Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1646. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.469
Cevap
74
Favori
2.074.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16441645164616471648
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Şu Burak Yılmaza güvenip de yola çıkan Fikret Orman tek sorumludur. Taraftar o kadar yalvardı forvet alın diye.
    Burak yilmaz geldigi gun dedim

simdi bu arkadas cikacak guzel bi form sergileyecek gazla. ve seneye buna guvenip madara olacagiz diye. cok buyuk hata ettik cok....
  • Maçın özetini tekrar izledim. Karius'un ilk golde durduğu yeri, kapattığı açıyı, ne yapmak istediğini anlamak mümkün değil. Kale direğinin dışını kapatmış adam. Hoca da hala bir değişiklik yapmamız söz konusu değil diyor. Yapma hocam işte takım iyi oynuyor, evet oyuncular kötü ve şanssızız ama bu adamla yola devam etmek demek, 3 atarsan, 4 yersin demek. Ersin oynasın, Utku oynasın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu diaby kadar boş adam yok böyle rezillik yok olcay ı koy çatır çatıe oynar nkouda da aynı tamam hızlı adam eksiltiyo geçiyo çalım felqn ama şut özürlü nkoudunun yerinede babel olsaydı çok farklı olurdu hadi onyekuru rodriquez nkodu aynı tip oyuncu ama en iyisi rodriquez sonra onyekuru sonrada nkoudu gelir. diaby zaten 1. lig topçusu olur anca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 golde de vida’nın hatası var.

İlk golde kariusun durduğu yer çok kötü ve topa verdiği refleks çok yavaş.Sörloth iyi yere vuruyor ama açısı çok dar kaleci ve defans hata yapmadan gol olmazdı.

Artık yolumuza bakıcaz

Gelecek sezon karius-caner-burak-diaby-boyd-rebocho bu takımda olmamalı.

Llayic ve Vida para kazanabileceğimiz 2 oyuncu satılmalı
    Lens-NKdou satılamaz ve takımda kalırlar muhtemelen
    El-Neny,boateng bir şekilde kalmalı
    Kaleci,santrafor,kanat,2 stoper,sol bek transferleri gerekiyor.Orta saha da lazım o bölgede necip tehlikesi yedekte bekliyor.

Para desen yok,klüp batmış durumda.

Beni tek umutlandıran şey Sergen Yalçın.Umarım senelerce kalırsın şu çerçöple 1 ayda bir şeyler üretmeyi başardın ya bu bile efsane olman için yeter

• Sol kanat santrafor ve sağ kanat mevkisinde sadece 1 tane kalitesi belli adam oynasa derdim ki Beşiktaş bu oyunla her maçı kazanır. Ama o üç adam var ya o üç adam... D*aby kötü Nk**dou ondan 10 kat daha kötü

• Caner?

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 23 Şubat 2020; 3:19:41 >

• olsun beşiktaşım iyi oynadık o bize yeter

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Bı Ts'limiz eksikti konuda onlarda 30 yıl sonra bi potaya girdiler diye gelip ahkâm kesmeye başladılar başımıza çok şükür.. Yatın kalkın kalecinize ve bizdeki kabız beceriksiz çöplere dua edin.
    Arkadaş bu mantığı anlamıyorum. Kaleci golcü bu takımın topcusu değil mi. Onu geçtim bende size yatın kalkın sergen dua edin demem lazım. Bizde olsa fark atardık. Yada önceki senelerde şampiyon olduğunuzda yarın kalkın sosaya dua edin mi diyeceğim. Yada geçenin sene muslera için gs içinde aynı. Saçma bir söylem evet dua ediyoruz böyle sıfırdan bir kaleci yetiştirdiğimiz için evet dua ediyoruz bedava denilecek fiyata alıp böyle bir golcü çıkardığımız için. Bu arada bu şorloth un bize gelmeden önceki sene top oynamadı ve golü de yok. Yani kumaşı iyiydi onuda biz adam ettik. Bizden sonra milli takıma yükseldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

Karius'un Ts'nin 2.golunden hemen once gelen ve Atiba'ya da carpip yon degistiren topu cikardigi ve kornere celdigi planjon da guzeldi.

2. golu sadece Karius yemedi bastan irdelemek lazim. Ayni sekilde Vida da tek suclu degil.

Karius tabiki pekcok macta hatali goller yedi,ancak Ts macinda ilk gol ekstranin ektrasi bir bitiricilikle atildi.Sorloth'un ligde ve muhtemelen kariyerinde attigi en iyi goldu diyebilirim ve Karius'a nasip oldu.
    Hocam ankaragücü ne attığı daha güzeldi kendi kaptı sürdü aynı yerden vurdu attı golü. Bence 2. Golü asıl güzel iyi seyredin ekuban a atılırken yanında ekuban ın ters yöne topa bakmadan 30 metre depar atıp arka direğe geçiyor. İlginç tarafı bu koşuyu kaleye paralel yapıyor. Müthiş zekice davrandı orda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkadiusz Milik

Sol kanat santrafor ve sağ kanat mevkisinde sadece 1 tane kalitesi belli adam oynasa derdim ki Beşiktaş bu oyunla her maçı kazanır. Ama o üç adam var ya o üç adam... D*aby kötü Nk**dou ondan 10 kat daha kötü
    Nkodu 10 kat kötü?
    adamın birebirde kesim geçiyor hatta 2ye1de bile geçiyor,

harika bir hızı var,

haa bi de çok iyi şut mu vursun istiyosun, 24 yaşındaki adam? tamam ama o zaman bizde oynamaz, Barcha da oynardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 23 Şubat 2020; 4:38:35 >
  • Yönetim ve sergen hoca lütfen Seneye yüzüne karşı seni düşünmüyoruz dediğiniz şu Karius u oynamayın.

Bu karius bu takıma bu saatten sonra bişey veremez kazandıramaz.

Oynat Utkuyu pişsin tecrübe kazansın.

• yalnız ilk golde sörloth atibaya faul yaptı diyor ısrarla bünyamin gezer
  • Maçı izledim resmen forvetsizlik ve kalecisizlik yüzünden berabere kaldınız yazık oldu. Ts rakip sahayı geçmedi 2 gol attı ama maçı izlerken demiştim bu pozisyonları arar bjk diye 90 da gol geldi.

Ayrıca aylardır karius'un seneye olmayacağı belli. Bu adamı neden oynatıyorlar anlamıyorum artık iyice saldı adam konsantrasyon sıfır. Başka alt yapıda genç kaleci mi yok oynasın bundan kötü olamaz. Nasıl bir mantık çözemiyorum sonra kulüp battı oluyor olur tabiki sen beş para etmeyecek her maç yali kazığı gibi dikilip seneye olmayacağı belli adamı oynatirsan ne bekliyorsun ki ?
    Sergen iyi hosta gerekli neşteri ilk geldiğinde vurmalıydı gerek forvete gerek kaleye yanlış yaptı. Ilk 1 ay önemlidir yetkili merciye geldiğinde ilk ayda yaptiklarin sonrasının teminatidir.

• ulan allahın hamsilerine alay konusu olduk diaby umarım gece uyumamışsındır kabile veledi seni!
  • Ne olursa olsun dünkü oyun gayet umut vericiydi. Ts yi sahadan sildik resmen. Iki kere geldiler gol attilar.

Forvette Gomez gibi bir oyuncu sart bize.

• Utku 1 gram güven verse oynatılır. Ersin hayatında profesyonel maçı yok. Yinede güvenirdim.
  • Yanlız ts sörlot ve uğurcanı satarsa 45 milyon eurosu var. Adamlar şu oynumuza iki topcuyla puan aldılar bizden

• Ts nin ilk golünde atibaya faul yapıyor sörlöt.önce sırtından yitiyor sonra topa müdehale ediyor.
    Bak bu çokomel işte.
    Geçmiş olsun bjk li arkadaşlar.maç sizin hakkınızdı.

• sörlotun 2. Golünü izlerken şunu farkettim pozisyonun başlangında pasın atılacağı tek bir yer var ve orada doğru zamanda oluyor.
    2 Goldede vuracağı eb iyi yere vuruyor.

Adam Tüm övgüleri hakediyor.

Bizde Avcı Çaicara tarzı bir oyuncu bulacak diye Rebochoya güvendik. Umut ile sezona başlayan hocayı direk kovacan zaten.
  • SerhanUygur kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Yeni forveti geçtim şu Cyle Larin kalsa bile dün sallardı 2 tane. En azından beyin fakiri Diaby'nin kaçırdığını kesin atardı.

Rezil bir durum. Fikret Orman'ın nitelikli dolandırıcılıktan yargılanması lazım. Böyle bir rezillik olamaz.

O Ali Naibi denen herifin de tabii.
  • 
Sayfa: önceki 16441645164616471648
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.