Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (1631. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
32.630
Cevap
89
Favori
933.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16281629163016311632
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazık gerçekten çok yazık tamam Linnesi hepimiz çok istedik ama o olmadı diye sağ bek almayacakmıyız birtane alternatifi olmazmı ya... ah önder hoca ah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun
  •  Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

Better Call Saul | Black Mirror | Black Sails | Breaking Bad | Dexter | Friends | Fringe | Game of Thrones | Hello Ladies | House of Cards | How I Met Your Mother | Masters of Sex | Parenthood | Peaky Blinders | Person of Interest | Six Feet Under | Spartacus | Suits | The Leftovers | True Detective | Vikings
  • dusunsenize fikret orman aciklama yapiyo 00:05 de; taraftara surpriz yapalim diye 23:58 de bildirecektik net kasti allah belani versin ttnet :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeyi dört dörtlük yaptın be yönetim ama şu sağ bek olayı olmadı işte. Bakın size söyleyim çok başımız ağrıyacak sağ bekten. Öyle takıma güvenmiyor musun falan diyede yüklenmeyin. Ara transferde yana yakıla sağ bek ararlar kesin.
    aynen vallahi hocam ben bu milletteki serdar nefretini anlayamadım bir türlü tamam yavaş biz bunu kabul ediyoruz zaten ama lig maçlarında oldukça yeterli bir sağ bek serdar dediğin gibi galatasaray maçındaki hatası dışında ben net bir hatasını hatırlamıyorum defansif yönü de iyi o galatasaray maçında almeida'ya golü attıran da serdar'dı.

Orijinalden alıntı: mnk9624

ligde anadolu takımlarına karşı serdar'ın oynaması lazım, tamam yavaş ama defansif anlamda kötü değil, orta açamıyor falan diyorsunuz ama ben pek katılmıyorum ismail oynasa asıl orta açamıyoruz adamın topu soluna almasını bekliyoruz, serdar'ın iyi ortaları da vardır aslında galatasaray maçında almeida'ya bir gol attırmıştı misal bu tür ortaları yapabiliyor serdar anadolu takımlarına karşı kesinlikle ismailden daha doğru seçim olur, ismaili'de duruma göre ramon'un yerine olcay'ın yerine bir yerde kullanabiliriz.

aynen oyle olmali; baska care kalmadi artik. belki cok iyi bi oyuncu degil ama benim su kadroda kariyerinde en cok sag bek oynamis oyuncu serdar.

• Trabzonspor 23:57 de KAP'a bildirim yapmışım. Doyamadı bugün KAP'a bildirim yapmaya bu arada saat 00:00 devre arasında görüşürüz renkdaşlarım

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Son mesaj benim olsun konuda bari devre arası gelene kadar eksilersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JesterKafa

dusunsenize fikret orman aciklama yapiyo 00:05 de; taraftara surpriz yapalim diye 23:58 de bildirecektik net kasti allah belani versin ttnet :D

Ben Molde ve Linnes'e beddua etmesini bekliyorum

“Sezon başından beri yürüttüğümüz bir transfer politikamız vardı. Başkanımızın başında bulunduğu transfer komitemiz çeşitli görüşmeler yürüttü. İlk başlarda yüksek rakamlar telaffuz edilen oyuncular vardı. Yönetim olarak belirlediğimiz bütçelerde kalma hedefimiz vardı. Ciddi çalışmalar yaptık. Beşiktaş’ın menfaatleri doğrultusunda transferler yaptık. Hedefimizde olan futbolcuları minimum rakamlara indirerek takıma kazandırdık. Transferlerde emeği bulunan Başkanımız Fikret Orman’a, İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye ve diğer emeği bulunanlara teşekkür ederiz.”

“Bundan sonrası futbolcularımızda. Türkiye’de ligde ve kupada, Avrupa’da faydalı olacaklarına inanıyoruz. Yeni transferlerimiz camiamıza hayırlı olsun.”

“Sosa, transfer etmek istediğimiz oyunculardandı. Sosa, bize gelmek için fedakarlık yaptı. Böyle bir camia tarafından çok istendiğini görünce fedakarlık yaptı.”

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59841/

• 
Sayfa: önceki 16281629163016311632
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.