Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3414. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.775.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34123413341434153416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    Fener maçını izliyorum bu kadar kalitesiz kadro galibiyet alırsa 5 puan üstümüzde olacak ve hala Cenk Tosun ve hala Quaresma yuhh

    5 futbolcumuz eksik ve forvetsisiz düşun yani bu kadroyla galibiyet alirsak gerisini siz dusunun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenk Tosun
    Babel-Talisca-Quaresma

    Bu 4lü ile geçen sene ve bu sene kaç gol attık veya kaç maç kazandık? Cenk ve Quaresmayı aynı anda görünce zaten kusasım geliyor gol atmana imkan yok 2 senedir aynı şeyler.

    Bide Cenki hareketli diye oyuna almış ulan adam eli belinde geziyor yeni girmiş oyuna adım atacak hali yok.
  • Murat Özen@Muratozen1903

    Futbolcuların alacakları yokmuş. Kasım dahil hepsi yatmış. Yönetimi eleştirmek yersiz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurada ezbere 2 tane cümle ile aylardır papağan gibi tekrar yapıp, başkalarının maaşlı elemanı gibi çıkıntılık yapıp ona buna Beşiktaş düşmanı, iyi gün taraftarı zart zurt diyenleri de anlayamıyorum. Kimse kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulayamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    Fener maçını izliyorum bu kadar kalitesiz kadro galibiyet alırsa 5 puan üstümüzde olacak ve hala Cenk Tosun ve hala Quaresma yuhh

    Önemli olan kalitesiz kadroyla başarılı olmak zaten.Başımızda vitor pereira çapsızı varken kadromuz iyiydi ama teknik direktör olmayınca başarı gelmedi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 08-09 sezonunda Beşiktaş devre arasına liderden 6 puan geride ve 6. sırada girmişti.

    Aynı şey bu sezonda da gerçek oluyor. Fakat 08-09 kadrosu 17'de 12 yaparak şampiyon olmuştu. İkinci yarı bu hocayla o performans zor.
  • Lewandowski vurdu GOOOOLLL durum 3-2
  • Cenk'i devre arası satmayan takıma ihanet eder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih2085


    quote:

    Orijinalden alıntı: ne diyorum


    quote:

    Orijinalden alıntı: fatih2085


    quote:

    Orijinalden alıntı: ne diyorum

    Tudor hocam olsa beşiktaşın başında açık ara liderdi beşiktaş çok açık. Bizimkiler adamı yedi.

    +1903

    Aynen hocam bizde kadrom yok tudor ona rağmen bizi 14 hafta liderlikte tuttu. Adam 1 puan geri düştü diye kovdu vasıfsız dursun. İnan tudor şu beşiktaşın başına geçse beşiktaş şimdi bile çok rahat şampiyon olur. Çünkü sizdeki kadro bu ligin üzerinde.

    Terim medyası bitirdi adamı bi anasına sövmedikleri kaldı yoksa 16 haftanın 14ünde lider yapmayı başaran bir hocanın kovulduğu nerede görülmüş.

    Aynen getirdiler artisti başımıza bela.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne diyorum -- 23 Aralık 2017; 20:32:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yanlız şu Sivasa yenildik ya havlu attığımızın resmidir.
  • Kombinem var 427. blokta icerdeki macların hepsine gittim hemen hemen. q7 nizi her mac önce trübünlere cagırınlara selam olsun. 2 yıldır diyoruz. q7 topu alıyor ilerliyor sag cekiyor sola cekiyor geriye gidiyor calım atıyor geri alıyor ileri gidiyor orta yapıyor. ya kalecide ya isabetsiz. bu arada icerdeki forvet devamlı pozisyon almaya calısıyor. Madem q7 nizi bu kadar cok seviyorsunuz. mactan önce 1 saat öden stada gelin size biraz trivela biraz robana yapsın. kendinizi tatmin edin iyice. Lens gecen sene 10 gol 10 asist yapmış bir oyuncu. adamı bir hazırlamayadık. Kupa macı lig macında tam kendine geldi dedik. gene q7 de o arada formsuz gene hoca formayı q7 ye verdi. Şimdi lens salak ve gerizekalı değilse hepsini görüyor. Ben ne yapsam oynayamıyacagım diyor. Bugün dk 80 lensi oyuna alıyor. Yani madem güvenmiyorsun ne diye oyuna alıyorsun demez mi lens. ki girdi ve kılını dahi kıpardatmadı. Sırf cenki almak icin negredo yu cıkarttı şenol hoca onuda kimse anlamadı. Golü düşünen tek adam.Şampiyonluk cok uzaklarda artık. Gecmiş olsun yapacak birşey yok. Ben yönetim yerinde olsam ne hoca ya ne futbolculara 1 gün 2 gün yılbaşı tatili verir hemen idmanlara alırdım. Gören cok başarılı oldular sanıcak. bayern macı kaldı ordan elendigimizde bir bakıcaz puan durumuna görecegiz ne oldugunu.15 puan önde oldugun ts geldi gecicek seni. inş. da gecer. ruhsuzlar sürüsü. utanın kendinizden. Cenk e de teklif varsa verin 1 dk düşünmeyin.




  • Senol amca bilerek yapmiyorsa bende bir sey bilmiyorum. Bir derdi var anlasilan...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pepe-Gökhan-Caner-Adriano-Atiba-Medel-Tolgay-Oğuzhan-Quaresma-Lens-Babel-Talisca-Negredo-Cenk diğerlerini saymıyorum bunlar yeterli.

    Yukardaki isimlerin bulunduğu bir takım 17 maç 30 puan topluyor. gelmiş bana son 2 seneki şampiyonluktan bahsediyor.o 2 şampiyonluk geçti, gitti, bitti.Bugune dönün, hayatın gerçekleriyle yüzleşin.Bu takımın başına ne geldiyse şu romantıklerden geldi.Siz romantiksporlusunuz hatta ağzınızdan düşmeyen bir vefa almış başını gidiyor,siz vefasporlu olun en iyisi.

    Bu rezalete sesini çıkarmayanlar başarısızlığın en büyüğünü hak ediyor da neyse.
  • Çok şükür devre arası geldi. Lig maçı yok. Haftalardan beri çözümsüzlükle zirveye tırmanan eziyet sona erdi.

    Şu ateş topu, takımdaki sorunları alıp götürür umarım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 23 Aralık 2017; 20:36:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 30-40 dk müthiş oyun sonra gene uyuşuk oyuna dönüş ve akabinde son dklarda şansa bala gol attı sivas. 5 futbolcuda değişse bir şey değişmeyecekti. Bu adamların bu motivasyonu niye birden düşüyor illet oluyorum. Haftalardır yazıyorum sorun yetenek teknik taktik değil. İstediklerinde nasıl oynuyorlar görüyoruz. Lig liderini dahi sahadan 1. lig ekibi gibi tamamen silebiliyorlar. Sorun bariz doymuşluk hissi, mücadele eksikliği ve maç seçme.

    Şimdiden yazıyorum ve adım gibi bu sivasa yenilen uyuşuklar Bayerne kök söktürecekler. Ha yenilmeleri olası ama kafa kafaya mücadele edeceklerine eminim.

    Soyunma odasında bir şeyler olmuş gibi geldi bana. Cenk girmesi doğru karar ama çıkan negredo olmamalıydı. Q7 yada talisca çıkmalıydı. Lens sonradan girince hiçbir halta yaramıyor. Orkanı denemek lazım artık dk 70 sonrası kanat değişikliklerinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 23 Aralık 2017; 20:42:8 >
  • Bizim pollyannacılarda hiç çekilmiyor. Gidişat kötü yokuş aşağı yuvarlanıyoruz muhtemelen Bayern'e eleneceğiz elimizde hiçbir şey kalmayacak hocanın kendisine çeki düzen vermesi için yırtınıyoruz bizim romantikler çıkıp nankörlerrr skor taraftarları niye hocayı eleştiriyorsunuz diye kızıyor. Hep diyorum Şenol hocanın başımızın üstünde yeri var yaptıkları asla unutulmaz. Hocanın yapması gereken adaleti sağlamak bizim bildiğimiz Şenol hoca adaletli değil miydi? Quaresma'nın, Cenk'in, Oğuzhan'ın, Talisca'nın vurdumduymaz tavırları her maç zaman geçirmek için yaptıkları içi boş ortalar yetti artık. Negredo oynasın Orkan oynasın Lens oynasın Tolgay oynasın yenilirsek adam gibi yeniliriz en azından çabaladılar deriz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lapry

    Yanlız şu Sivasa yenildik ya havlu attığımızın resmidir.

    gençlerede aynı saçma şekilde zorla yenildik.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Çok şükür devre arası geldi. Lig maçı yok. Haftalardan beri çözümsüzlükle zirveye tırmanan eziyet sona erdi.

    Şu ateş topu, takımdaki sorunları alıp götürür umarım.



    yaz transfer dönemi olsa neyse de, devre arası olduğundan benim umudum yok çok. çok bariz şekilde yerine birileri gelmesi halinde daha iyi olacağımız 3 adam var; cenk-talisca-quaresma. bana kalsa üçü de satılsın yenileri gelsin. birinden biri dursa yine kanser oluruz.




  • Yemek sepeti dolandırıcısı Francis ile bu cingeneye gün doğdu adamları sanki Şenol Hoca evlatlıktan reddetmiş gibi davranıyolar.

    2 senedir şampiyon oluyoruz bu sene şampiyonlar liginde belki 50 sene hiçbir Türk takımının yapamayacağını yapmışız.

    Maçı izliyoruz yenmek için oynuyoruz resmen ama artık ortada bir sorun var.

    Bana q7 gibi geliyor tamamen sorun adam topu alıp orta açana kadar tüm defans yerleşmiş oluyor zaten.

    q7 her atağı hiç ediyor adam şut çekerken gram heyecanlanmıyorum. Ozi yok- Talisca topa vururken bile bir güvensiz vuruyor gibi geliyor gözüme.

    Cenk çok koşuyor demiş hoca ama girdiğinde top ayağına gelmediği sürece yürüdü adam.Sağa sola el kol sallayıp durdu.

    Cenk'i para ederken satıp güzel bir 10 numara ile sorunu çözeriz gibi geliyor bana. Cenk yerine Aboubakar tarzı genc biri alınabilir.

    Negredo sakatlanmadığı sürece bizi pişman edeceğini sanmıyorum.

    Talisca ve Ozi bu sene resmen yoklar.

    Töre-lens-ORkan bi kanadı idare edemeyecekse bizde durmasınlar zaten. Q7 yedek kalsın valla bıktım...




  • Abi lig o kadar enteresan ki şu hoca gelsin başarılı olur da diyemiyorum. Kadronun yaş ortalaması 30+ Bielsa'ya falan versen 10 kişiyi kadro dışı bırakır Lig tarihinin en başarılıları Şenol Güneş,Fatih Terim,Mustafa Denizli. 3'ünün de taktik bilgisi yüksek değil, taktiksel esnekliği yok, dünya futbolcu piyasasına hakim değil vs vs.

    Mevcut oyuncu grubunu kendi başına bıraksak 30 puandan fazla alırdı ligte. Hatta takımı yedek,as ikiye böl iki takım ayrı ayrı 30 puandan fazla alırdı. Teşekkür edip gözümüzdeki değeri daha da düşmeden ayrılalım Şenol hocayla. Hem onun kredisi yüksek olur milli takım için daha avantajlı olur. Hem de bizim Avrupa'da hazır adımız varken getireceğimiz hoca için avantajlı oluruz. Ancelotti olmayacaksa Tuchel falan gibi gelişmeye açık, modern futbolun gerekliliklerini bilen, futbolcu piyasasına hakim birisi gelsin. Bıktım valla eski kafalı,inatçı hocalardan




  • 
Sayfa: önceki 34123413341434153416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.