Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1034. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.469
Cevap
74
Favori
2.074.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10321033103410351036
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben sadece Beşiktaş için konuşmadım ki.
    Şuanlik kalitemizden bahsediyorsun ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımın yarısı süperlig kalitesinde değil.

Umut nayir
    Güven yalçın
    Oğuzhan özyakup
    Roco
    Lens
    Necip
    Tyler boyd

Bunlar ancak ligin asansör takımlarında sezonluk top koştururlar.Hepsi birbirinden kötü oyuncu

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    4 mac 0 puan buyur dalga gec 2 gram gururun varsa milletle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Bana göre çöp.
    Sadece bu sene değil. 10 sene önce de coptu şimdi de çöp. Kim ne derse desin.
    Kadronu kuracaksın CLye katilacaksin. Kadronu kurup öyle 1 2 sene tüm önemli futbolcularını satarsan böyle zavallı duruma düşersin.
    Avrupa kupalarında bir yere gelmek bize birsey kazandırmaz. Türkiye kupası finali Avrupa kupası finalinden daha çok para veriyor.
    Avrupa kupasını kazanacağıma Türkiye ligini kazanırım. 10-20 kat daha fazla para kazandırır.
    Kim ne derse desin. Avrupa kupası çöp
    Muzende 3-5 UEFA kupası super kupa fılan olur, her katıldıgında en az ceyrek-yarı fınal filan goruyorsundur da begenmezsın UEFA cop dersın, benı kesmıyor CL'den baskası dersın...

Avcılarda gecekonduda oturup Bagdat caddesınde 3 odalı evı begenmeyıp "benı bogazda yalıdan baskası kesmıyor" demeye benzıyor bu laf su halıyle...

• haraco H kullanıcısına yanıt
    Gerçekler bu.
    Ben sadece Beşiktaş için demedim. Genel konuşuyorum.

• _ Bazı arkadaşlar CL demiş bazıları da UEFA Avrupa Ligini küçümsemişler :

_ Öncelik çapımız ve kapasitemizi bilmek Cebimizde paramız yok olsada Adamların 1 Eurosu bizim para ile en az 6,5 Türk Lirası yani adam 1 m Euro harcar iken biz 6.500.000 Milyon harcıyoruz şimdi bu durumda Rekabet Kurulu devreye girse haksız rekabetten işlem yapar kısaca zatı muhteremlerin altında ferrari var en az 700 beygir süper benzin ile aktif sende olan Talika oda 4 teker önden çeker ama genelde tek beygir özel durumlarda 2 veya 4 olabiliyor zengin işi oda durum ve bütçeye göre ha Hordeum vulgare, Secale cereale, Avena sativa veya Medicago sativa tüketir
    Buyrun şimdi zatı şahaneleri ile adil bir yarış yapın yada milyon milyon Eurolara sakat sorunlu topçu transfer edin kulüpleri iflasa sürükleyin CL de hiç rekabet şansın olamaz önce şu an Trabzon ve Altınordu gibi gençleri yetiştirip satabilirsen kapıkuleden öteye ileride gelir seviyen yükseldiğinde gurup sonrası bir iki tur olabilir oda 30/2 ile zor olur çünkü yıllardır hak eden gidemedi europaya şimdi dövün. Gerçekleri mantıklı olarak görürseniz plan yaparsanız ileri dönük başarı gelebilir. Bu yeni yüz yıl Türk'ün hilali tezi bize bir şeyler fark ettire bilir yeter ki hak edene hak ettiği muameleyi gösterelim, şişirilmiş yalandan imparatorlara değil.

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖDÜLLERİ 2019-2020

Katılım ücreti: 15.25M€
    Galibiyet: 2.7M€
    Beraberlik: 900.000€

Son 16 turu: 9.5M€
    Çeyrek final: 10.5M€
    Yarı final: 12M€
    Final: 15M€
    Şampiyon: 19 milyon euro

UEFA AVRUPA LİGİ ÖDÜLLERİ 2019-2020

Gruplara katılım: 2.92M€
    Galibiyet: 570.000€
    Beraberlik: 190.000€Son 32 turu: 500.000€

Son 16 turu: 1.1M€
    Çeyrek final: 1.5M€
    Yarı final: 2.4M€
    Final: 4.5M€
    Şampiyon: 8.5M€

• Avrupa liginde 4 macta 0 puan kabul edilemez. Rekor kiracagiz neredeyse 2 mactada galbiyet yada puan alamama sansimiz ciddi sekilde var matematiksel olarakta isimiz bitti cunku. Boyle bir tablo karsisinda hocayi su anda kovarim ben isterse 10 tane derbi kazansin. Besiktasin vizyonuna yakismiyor zaten uzun omurlu kalmayacak Avci.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

He yav AL'den elenince direk şampiyonluk kupasını elinize verecekler zaten. Bu zihniyet yüzünden zaten şampiyon takım bile birkaç seneye gidemeyecek Ş.L'e. Gerçi gidilse noluyor, tokatlayip geri yolluyorlar :(

Alıntıları Göster
    Cl de tokat eşittir siz. Aç bak neler yapmışız son yıllarda. Hiç sen bunları bırak ta gol at be avrupa fatihi

• Ne kadar futbol fakiri hepsi burada hay arkadaş ya. Boşuna mesaj atıyorum.

• Avrupa ligi grubunda sonuncu olup elensek çok sorun olmaz. Neticede kaç senedir ülke puanını yüksek tutan takımız. Ama sıfır puanda kalırsak haklı olarak senelerce dalga mevzusu olur. O yüzden ne yapıp edip kalan 2 maçta en az 1 puan almalıyız.
  • arkadaşlar yeğenime bjk forması alacağım renk model olarak ne alayım fikriniz var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim. GS'li olduğum için hangisi tutulur vs bilmiyorum
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Siyah günlük kullanıma daha uygun gibi hani tişört gibi diyebiliriz . Beyaz klasik maç günü giyilen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki o zaman borçlara devam. Bu arada şampiyonlar ligi galibiyet 2.7 milyon euro uefada final kazanma 8.5 milyon euro, kazanamadın finali 4.5 milyon euro yine eşit değil. Google ile bulabilirsin bu değerleri Türkiye kupası UEFA ve samp ligi galibiyeti uefa kazanını vs. çoğu şeyi yanlış duymussun. Vasat kulüp yönetime sahip bir takım UEFA Ligi'nde her yıl 10 milyon euro kazanır rahat 10 milyon Euro'ya 3 tane kaliteli oyuncu maaşı ödenir en az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperepla -- 8 Kasım 2019; 15:12:7 >
  • Uefa 4 maç ve sıfır puan! Daha nasıl rezil olunur? Ha belki küme düşerek.

Bu takımın dün oynayanların bir çoğu bir işe yaramaz. Daha top tutmayı, topu kontrol etmeyi bilmeyen adamlar var. Güven-Lens mesela. Defans desen çok ağır. Necip oranın oyuncusu değil. Rocco'yu yürüyerek geçiyorlar. Umut-Boyd eh işte diyorsun ama elinde oyuncu olsa asla ilk on birde oynayamazlar.

En büyük sorun ise Avcı'nın mantığı. İster kızın ister kızmayın, Avcı takımı şampiyon yapsa dahi benim gözümde başarısızdır. Tablo ortada. 4 maç sıfır puan. Ligde son maçlarda az toplarmasının dışında akla ve mantığa aykırı bir tablo var. Kaldı ki ligde Fener-Ts-Gs çok puan kaybetti. Bu yüzden ligde eh fena değiliz diyebiliyoruz.
  • Halimize bak Galatasaraylılar Beşiktaşlılarla, Beşiktaşlılar Galatasaraylılarla dalga geçerek acımızı sarmaya çalışıyoruz İki alanda da reziliz yapacak çok bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pitx1

Uefa 4 maç ve sıfır puan! Daha nasıl rezil olunur? Ha belki küme düşerek.

Bu takımın dün oynayanların bir çoğu bir işe yaramaz. Daha top tutmayı, topu kontrol etmeyi bilmeyen adamlar var. Güven-Lens mesela. Defans desen çok ağır. Necip oranın oyuncusu değil. Rocco'yu yürüyerek geçiyorlar. Umut-Boyd eh işte diyorsun ama elinde oyuncu olsa asla ilk on birde oynayamazlar.

En büyük sorun ise Avcı'nın mantığı. İster kızın ister kızmayın, Avcı takımı şampiyon yapsa dahi benim gözümde başarısızdır. Tablo ortada. 4 maç sıfır puan. Ligde son maçlarda az toplarmasının dışında akla ve mantığa aykırı bir tablo var. Kaldı ki ligde Fener-Ts-Gs çok puan kaybetti. Bu yüzden ligde eh fena değiliz diyebiliyoruz.
    AAA hic olur mu hocam 4 macta 0 puan mukemmel bi sonuc baksana yukaridaki arkadas bize futbol fakiri diyor

• Bakıyorum da düne kadar ortalıkta görünmeyen iyi gün dostları çıkmış yine piyasaya . Bekliyorlar aportta kötü bir sonuç alınsın da zehrimizi salalım diye. Takımın iddiası kalmamış ve yedek ağırlıklı bir takım ile maça çıkılmış. Ne bekleniyor anlamıyorum? Bu haliyle zaten devam etmesin takım avrupada çünkü bir ışık yok. Verelim konsantrasyonu lige. 2-3 maç alırsak arka arkaya camia da oyuncular da havaya girer ve daha iyi oynarız muhtemelen.
    Not: normalde avrupada bir türk takımı oynuyorsa onu tutarım ama şu bizim forumdaki gs fanatikleri sayesinde nefret ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pitx1

Uefa 4 maç ve sıfır puan! Daha nasıl rezil olunur? Ha belki küme düşerek.

Avcı son 5 6 senede Türkiye liginde en çok puan toplayan hocadır. Sergen gibi 3 maç kayseride 5 maç alanyada 7 maç yeni malatyada takılmıyor. (Not sergeni severim orası ayrı) İstikrar sahibi futbolu ligi bilen bir adam.
    Güven Lens Necip Roco'yu hoca aldırdı zaten. Derbi sonrası ne dedi. Lige döndük. Niye riske etsin gökhanı burakı. Kaldı ki 0 çektiğimiz maçların hepsinde ya uzatmada yedik ya topumuz direkten döndü ya penaltı kaçtı bla bla bla bla. Millet gibi 4-5 ten sonra 7 kişi defansa dizilmedik. 6-7 puanda da olabilirdik. Hakem görünümlü şahıs lensi bedavaya atmasa kartalların olduğu takım dün yenilmezdi.

Avcı takımı şampiyon yapsın başarısızdır ibretlik bir yazı. Yorumsuz.

Kaldı ki o bu çok puan kaybetti demişsin. Sene başı biz de puan kaybettik düşünce yapın güzelmiş.

Bu kadar sakat ile lige başlamasak biz zati şu an liderdik. 7 sakat ile lige başladık. Tam toparlanırız dediğimiz maçta 4. dakikada 10 kişi kaldık 1-0 geride başladık.

Sızlanmak yerine hocaya takıma sahip çıkın destek verin.
    Ha ben illa sızlanacağım derseniz size bol şans. Tek gerçek var ki Avcı bu takımın başınca kalacak.
    Gs maçını kazanamasaydık yine kalacaktı. Değişen bir şey olmadı. Hoca ile uğraşmak yerine takımınıza sahip çıkın.

Denizli konya kayseri kasımpaşa maçlarından 12 puan çıkarmak varken niye köstek olunur onu anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

Bakıyorum da düne kadar ortalıkta görünmeyen iyi gün dostları çıkmış yine piyasaya . Bekliyorlar aportta kötü bir sonuç alınsın da zehrimizi salalım diye. Takımın iddiası kalmamış ve yedek ağırlıklı bir takım ile maça çıkılmış. Ne bekleniyor anlamıyorum? Bu haliyle zaten devam etmesin takım avrupada çünkü bir ışık yok. Verelim konsantrasyonu lige. 2-3 maç alırsak arka arkaya camia da oyuncular da havaya girer ve daha iyi oynarız muhtemelen.
    Not: normalde avrupada bir türk takımı oynuyorsa onu tutarım ama şu bizim forumdaki gs fanatikleri sayesinde nefret ettim.
    Aynen öyle hocam. Anlatmak istediğim bu.
    3 maç 9 puan yapalım kimsenin sesi çıkmaz.
    Pusuda bekliyorlar ki ben çoğunun Beşiktaşlı olduğunu düşünmüyorum zaten.
    Art niyetli fotomaç fanatik gazetesi sever bunlar.

• Dünki kadronun elle tutulur bir yanı yok. Kötü bir kadro. Necip-Roco-Lens-Güven-Umut-Boyd gibi isimlere bel bağlamamak gerekir. Bu çok farklı bir durum. Eleştirim bu yönden çok farklı noktalarda.

Avcı'nın Ueafa'yı sallamaması, bazı şeylerde inat etmesi ve kibirini anlamıyorum.
    Bizim gibi bir takımın Avrupa'yı sallamaması asla kabul edilemez. Sen Konya-A.Hisar değilsin. Sen bu ülkenin en büyük kulüplerinden birisin. Vizyonun ve misyonun olmalı. Seviyeyi Avrupa standartlarına çıkartacaksın ki diğer kulüplerde kendini geliştirsin.

Benim kızdığım tamda bu. Dünkü kadro leş ama dün ki kadroyu kim oynattı? En önemli oyuncuların tamamına yakını kim götürmedi?
    Uefa Cl 'nin çeyreği etmez tamam ama bizim sallamama gibi bir lüksümüz yok. Kabul etmeme noktam bu.

Tamamen gömmeyeyin, son maçlarda oynattığı oyun ve sistem gayet mantıklı. Eldeki oyunculara göre oluşturulmuş bir sistem. Bu konuda hocanın fale beck gibi saçmalıklardan vazgeçmesi gayet olumlu.

• 
Sayfa: önceki 10321033103410351036
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.