynı sizin ts maçında yediğiniz gibi şansa. Yoksa mağlubiyet olmayacaktı.

• quote:

Bu arada ts dışarıda en başarılı ve en az yenilen takım sadece 1 maç. Oda Sivas 78 lerde 1.1 Ken penaltı kaçırıp uzatmada gol ararken gol yedik. Aynı sizin ts maçında yediğiniz gibi şansa. Yoksa mağlubiyet olmayacaktı.

Alıntıları Göster
    Ayrıca sanırım bilmediğiniz bir konu ts bu sene bulduğu pozisyonları gole çevirme yüzdesinde yüzde 20 ile bırak türkiye yi tüm zamanların dünyada yüzde 24 ile ulaşmış olan barselona ya en çok yaklaşan bir kaç takımdan biri oda bu sene değil. Çok önceden ulaşmış barselona

• quote:

Alıntıları Göster
    Abi Ts kaç senedir aynı. Ben daha Ts'nin son haftalara kadar potada kaldığı yıl hatırlamıyorum yıllardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KOVA_ÇAĞI_KARTALI

_ yine mhk ittirmesi ile şampiyon yapılacak malum için üzülerek ülke puanı adına kararsızım!

_ Biz Beşiktaşlıyız bizde yalan, dolap, dalavere olmaz, içimden geçenleri yazdım.
    Vitor zamani ve sonraki sezon, hakem hatalariyla Bjk şampiyon yapilirken veya Cenk Koray zamani Beşiktaşa 2 şampiyonluk verilmesi hakkinda içinizden geçenleri merak ediyorum. Şenol Güneşin bir açiklamasi hakkinda da içinizden geçenleri merak ediyorum. Bir Antalyaspor maçi sonrasi, Bjk hakem hatasiyla 3 puan almiş, Şenolda hakem verdiyse, doğrudur demişti.

Bjk, tarihinde bir sezon ŞLde başarili oldu. Tecrübesiz Leipzig, kadrosu dağilmiş Monaco(Biz Vitorla dağilmayan kadroyu neredeyse eliyorduk) ve kadrosu dağilmiş Portolu gruptan çikip, Bayerne 8-1le elendi.ikinci maçta rotasyon yaptilar ve yaşli Ribery, Robben oynuyordu hala.

• Ömrünüz rakibin başarısını küçümsemekle, başarısını istememekle geçti. Fbsi gssi aynı. Ha bunları da iyi biliyoruz.

Yok kadrosu dağılmışmış da yok tecrübesizmiş de... Kura çekildiği gün hepinize göre her maç beşer tane yiyip sonuncu oluyorduk ama...

Geçmiş de geçmiş. Şimdiye bakıyorsun bir halt yok.

Ligdeki şampiyonlukla ilgili zırvalarını ise bilim adamları incelemeli. Hakem ve Beşiktaş kayırmasını tarih boyunca bir araya getiremedi onlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 28 Şubat 2020; 13:18:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitor zamanı en iyi futbolu Bjk oynuyordu. Şampiyon olması gayet doğaldı. Aykut'lu sene Ali Palabıyık'la bizi biçtiniz. Türkiye kupasında olaylar çıkardınız. Ne oldu Gs şampiyon oldu. Fenerbahçeliler olarak siz hiç büyük resmi göremiyorsunuz. Ertesi sene Başakşehir'i yendiniz gene Gs şampiyon oldu. Bu sene gene Başakşehir'i yendiniz ve büyük ihtimalle bizle olan olaylı Türkiye kupası maçlarınızda olduğu gibi bu sene de Trabzon'la dalaşırsınız ve gene Gs'yi şampiyon yaparsınız.

Galatasaray yatsın kalksın Fener'e dua etsin. Sayenizde adamlar 5. yıldızı takacaklar.

Son bir uyarı: Kupa maçlarında Trabzon'u eleyecekseniz eleyin ama ortamı germeyin. Yoksa onlar sizle dalaşmaktan GS'le uğraşmaya mecalleri kalmaz. Ha Trabzon ya da Gs farketmez diyorsan yiyin birbirinizi.
  • Boateng yedekmiş. Sakatlıktan dolayı herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyouKai

Vitor zamani ve sonraki sezon, hakem hatalariyla Bjk şampiyon yapilirken veya Cenk Koray zamani Beşiktaşa 2 şampiyonluk verilmesi hakkinda içinizden geçenleri merak ediyorum. Şenol Güneşin bir açiklamasi hakkinda da içinizden geçenleri merak ediyorum. Bir Antalyaspor maçi sonrasi, Bjk hakem hatasiyla 3 puan almiş, Şenolda hakem verdiyse, doğrudur demişti.

Bjk, tarihinde bir sezon ŞLde başarili oldu. Tecrübesiz Leipzig, kadrosu dağilmiş Monaco(Biz Vitorla dağilmayan kadroyu neredeyse eliyorduk) ve kadrosu dağilmiş Portolu gruptan çikip, Bayerne 8-1le elendi.ikinci maçta rotasyon yaptilar ve yaşli Ribery, Robben oynuyordu hala.

Alıntıları Göster
    Çok objektif bir yorum yapmışsın tebrik ederim öncelikle. Senin gibiler o kura çekiminde BJK sonuncu bitirir diyordu, fark yer falan diyordu. Sonra baktınız lider çıktık tarihin en kolay grubu oldu. Takımlar çöp demeye başladınız. Bizim ligde bu var başarı kabul edilmez illa çamur atılır. 15/16 sezonunda da en iyi top oynayan bizdik ve stadsız şampiyon olduk.

Yaşlı Robben dediğin adamı almak için göbek atmadınız mı kaç sezon? O yaşlı dediğin iki adam bizim ligi top diye oynar. Bak Gomez geldi Bayern görmüş kronik sakat adam ligin içinden geçti.

• Boateng olmadığı halde ljajic yedek. Biz bu ruhsuza dünyanın bonservisini verdik.

• Boyd u CAM de kullanacak kadar mi kotu Ljajic diye dusunmeden edemiyor insan..

ayrica LENS de neyi goremiyorum ben bu TD lerin gordugunu, zaten lig gitmis, onyatsana ne kadar altyapidan oyuncu varsa...
  • Bugün takım yine çok tutuk... Nerede geçen hafta ki oyun nerede bugünkü oyun

• canerden tiksiniyorum...

Rebocho bu kadar oynatilsa, bu adamdan on kat daha cok katki verir ve degerli de olur ilerisi icin. cok net.
  • Yine reziliz
  • Lens pas verse gol. Bıktım şu bencilliklerden artık. Boşu boşuna puan kaybı yemin ediyorum.
  • Suyu basmışlar sahaya ayakda durmak zor.
  • 
Sayfa: önceki 16621663166416651666
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.