Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.775.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44354436443744384439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lens'in en büyük sorunu forma adına inancının kalmaması. Quaresma-Babel'i keseceğine dair bir ümidi yok. Öz güveni de bayağı düşmüş. Bu sezon neler kaçırdı neler.


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Bizim takımda tahrik edilmesi en kolay oyuncu Quaresma. Şenol Hoca 10 kişi kalan FB'nin bizi de eksik bırakmak için bir şeyler yapacağını önceden sezmeliydi.

    adam gelmiş 35 yaşına,uzun süredir olgun takılan ve vukuatı olmayan gurenezmo ufak sayılabilcek bir tahrikte direk tak diye yumruğu çakıyor.adam deliyse şenol hoca napsın yedekteki en önemli kozu bu adam yapacak birşey yok seneye gidecek zaten büyük ihtimal



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piccadilly Circus -- 2 Mart 2018; 2:22:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umrumda değil diyemeyiz adamın otokontrol sorunu var. Umurunda olmasa geçen haftaki fener maçında bi tarafını yırtmazdı gol atmak için.



    Otokontrol sorunu olmasa bu adam bize gelmezdi zaten.



    Ayriyeten q7 kendi ağzıyla diyor futbol olmasa ben serseri olurdum büyüdüğüm yer buna müsaitti diye.



    Adam kelebek sallamasını biliyor yav kısaca arızalı yapacak bişey yok ben kabul ettim artık kızmıyorum. Ne q7 ile oluyor nede q7 olmadan oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Lens'in en büyük sorunu forma adına inancının kalmaması. Quaresma-Babel'i keseceğine dair bir ümidi yok. Öz güveni de bayağı düşmüş. Bu sezon neler kaçırdı neler.






    Ne özgüveni ya yukarıda 2 oyuncu yürüyor daha onu geçtim kaleye bomboş müdahale eden yok vuramıyor adam ben çöpüm postalayın beni diyor resme yatmaya gelmiş.





  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates





    taliscanın uzun pasları iyi bitiriciliğide aynı şeyi kısa olarak yapamıyor.Bu arada Lens harbi sinir etti ben o ilk golde kaçan pozisyonda direk çıkarırdım direk hiç bekletmezdim.Avrupada bu tip pozisyonlarda antrenörler gözünün yaşına bakmıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: N3DV3D11


    quote:

    Orijinalden alıntı: selates





    taliscanın uzun pasları iyi bitiriciliğide aynı şeyi kısa olarak yapamıyor.Bu arada Lens harbi sinir etti ben o ilk golde kaçan pozisyonda direk çıkarırdım direk hiç bekletmezdim.Avrupada bu tip pozisyonlarda antrenörler gözünün yaşına bakmıyor.

    valla izlerken arkadaş caner bunu devre arası döver demişti,caner’de lens’e birşey yapamamış sinirden gitmiş devre arası dirar’ı dövmüş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Quaresma'da akıl olaydı ilk darbeyi aldığından kendini atardı işte akıl yok ki ortam belli maç gergin buda heyecana kapıldı tahrik oldu ve patlama yaşadı sezonu kapadı gibi bilmiyorum zaten bize yararı dokunmaz bundan sonra ayda yılda bir bilemedin 2 maç oynardı en azından orta kafa golden kurtulduk bir şekilde yada bunun ayağına bakmaktan.Tahrikten aslında 1 maç ceza alırdı da o tahrik sonrası atılan yumruk etrafta dolanma biraz kabartır cezayı 5 maç yok galiba en azından biz sövmeyiz kendi kendini imha etti.

    Maç önceside yazdım zaten Quaresma 1 maç alır ardından mıçar diye şaşırtmadı çok kolay dolduruşa getirilebilen biri.Souzada çingene buda hatta fernandaoda böyle Neymar en fenomen bir numaralı çingene mesela rivaldoda öyleydi Meloda hakeza Fenerde bu zamana gördüğüm bir bizde de oynayan Aurelio birde Alex başka karakterli bir insan görmedim fenerde alayı psikopattı yabancılarda yerlilerine ayak uyduruyordu ha bizde de var ama fenerin geneli böyle kadro olarak eğer oyun olarak yenemiyorsa gücü yetmiyorsa çirkefleşiyor ha iyi bir kadroya sahip olsa bunlara gerek olmaz.Zaten en iyi futbolunuda Zico döneminde oynadılar.O zamanlar patırtı kütürdü yoktu.Ama şuan malum 2-3 sezondur buhran dönemi.Gs'de öyle bir hava yok gibi çünkü buna mahal verecek oyuncu yok Gs'de.Ama Kadıköy'de ne olacak bakalım.Deplasmanlarda çuvallayan Gs Her sene elinin neredeyse boş döndüğü Kadıköy'den nasıl bir sonuçla dönecek bence birbirlerini desteklemesinler pek fazla sonuçta önlerinde bu maç var altı üstü 2 haftaya birbirlerini yiyecekler gene.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 2 Mart 2018; 2:46:15 >




  • Quaresma'ya 6 maç ceza verilir tahkimle 4'e indirilir. Ts ve Başakşehir deplasmanlarında oynama ihtimali yok.

    Lens'e şu an ne kadar kızsak da başka kanat yok elimizde. Kanatsız da deplasman maçı kazanmamız çok zor. Hele Trabzon ve Başakşehir gibi sahasında önde basan takımlara karşı. Lens'in bu maçta yaptığı hareketi Quaresma sezonda 15-20 defa yapıyor. Dandik bir kupa maçı yüzünden olayın büyümesinin anlamı yok.
  • arkadaşlar bu gökhan töre nerde acaba?
  • Aykut pazar günü Beşiktaş hakkederek kazandı diye açıklama yapmadı mı? Bu maçtan sonra neden ağlıyor hakem diye? Beraberlik alınca bi yerleri kalkmış anlaşılan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Lens'in en büyük sorunu forma adına inancının kalmaması. Quaresma-Babel'i keseceğine dair bir ümidi yok. Öz güveni de bayağı düşmüş. Bu sezon neler kaçırdı neler.






    Mental olarak tamamen bitik durumda, geçen sene şu poziyonlarda en doğru tercihi yapan, bir şekilde gol veya asist ile atakları sonlandıran adam gitti, yerine başka birisi geldi resmen.

    Bu arada o kaçırdığı gol, bana Psv-Ajax kupa maçındaki şu golünü hatırlattı.





  • Eksik veya fazla antrenör tercihleri de etki etti doğrusu ama şu bir gerçekli 3 sezondur ligin en iyi futbolunu en ezici futbolunu oynayan kısa ve net Beşiktaş'tır.Sonuç bazında maçtaki bireysel hatalarla goller olmuştur ama bu bireysel veya anlaşamazlık sonucu yada hücumsal yetersizlikten kaynaklıdır ama dominasyon konusunda ligin dinamosu Beşiktaş'tır.Bu 3 sezondur böyledir.İstediği kadar kavga etsin millet bu değişmez bir gerçek.Süper mini Barcelona demiyorum çünkü zaten barça tarzı tiki taka oynayalı 2 yıl oldu uzay futbolu da yok her ne kadar sıkıntılı sonuçlar alınsa da Beşiktaş iyi niyetli futbol oynamak isteyen bir takımdır.


    Bugünkü ezeli ve ebedi rakibimiz olan Fenerbahçe'nin oyunu beğenen Fenerlileri bilemem.Bu oyunu oyuncu kadrosunu beğeniyorlar ve bunun üstüne hala bu gerginlikten kabarıp yüzüstü çıkmaya çalışan ve pozisyonu korumaya çalışan kişilere destek olacaksa bu kendi bileceği iştir.İmkanlar sahaya sürülen kadro ortaya konan oyundan memnunsalar ben bilemem.Sonra niye biz 10 yıldır şampiyonlar ligine gidemiyoruz.Sonra her zaman iş çıkmaza girince bizim rakibimiz Gs demek bir iyi bir tercih yolu değildir.Sonuçta siz sevgili değil iki ezeli rakipsiniz.Birbirinizle karşılaşınca çirkin yüzünüz ortaya çıkıyor.Maskeler düşüyor bu her karşılaşmada böyle ve böyle olacak gibide şuan için.Söylemem o ki daha çok ah vah çekersiniz.Ali Koç sizin için bir çıkış yolu olabilir belki Fenerbahçe içinde ama savunduğunuz olaylar gerginlikler kaos ile siz Aziz Yıldırım'ı destekliyorsunuz her ne kadar istemesenizde.Bunu görmek zor gelir.Bu sezonda bir olur iki olur ama sonuçta kaybeden siz olacaksanız.20 yıldır olduğu gibi.

    Ne demişler ne ekersen onu biçersin.Herkes hakettiğini yaşar.




  • Şu adamın oynattığı futboldan gram hazetmeyen birisiyim bak rakip takım antrenörü aynı zamanda hatta Konya'da iken bile kusturan bir oyunu vardı.

    Adamın ortaya koyduğu kadroya bakıyorsun oyuna bakıyorsun sahadaki olaylara sebeplerine bakıyorsun birde adamın açıklamalarına bakıyorsun resmen pes doğrusu hani bir firmada işten çıkarma olurdu iş sahibine yağcılık yapmaya çalışan kimseler olur ya ne farkı var şundan işinde zaten berbatsın yani sunduğun şey leş bir şey karakter olarakta düşüyorsun ne diyelim.





  • vodafone parka hani yangın olduğunda "acil durumda kırınız" camı olur ya, onun "quaresma kırmızı yediğinde kırınız" modeli lazım. kırdığımızda direk stadın çimenlerinden kapak açılıp quaresmayı sakinleştirme odasına fırlatacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: civil wrongs

    vodafone parka hani yangın olduğunda "acil durumda kırınız" camı olur ya, onun "quaresma kırmızı yediğinde kırınız" modeli lazım. kırdığımızda direk stadın çimenlerinden kapak açılıp quaresmayı sakinleştirme odasına fırlatacak.

    Akıllı bir antrenör inan bana Önceki maçta şov yapmış maçın adamı olmuş bir adamı özellikle tahrik olacağını üstüne oynanacağını bile bile şu ortamda bak şu ortamda maçta kırmızı var bir sahaya sürmezdi.Suç Şenol Güneş'te süreydin Vagner'i zaten rakibinde böyle bir şey yapabileceği belliydi.Şenol Güneş psikolojik ve mental maçları kadıramıyor sağlıklı bir insan akıllı düşünen bir insan Quaresma'yı şu sahaya sürmezdi.Katılan olur olmaz ama zaten ortam belliydi atmosfer gelişmeler açıktı.




  • Aykut Kocaman ve futbolcularının bu 2 maçta psikolojisinin inanılmaz bozulduğunu düşünüyorum. Adamları resmen amatör küme takımı gibi geriye yasladık iki maçta da.

    Kendi acizliğini örtbas etmeye çalışıyor. Sertlik falan yaptılar diyor da, Soldado ilk kırmızıyı görecek futbolcuydu. Josef de Souza geçen maç Tolgay'a salça oldu, her maç dikkatlice izlenmesi gereken bir futbolcu. Ona da kırmızı kart çıkardı da Fırat Bey veremedi.

    Aykut'un Futbol hakkında konuşacak bir şey olmaması konusunda haklı. Çünkü ölümü bekleyen kurban rolündeydiler bugün yine ama büyük camia olduğu için Ezildik demesini bekleyemeyiz.

    Hakemi büktüler falana girdi de, Fırat Aydınus gibi birini şu ülkede en son bükebilecek camiayız, neler yaşadık bu hakemle kimse bilmiyor sanki güldürmesin kendini.

    Kısacası bu maçı kendi futbolcularımızın kafasızlığından kaçırdık. Yoksa lig maçından daha ağır bir sonuç geliyordu Fener'e. İyi kurtuldular.

    Aykut Kocaman'ı imana getirdik diye düşünüyorum, totosunu indirdiğin, sandığı BEŞİKTAŞ sayesinde bir secdeye eğilip namaz kılmadığı kalmıştır bu akşam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratumix -- 2 Mart 2018; 3:45:55 >




  • Beşiktaş'ın Yıldızı Quaresma, Sporting Lizbon'dan Teklif Aldığını Açıkladı

    Geleceğiyle ilgili de konuşan Ricardo Quaresma, geçmiş dönemde yetiştiği kulüp olan Sporting Lizbon başkanının kendisini aradığını itiraf edip, "Bana kulüp için yatırımlardan ve önemli işlerden bahsetti. Önemli projeleri vardı ama kalmak istediğimi söyledim, saygı gösterdi. Futbolda gün gün yaşarsınız ve ne olacağını bilemezsiniz. Ancak ben Beşiktaş ve Porto'yu iki kulübüm olarak görüyorum. Özellikle siyah beyazlı taraftarlarla aramda özel bir bağ var. Bu sezon Portekiz'de Porto'nun şampiyon olmasını diliyorum ve kariyerime Porto formasıyla nokta koymak istiyorum" açıklamasını yaptı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 2 Mart 2018; 3:52:5 >
  • Teklif varsa gitsin her futbolcu başladığı yerde bırakmak ister... Trabzon maçında şu hareketi yapsaydı vay halimize, bu kupa ayak bağından başka birşey değil geçen sene alanın hali ortada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 2 Mart 2018; 3:53:19 >
  • Geçen maç sonu konuşmasını çok beğenmiştim helal olsun dedim, demeki birileri kulağını çekmiş böyle konuşuyor bu sefer.



    A spor da gördüm fb nin bu sezon 20 faulü geçtiği 4 maçın 3 ü bjk maçıymış. Adamlar zaten maç yapmaya gelmemiş ki, bu gerginlik sayesinde kazanabiliyorlar onlarda bunu biliyor. Şenol hoca nın bunu vura vura öğretmesi lazım takıma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 44354436443744384439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.