Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.763
Cevap
91
Favori
887.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SebastianTR


    Sezon başı hazırlık maçı yapmadan önce Luce röportajda kendi söyledi zaten ''burada devam etseydim şu at takımdaki çoğu oyuncu Beşiktaş'ta olacaktı, tabi müzedeki kupalarla birlikte..'' ekleme-çıkarma yapmadan yazdım direk söylediğini.

    Porto olmak madem o kadar kolay hiç merak etmiyor musun nede ikinci Porto çıkmadı avrupa futbolunda ? Demek ki hiç kolay değil..Benfica'nın da scout yelpazesi geniş, Udinese'nin de.Ama adamlar alıyor kendi kullanıyor.Şirketleşmemiş.Örnek alınacak saygın kulüpler mevcut.Shaktar gibi paran varsa Bayern modelini örnek alabilirsin.Önder hocanın da dediği gibi Bayern projesi tamamlanmış bir projedir.Paran yoksa Dortmund modelini örnek alabilirsin.Ki bizim izinden gittiğimiz kulüptür aynı zamanda.Bu iki kulübün izlediği stratejiyi uygulayan pek çok kulüp var.

    ManCity'ye hepimiz arap sermayesi diyoruz, doğrudur da.Ama har vurup harman savurmuyorlar son 2 senedir.Deli gibi alt yapı yatırımı yaptılar.Vieira var mesela alt yapısında.Yeteneklerle dolup taşmış durumda alt yapısı.Chelsea de aynı şekilde.Her genci potansiyel yıldız adayı.Bu adamlara financial fairplay gelse ne olur, 2-3 sene sonra komple yıldızlar çıkartmış olacaklar zaten.

    En güzeli sistemli ve programlı şekilde bütçenin de el verdiği sürece teknik ekibini kurar alt yapıya destek verirsin, deneyimli oyuncular eşliğinde belli yaşı aşmamış yetenekli veya görev adamı oyuncular ile a takımını şekillendirirsin.Başarıya giden yol budur.Oyuncu satmak başarıya götürmez.Tabi benim düşüncemdir bu.




  • 1.diego konusunda kulübün bir açıklaması olmuş mu?
    2.Eto'o konusuna gelince ,ona verilecek para yerine 26-27 yaşlarında set oyunu oynayabilen ayaklarına hakim bir golcüye yatırım yapılmasını istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Monsalve

    Gelenlerer saygısızlık etmeyeyim yalnız Sergen'den sonra bu takımın göreceği en iyi 10 numara olur gelirse yetenek olarak.

    Maaşı 8.2 ama yüzde 45'i vergiye kesiliyor bunu unutmayalım Avrupa'da. Türkiye'de bu yüzde 10 onu da kulüp ödüyor.

    bence Sergenden daha iyi bir 10 numara görebileceğimizi sanmıyorum,bizler şanslı bir nesliz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SebastianTR

    Arkadaşlar Shaktarın Luce si var o sebepten o topçular parladı.
    Luce Shaktara gitmeden önce yani biz kovmadan önce transfer listesini vermiş. Siz beni göndereceksiniz ama bu oyuncuları alın demiş (Ali Ece diyor).
    Bizimkiler bunlardan cacık olmaz diyip hiç birinin yüzüne bakılmamış.

    Porto olayı dediğiniz gibi çok geniş bir scout yelpazesi ve becerikli menejer işleri...

    Ancak bunları yapmak çok zor değil. Türkiye ligi izlenmiyor evet haklısınız da Rusya ligi mi izleniyor? Portekiz ligi mi?
    Hangisinin yüzüne bakılyor?


    Ben Brezilya dan adamı bulda buraya getir 1 sezonda 30 maçta 40 gol atsın seneye çelsiye 40milyona sat demiyorum.
    Aldığınız doğru adamlar zaten 2-3 seneye sizi avrupada parlatacaktır.
    Luce gitmeden önce Shaktar'ın avrupa kariyeri mi vardı?
    10 sene geçti, Rusya gibi bir ligden "CL takımı" çıkartı.

    Ali Ece öyle demedi. Lucescu Shaktar'a gittikten sonra Ali Ece'ye bir liste göstermiş, Beşiktaşta olsaydım bu oyuncuları alacaktım diye. Yoksa adam neden bize kendi listesini versin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Erkan Kaş'ın Karabük'le 1 yıllık daha sözleşmesi varmış.2 sene kiralanmış yani
  • Ctcanbol C kullanıcısına yanıt
    Fikret Orman prensipleri olan bir adam ve ben bu yüzden en başından beri duruşunu destekliyorum. Bugüne kadar Beşiktaşın başına gelmiş en sistemli ve taviz vermeyen adam olarak görüyorum kendisini.Gelecek için yatırım yapan ve olması gereken adımları bir bir atıyor. O yüzden taraftar olarak bizlerin sabırsız olmaması gerekir. Ne kadar başarılı olur, sonuç ne çıkar bu başka bir konudur ama futbol için olması gerekeni yerine getiriyor.

    Transfer konusu ile ilgili ise mutlaka yıldız 1-2 futbolcu yeni stad ve şampiyonlar ligi için elbette şart. Umarım güzel işler yapılır.
  • Ben diegonun olacağını düşünmüyorum. Öylede olacak.

    Keşke olsa hayalimdeki oyuncudur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diego gelip tesisleri gezmeden bjk tv ye röpörtaj verirken bjk tv spikeri beşiktaş taraftarı hakkında ne düşünüyorsunuz sorusunu sormadan sevinmem çünkü daha önce çok hayal kırıklığına uğradık son olarak ronaldinhoda oldu bu ha geldi ha gelecek derken bir anda son dakika ronaldinho takımıyla sözleşme uzattı haberi geldi
  • Diego gibi başarıya doymuş adam ancak para için buraya gelir. Ve sonu F4,Q7,Guti'den farklı olmaz. Hagi ve Alex gibi adamlar bizi eski şaşa lı günlerimize geri götürür. Eto'o ya da karşıyım.Yanlış yoldayız. Yeni Pedrolar yeni Mottalar bulmalıyız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana hiç mantıklı gelmiyor ya Diego'nun CL finalini oynamadan imzayı atacak olması.CL finalinde çıkıp 1 gol atsa 500bin euro artar yıllığı en azından.Hani 3.5 çok yüksek bi rakamda değil direk imzalayacak olması neden
  • bilic'e taktiksel anlamda zayıf diyenleri de çözemiyorum. adam geçen senenin en çok gol yiyen takımına defans yapmayı öğretti. hemde hücumdan pek bişey eksiltmeden, kale önüne otobüs falan çekmeden. bu benim çıkarımım değil kendi de geldiğinde hücumlardan pek bişey eksiltmeden defansı geliştirmemiz lazım demişti. geçen sene 49 gol yemişiz. bu sene şu an 32 gol yemiş durumdayız. tabi atılan gol sayısında da düşüş var ama oran olarak yenilenlerdeki düşüşlerden çok daha düşük. bu kolay bi iş mi sanıyosunuz ?
  • 2012/2013 : atılan gol 63 yenen gol 49
    2013/2014 : atılan gol 51 yenen gol 32

    daha ligin bitimine iki hafta var ve atılan gollerde 12; yenen gollerde tam 17 gol düşüş var. bu iki haftada bu oran daha da aılıcaktır. yani atılan gol sayısı geçen seneye daha da yaklaşıcaktır yenilene nazaran.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: capo di capi

    Diego gibi başarıya doymuş adam ancak para için buraya gelir. Ve sonu F4,Q7,Guti'den farklı olmaz. Hagi ve Alex gibi adamlar bizi eski şaşa lı günlerimize geri götürür. Eto'o ya da karşıyım.Yanlış yoldayız. Yeni Pedrolar yeni Mottalar bulmalıyız.

    Hocam Diego'ya başarıya doymuş diyip Hagi gibi adam lazım demek ? Daha 29 yaşında Diego 3 yıl sonra 32.Yani bi kontratı daha olacak yatamaz Beşiktaş'ta oynamak zorunda.
    Pedro,Motta yeteri kadar var takımda çok genç bi takımız.Hem kendinden bişeyler katacak hemde katkı verecek biri lazım Diego biçilmiş kaftan bence.

    Bütün takım genç olmuyor 23-24 yaş ortalamalı takımla şampiyon olmak kolay değil.Veli,Olcay,Oğuzhan,Pedro,Töre,Motta,Ersan.11 oyuncunun 7si daha önce şampiyonluk stresi yaşamamış oyuncular.Bu adamlara bi tane lider şart.Yoksa final maçlarında elleri ayaklarına dolanır




  • Diego Ribas'ın babası yarın Türkiye'ye geliyor... Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi ile görüşme yaparak ufak pürüzleri giderecek..

    DHA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Sisyphus
    Ben Luce nin yönetime bu listeyi verdiğini duydum ama belki yanlış hatırlıyorumdur, doğrudur.

    @OnrbK
    Ben al satın kulübe başarı getireceğine iddaa etmiyorum.
    Al sat kulübe para getirir. Bizim gibi borç batağındaki kulüplerinde ilk olarak yapması gereken taze para girdisidir.
    BVB battığı dönem oyuncumu almış?
    İlk yaptığı şey CEO sunu kovup kemer sıkması oldu.

    Biz batınca ne yaptık? Ronaldinho kovaladık

    Ayrıca alt yapıya ağırlık olayına katılmıyorum tamam şuan kinden daha çok önem verilsinde abi Türk futbolcusu olmuyor, tutmuyor.
    10 senede 1 tane topçumuz çıkıyor avrupa standartlarında.
    Yetenek olarak kaldırsalar bile biz zihniyet olarak başarıyı kaldıramıyoruz. O sebepten bizim altyapımızdan ziyade, gurbetçilere ben daha sıcak bakıyorum.




  • Ciddi ciddi diego mu geliyor la ?
    gerçek anlamda kaliteli bir yabancı ofans yönü çok üstün umarım olur tek korkum sözleşme şartları umarım fazla kitlemez menajeri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fernando!

    kimler çağrılacak o bölgeye berezilyadan ayrıca a.madrid neden imzalamıyor mesela, herhalde son kontratları olduğu için buraları düşünüyor, inşAllah gelirse oynar umarım yatmaz.. a.madrid sosa'da opsiyon kullanacak mı?

    hocam sen bu bildirimin bela oldu başıma. bakıyorum tıklıyorum giriyorum çıkıyorum "fernando seni bi konudan haberdar etti" bildirimi gitmiyo sümük gibi yapıştı gitmiyo
  • Lescott için Fener de teklif yapacak deniyor.Gerçi bizim gündem Alex'e kaymıştı.Keşke Alex olsa muazzam olurdu.
  • Olcan Adın alınır mı sizce ?
  • Ribas tam bizim takıma uyar abi.Şuları ve ince pasları bi sergen gibi düşünün.Tabi sergen gibi olmazda bizi bir üst saflara cıkarır hıc yoktan renk katar tecrube saglar genclerimize.Ribas gelsin onun gibi KOMUTAN lazım bu takıma .
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.