Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
131.648
Cevap
183
Favori
3.021.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11691170117111721173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bosnali23h

    quote:

    Orijinalden alıntı: lindeman

    http://www.fanatik.com.tr/2016/07/31/mario-balotelli-nin-menajeri-mino-raiola-fikret-orman-la-bulustu-1245266

    Mario Balotelli'nin menajeri Mino Raiola, Fikret Orman'la buluştu!

    Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'la ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İtalyan medyası Balotelli'nin Beşiktaş'a yakın olduğunu yazdı.





    Sen de yer misin eleman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prof. Dr. O. Özyakup

    Bu fikret orman kılığına girip gomezi arayan menajerin kimin adamı olduğu derhal ifşa edilmeli. Gerçi kim olduğu %99 belli de yinede günaha girmeyelim.

    Bu isin ustune gidilmeli arayan kim niye aramis kimin adina boyle bisey yapmis aciklanmali.ayrica bu adamin lisansi iptal edilmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Gomez'in her fotoyu beğenmesini hayra yormayın çok. Adamın eski(?) arkadaşları sonuçta beğenir yani. Instagramdan umut kasmak istemiyorum
  • Gomez gitti, Sosa da yolcu. Kalanları elinizde tutmaya bakın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: colourofthelife

    Sanıyorum o championshipdedir çünkü Hull küme düşmüştü. Premier ligde hiçbir varlık gösteremedi. O seviyelerin futbolcusu olamadı.

    Boyu uzun ama hava tonlarına çok hakim diyemem, ters ayağı hiç yok, top tekniği düşük, çok ağır, hücumda pozisyon almayı tam bilmiyor, hücum pres zayıf ve asla tek forvet oynayamaz. Çift forvet oynayacak isen ancak tamamlayıcı olur.

    Beşiktaş'a hiç yaramaz ve bence size de yaramaz. Daha kaliteli forvet almanız gerekir.

    abel hernandez mi çok ağır? başka abel hernandezden bahsediyorsunuzdur umarım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: noxiousu

    Abi bu mario gomez daha önce başkanla hiç konuşmadı mı? Ses tonunu falan bilmiyor mu bu adamın?

    Başkan almanca mı konuşuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S. Hawking


    Gomez gitti, Sosa da yolcu. Kalanları elinizde tutmaya bakın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ş.Güneş açıklamalarında moreli çok bozuktu üstün körü açıklamalar oldu aslında diyeceği çok şey var adamın ama söylemiyor bence , takım çok kötü şuan oda biliyor sosa kalsın dedi işin özü ihtiyacaımız var dedi oda biliyor giderse şapa otururuz , belli ki yönetime transfer için iyi adamlar istemiş fakat umudu yok gibi ben öyle gördüm çok sıkıntılı.Burda da kalkmış şuan ki takımla neymiş efendim ligde favoriymişiz de Şamp. liginde zorlanırmışız ! yemin ediyorum bazıları ne içiyor acaba merak ediyorum!! Biz önce Gs yi yenelim de kupa maçında, lig falan şöyle dursun daha çok çatlak sesler çıkacak lig başlayana kadar durun hele
  • gomez gitti, sosa kalsa da artık zararı dokunur, töre gitti. transfer iç açıcı değil. çok yavaş ilerliyor. hadi olsun genç dinamik bi kadromuz desen o da yok. huzurevine döndük. hani yıllardır şampiyonlar ligine gitmeyi bekliyoruz, o sezon geldi çattı ama ne yazık ki yönetim çok büyük tökezledi. bakıyorsun 32 lik gökhan gönülü aldık. fenerbahçe 4 yaşş daha genç üst düzeyde oynamış van der wieli aldı yine bonservissiz. şampiyonlar ligine gidecek bi takım olarak bu adamı demek ki biz hayli hayli alabilirdik. belki yıllık ücret konusunda farklı detaylar olabilir ama net bi şekilde transfer hatası bence. fabriye bi şey demiyorum daha önce anlaşılmış zaten. adriano iyi güzel ama nereye kadar 30 yaş üstü adamla dolduracaksınız bu takımı? neredeyse 30a dayanacak yaş ortalaması. ayrıca eto falan deniyor gerçekten olacak iş değil. alalım 35liği emekli maaşı falan bağlatırız. sampdorialara, antalyasporlara kadar düşmüş 35 yaşındaki adam. durum iç açıcı görünmüyor.




  • Valla beyler onu bunu bilmem de takımdan 1-2 tane adam çıkarsak Başakşehir seviyesinin altına iniyoruz.Bu yıl yapılanlar şu ana kadar benim hiç hoşuma gitmedi.Transferlerde geç kalındığını düşünüyorum.Takım gittikçe yaşlanıyor.Şöyle Emre Mor gibi kaliteli,bizi heyecanlandıracak genç futbolcumuz yok.Şu an tek beklentim kaliteli bir stoper alınması.Forvette Gomez neyse defansta öyle olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen umutsuzlanmayın Ümitvar olunuz bizim gördüklerimizi başkan da görüyor teknik heyette

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şu 30 yaş altı transfer bekleyenleri hiç anlamıyorum. Öyle adamları almak için para lazım oda bizde yok anlayın artık. Süper kupa maçına kadar ben açıkçası transfer filan beklemiyorum. Elimizde ki kadro gs ile kafa kafaya oynar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pburak1903

    Ya şu 30 yaş altı transfer bekleyenleri hiç anlamıyorum. Öyle adamları almak için para lazım oda bizde yok anlayın artık. Süper kupa maçına kadar ben açıkçası transfer filan beklemiyorum. Elimizde ki kadro gs ile kafa kafaya oynar.

    gs nin ölü haliyle kafa kafaya isek işimiz var!
  • Sadece gol yollarında sıkıntı belki yaşarız gibi görünüyor, onun dışında defans ve orta saha güçlendi, hücumda yine zenginlik eskisi gibi olur sadece gomez gibi bitirici biri lazım. Cenk tek başına bu yükü kaldırır mı bilemiyorum ama yanına en azından bir eto gelse bu seneyi kurtarırız diye düşünüyorum. Bu arada bu sene hedef 3. yıldız beyler, şampiyonlar ligine çok fazla takılmayın.
  • Abiler ne kadar umutsuzsunuz. Sağ ve sol bek alındı. Bir stoper bir forvet. Keza Mario gelebilir. Gelmezse can sağlığı. Sosa nın yerinede birini alırız elbet. En nihayetinde Tolgay ve Oğuzhan var. Takımda Q7 ve Atiba gibi çok çok üst düzey futbolcularımız var lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asasdas kullanıcısına yanıt
    aynen öyle,katılıyorum size,çok abartılıyor bazı şeyler,özellikle sosyal medya da.yani elbette giden oyuncuların katkıları yadsınamaz kesinlikle küçümsemiyorum ama karalar bağlamanın da bir anlamı yok.Futbolcular gelirler giderler kalıcı olan Beşiktaşımızdır.Ayrıca biz yollamadık onları kendi tercihleridir.
  • Arkadaşlar sakin olun yahu. 4-5 tane atmayız 1-2 atarız bu sene de böyle şampiyon oluruz. Defans sağlamlaştı zaten, Fabri de tutarsa gol falan yememiz daha da zorlaşacak. Kaldı ki Sosa gider 3 kalırsa 2 transfer kesinlikle gerçekleşecek buna inancım tam.
  • Şenol hoca neden mutlu olsun ki? adamın istediği transferler kampa bile yetişmedi ta lig bitince demişti mutlaka stoper alacağız diye ffp falan tamam ama sen bunun 2-3 aydır çalışmasını yapıyosun şu vakte kadar bitirmen lazımdı artık.
  • profoliq kullanıcısına yanıt
    İnanma hocam,Barca zamanında ibrahimoviç gibi adamı ağır diye yolladı,kaldıki forvete gomezi alsın.asparagas haberler bunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @BJK@

    İnanma hocam,Barca zamanında ibrahimoviç gibi adamı ağır diye yolladı,kaldıki forvete gomezi alsın.asparagas haberler bunlar.

    İbrahimoviçin yollanma sebebi tam olarak o değildi. Başta Messi olmak üzere takımdaki diğer oyuncular istemedi.

    Ama bence de Barca Gomez'i istemez.
  • 
Sayfa: önceki 11691170117111721173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.