Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3949. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131.172
Cevap
177
Favori
3.041.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39473948394939503951
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Orkhonthumb

Eto'o gelse kimse bir şey demez. Önemli olan bu seneyi kurtarmak. Ayrıca Eto'o'nun maçları izleyin bi, adam tüm takımdan fazla koşuyor, gerekirse geriye gelip 10 numara gibi top dağıtıyor.

Valla alınabiliyorsa alınsın. Aboubakar ve Cenk ne kadar kazma olsalar da çok kolay gol pozisyonuna giriyorlar. Problem bu ya işte atakları yönlendirecek birisi olmadığı için de zorlanıyoruz, saha içi liderlikte geldiği gün ağırlığını koyacak bir futbolcu. Ayrıca dil mevzusu var, iletişim açısından da önemli bir adım olur. Yaşına bakmamak lazım bence.

hiç koştuğunu görmedim ben fener maçında. Top takımın ayağındayken bile yürüye yürüye oynuyor. Bence bizim seviyemizde asla değil Trabzona giderse orada iyi iş çıkartır.

• Abi şaka mısınız siz Babel gibi bir adam bu takıma ilaç olur ilaç.

Bu iş genç yaş ile olmuyor Aboubakar daha genç durumda da ne oluyor Allah aşkına takımda her şeyi geçtim şut atabilen adam yok resmen.

Babel dediğimiz adam felaket vuruyor toplara yokluktan Cenk Tosunu kanatlara koyuyoruz. Aboubakar denen çöpten acilen kurtulmalıyız.

Bu takımın şöyle bir deliliği var bitik dediğimiz kişileri diriltiyoruz resmen. Gomez gelince ilk maçlarda sürünüyor du herkes diyordu bu ne ya çöp balon elimizde patladı falan. Sonra ne oldu adam gol kralı oldu.

Hiç kimse kusura bakmasın Aboubakar denen çöpü gördükten sonra Babel ilaç olur ilaç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45C8CAF3E -- 14 Aralık 2016; 15:21:27 >
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    gomez sanki koşuyordu da...

atlet aramıyoruz arkadaş... bize ilaç olacak forvet arıyoruz. eto'o da bunlardan birisi...

elinde abou gibi forvetin varken eto'o ya laf edenler var... üstelik aboubakar ikinci devrede afrika kupası nedeniyle aramızda olmayacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo Nesil -- 14 Aralık 2016; 15:31:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yillardir sunu gordum bu taraftar kimi istediyse ondan hic bir sey, kimi istemediyse ondan cok sey oldu.

Iyi forumlar.
  • I need Fernandao

• Shark Power kullanıcısına yanıt
    ne ŞG kendisini istedi

ne de kendisi Beşiktaş'ı...

• Arizona Dream kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam
  • Erzincan ı as kadroyla yenemediler
  • Eto'o geçen yıl ligde 20 gol 6 asist yaptı. Büyük maçlarda(Bjk-Fb-Gs-Başak) Gol/Asist olarak kadıköy ve inönüdeki maç dışında boşu yok. Bu yıl Başakşehire 2 gol attı, Gsye attığı gol verilmedi, fbye asist yaptı. Burada hala bu adamın Beşiktaş'a faydalı olunup olunmayacağı tartışılıyor. Neden hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Demekki geçen seneki kadromuzun tamamı bu senede devam etseymiş açık ara lider olacakmışız...
    Takım şu haliyle bile zirvede

Bunu bilemeyiz. Asla da bilemeyecegiz. Sizin yaptiginiz sadece varsayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen seneki kadro catir cutur Avrupadan elenirken bu seneki kadro ahlaksiz sekilde namaglup elendi clden. Gecen seneden cok daha gucli bir kadro var. Tamam gecen sene Tolga yuzunden elendi de Tolga yerken takim ne yapti kac gol atti vs.

Sadece sonuca daha az gidiliyor.

"Futbola sadece gol gozuyle bakmak"
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: Arizona Dream

Yillardir sunu gordum bu taraftar kimi istediyse ondan hic bir sey, kimi istemediyse ondan cok sey oldu.

Iyi forumlar.

sezer, dany gibi taraftarın istemediği ve elimizde patlayanlar oldu. demba ba'yı istedik gayet iyi oldu.
    ya böyle ortada olanlar? taraftarın sevinmediği ama üzülmediği transferler?
    aboubakar geldi oley denmedi karalar da bağlanmadı..

Gelen oyunculara verilen tepkileri kimin arkasindan geldigine bakarak degerlendirmek lazim. Almeida -> Demba ba oldu. Gomez -> Aboubakar oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

atlet aramıyoruz arkadaş... bize ilaç olacak forvet arıyoruz. eto'o da bunlardan birisi...

elinde abou gibi forvetin varken eto'o ya laf edenler var... üstelik aboubakar ikinci devrede afrika kupası nedeniyle aramızda olmayacak...

Gomez kadar rakip stoperleri yıpratan ve koşan 1 tane forvet yok dünya da doğru düzgün. Diego Costa var işte o biraz daha agresif versiyonu ama Gomez daha bitirici.

Eto sadece ayağına gelecek top şut çekecek pas verecek. Öyle geniş alanları bizim takımda zaten bulamaz. Bulsa da koşmuyor zaten.
  • Forvetlerimizi her mac 15 pozisyona sokmuyoruz gecen sene gibi. Gecen sene en cok gol kaciran oyuncu yine gomezdi yanlis hatirlamiyorsam. 1 kacirip 2 kacirip 3.yu atiyordu. O yuzden salt son vurustan olusan bir oyuncu gitmez bize bu sene. Gelmesin eto falan.
  • noxiousu kullanıcısına yanıt
    Şenol Hocam olmasa Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Adriano, Caner, Gökhan İnler ve Talisca gibi çöpler gençlerbirliğinde bile oynayamaz altına imzamı atarım. Kiev maçında da Şenol Hocam Gökhan Gönül yerine Beckle başlasa şu an Dortmund ile eşleşmiştik ah transfer yapmayan yönetim ah atınç ve aboubakar dışında adam gibi kimseyi almadılar olan Şenol Hocama oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Erzincan ı as kadroyla yenemediler

çok merak ediyorum soğupu bahanne ediyorlarsa burada soğuk şuanda -5 derece ankara ve akşam -10 a kadar gidiyo ve osmanlı ile içerde oynucaksınız avcaba kaç yiyeceksiniz bu kadroyla merak içerisindeyim
  • Eto'o'yu şu an hangi büyük alsa bu sezon ve önümüzdeki sezon lig şampiyonluğu garanti. En az 1.5 sezon bu seviyede oynamaya devam eder. Yıllık 2.5 verirsin, 2+1 yıllık sözleşme yaparsın. Gol kralı olur, şampiyon yapar, forma sattırır, Beşiktaş'ın dünyaya reklamını yapar sonra da gider. Antalya'nın da cebine max. 1 m falan sıkıştırırsın ya da takasla oyuncu verirsin adamlar borç içinde zaten.

Bu arada Eto'o top gelsin vurayım diye oynuyor bizde öyle boşluk bulamaz deniyor forumu okurken kan ağlıyorum aga bu adamın attığı gollerin yarısı solohttps://www.youtube.com/watch?v=lUB-iU6_EiA ligde kim böyle goller atabilir başka?

Allah çarpsın birisi bana eşlik etse Eto'o'nun transfer edilmesi için Eto'o forması giyip kendimi Nevzat Demir kapısına zincirleyeceğim. Nasıl bu kadar kör olabiliyorsunuz anlayamıyorum Eto'o daha gelmemiş olmasına rağmen Beşiktaş'ın başına gelmiş en güzel şeydir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr. O. Özyakup

Şenol Hocam olmasa Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Adriano, Caner, Gökhan İnler ve Talisca gibi çöpler gençlerbirliğinde bile oynayamaz altına imzamı atarım. Kiev maçında da Şenol Hocam Gökhan Gönül yerine Beckle başlasa şu an Dortmund ile eşleşmiştik ah transfer yapmayan yönetim ah atınç ve aboubakar dışında adam gibi kimseyi almadılar olan Şenol Hocama oldu.

talisca çöp mü bence oğuzhan çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

Gomez kadar rakip stoperleri yıpratan ve koşan 1 tane forvet yok dünya da doğru düzgün. Diego Costa var işte o biraz daha agresif versiyonu ama Gomez daha bitirici.

Eto sadece ayağına gelecek top şut çekecek pas verecek. Öyle geniş alanları bizim takımda zaten bulamaz. Bulsa da koşmuyor zaten.

bence en iyisi suarez ve lewandowski (ronaldo ve messi kanat forvet salt forvet bitirici değiller)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 14 Aralık 2016; 17:19:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr. O. Özyakup

Eto'o geçen yıl ligde 20 gol 6 asist yaptı. Büyük maçlarda(Bjk-Fb-Gs-Başak) Gol/Asist olarak kadıköy ve inönüdeki maç dışında boşu yok. Bu yıl Başakşehire 2 gol attı, Gsye attığı gol verilmedi, fbye asist yaptı. Burada hala bu adamın Beşiktaş'a faydalı olunup olunmayacağı tartışılıyor. Neden hocam?

Kaç para isteyecekler. Eto kaç sene isteyecek?

bizim lig çok kalitesiz kendine bakan bir oyuncu 37-38 bile görür dünya klasında ise klose gibi aynı oda 38 -39 yaşında bıraktı lazioda hatta dünya kupasında bile oynadı yani önemli olan kendine bakması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 14 Aralık 2016; 17:20:19 >
  • 
Sayfa: önceki 39473948394939503951
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.