Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
32.630
Cevap
89
Favori
933.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeTaXs

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Yaz dönemi transferinde takıma Nani,Robben, tarzında yıldız bir kanat oyuncusu lazım. Bu iki isimden biri zorlanıp alınabilirse harika olur.

Bence Ronaldo ya da Bale'den birini almalıyız zorlayarak. Nani, Robben kimmiş.

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

İlk sayfadan kapalım yerimizi. Umarım hayırlı olur.

Edit: Yetişemedim

Orijinalden alıntı: Shagrath.

quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Gelecek sene için Önder Özen'in çok etkiliği adamlar alacağını düşünüyorum.Yıldız değilde Brezilya'dan hakikaten kaliteli adamlar.Mesala Paulinho,Dede gibi.Kendisi de söyledi zaten.Bütçe olsa bu tarz oyunculara yönelecektik dedi.Pedro'dan daha hazır adamlara.Gerçekten önemli potansiyeli olan adamlara.Ben bu tarz oyuncular bekliyorum.

+ olarak Drogba gibi hala şl seviyesinde ve yıldız bir oyuncu bekliyorum.Roni gibi değilde hala üst seviye oynayabilecek.Ben Roni'nin şl'yi kaldırabileceğini sanmıyorum.

Kesinlikle katılıyorum Bi Şampiyonlar Ligine gitsek kasa para dolsa mükemmel olur.

Evet şl çok önemli.O yüzden en azından 2. olmalıyız bu sene.O da fb'nin arkasında.Eğer ön eleme oynarsak geçme şansımız yok bence.

• Arkalar :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence sezon sonu üst düzey forvet almak lazım (Gomis vb).

Orta saha Oğuzhan-Atiba-Jones üçlüsü bizi bir sene idare eder. Daha sonraki sene stad gelirleri geldiğinde sözleşmesi biten Atiba yerine üst düzey bir orta saha alınır. Gelecek sezon için orta sahaya Lodeiro tarzı yedek olabilecek bir oyuncu kiralasak yeterlidir.

Stopere Lescott gelir diye düşünüyorum. Önder Hoca'nın anlattığına göre adam zaten devre arası imzayı atmış, City bıraksa gelecekti. O imzayı bir kere attıktan sonra sene sonunda da attırırız.

Solbek'te İsmail oynar, Sağbek için yerli bulmak lazım ama kimi buluruz bilemiyorum. Bursa'daki Şener'i Altınsay istiyordu ama yönetim almayınca Bursa kapmıştı. Bildiğim kadarıyla sözleşmesinde 1.8 m euroya serbest kalır maddesi var.

Kanatlarda Töre'nin bonservisi alınır, Cenk de o bölgede şans bulur

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

Daha sonraki sene Sivok ve Atiba'nın sözleşmesi bitiyor, onların yerine ciddi para verilerek yeni ve yüksek potansiyelli oyuncular alınır. Jones da muhtemelen yedeğe çekilir yaştan dolayı

• Ben hala Cenk'e gereğinden fazla para verildiği kanısındayım.

Bu eleman yarın öbür gün Sezer gibi olursa "maaşımın tamamını almadan gitmem" derse hiç bir kulübe satamazsınız veya gönderemezsiniz. Tamam bonservisi yok ama sonuçta büyük bir takıma geliyor.

Bence özellikle büyük takımlar, oyuncu çöplüğüne dönmemelidir. Cenk belki çok iyi olacak, geleceğimizi kurtaracak ama genede kulübün kendini garantiye alması gerek.
    Gomis için Marsilya ve Bundesliga dan teklifler var diyorlardı

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Bence sezon sonu üst düzey forvet almak lazım (Gomis vb).

Orta saha Oğuzhan-Atiba-Jones üçlüsü bizi bir sene idare eder. Daha sonraki sene stad gelirleri geldiğinde sözleşmesi biten Atiba yerine üst düzey bir orta saha alınır. Gelecek sezon için orta sahaya Lodeiro tarzı yedek olabilecek bir oyuncu kiralasak yeterlidir.

Stopere Lescott gelir diye düşünüyorum. Önder Hoca'nın anlattığına göre adam zaten devre arası imzayı atmış, City bıraksa gelecekti. O imzayı bir kere attıktan sonra sene sonunda da attırırız.

Solbek'te İsmail oynar, Sağbek için yerli bulmak lazım ama kimi buluruz bilemiyorum. Bursa'daki Şener'i Altınsay istiyordu ama yönetim almayınca Bursa kapmıştı. Bildiğim kadarıyla sözleşmesinde 1.8 m euroya serbest kalır maddesi var.

Kanatlarda Töre'nin bonservisi alınır, Cenk de o bölgede şans bulur

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

Daha sonraki sene Sivok ve Atiba'nın sözleşmesi bitiyor, onların yerine ciddi para verilerek yeni ve yüksek potansiyelli oyuncular alınır. Jones da muhtemelen yedeğe çekilir yaştan dolayı

Cenk Sağ Kanat'ta oynamasın abi ya.

• @Gaston Ramirez Gomis olmasa bile bir başkası olur ama seneye 1 tane yüksek maliyetli oyuncu alabilme durumumuz var ve onu da orta saha yerine forvete kullanmalıyız. Gomis bildiğim kadarıyla 3.2 m euro istiyormuş, cenk 1.6 m alıyorsa Gomis'ten o parayı esirgeyemeyiz.

@Shagrath. Muhtemelen orada oynar, Önder Hoca kanatlarda ve forvet arkasında deneyeceğiz diyordu

Bence Gökhan alınmalı.Tamam 7 verilmemeli ama 3-4 civarı verilebilir.Ayrıca Cenk kanatta olmaz bence.Mutlaka bir kanat alınır.Cenk yedek forvet olur.

Önder Hoca "Forvet arkası ve kanatlarda kullanacağız. Planlarımız için önemli furbolcu" dedi. Zaten Gökhan ve Olcay'ın aynı anda formda oldukları bir dönem yok. İllaki biri formsuz oluyor, 3'ü birden dönüşümlü oynarlar.
    * 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle *
  • quote:

Ayrıca Tosun'un maaşı fazla olmuş biraz.Yedek kalacak bir adama göre 1.7 fazla.Oğuzhan,Olcay hepsi zam istemekte haklı şuan.Gelecek forvet veya Almeida 3-4 arası ister ve alır büyük ihtimal

Yedek kalmaz Almeida'yı kapar büyük takımlar Ömer-Cenk götürür bence olursa Gomes-Lisandro Lopez tarzı adamlar almak lazım.
    Diğer taraftan transfer konusunda Önder Hoca'ya güvenim sonsuz sadece biraz daha garanti transferler yapsa da kendini topa sokmasa boşu boşuna.

Compañero
  • Cenk transferine rüzgar reyiz çıldırmış bir bit yeniği felan mı var boşuna çıldırmaz bu adam.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.