Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (1601. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.630
Cevap
89
Favori
933.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15991600160116021603
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sosa nın bonservisine vereceğimiz para 3.5 m bence ideal transfermarkt da değeri 9 m bu arada benzer oyuncular bölümünde olcanı gördüm değeri 10 m imiş yuh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

The Warrior
  • dewe34 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam kolay değil. Çok zorlanıyordu ama asla siritmadi tek sikintisi topu hep sol ayagiyla almaya calisiyordu sağ ayagini pek kullanamiyor maalesef

Orijinalden alıntı: dewe34

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: dewe34

Linnesi çok istiyorum ama o olmazsa bile mutlaka sağ bek lazım ismail 1-2 maç idare etsede dünkü maçta 1 tane sağ bekten orta göremedik sezon geçmez böyle

Sağ bekten orta görmediğimiz gibi ikinci yarı inanılmaz boşluklar verdi İsmail, kademesi hiç yok.İlk yarıyı izlemedim.Defansif yönü zaten yok birde hücumu da yapamazsa sağ tarafta oynatmanın ne anlamı kalır.

kolay değil sol bek adamın sağ bek oynaması hem ismaile hem bize yazık etmeye gerek yok iyi bir sağ bek alıp ismailide lig maçlarında duruma göre sol bekte oynatılır

Ben İsmail'in orta solda oynamasını istiyorum.Yine adam kaçırıyor ama oynaya oynaya geliştirecek.Onun tam yeri orası bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocket154

Gs pandev'i almış beyler.
    Bence baya kotu secim yapmislar okadar paralarida var sonuçta

pandevi gs ye biz aldık şl den elenerek

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

quote:

Orijinalden alıntı: PH_Ganso

Linnes olmazsa Cavanda olacakmış. İkiside harika.

Hocam o kim nasıl oyuncu bilgi aktarabilirmsn

+İnanılmaz hızlı
    +Dayanıklılığı yüksek
    +Güçlü
    +Dribbling becerisi gayet iyi
    +Agresif
    +Top kapma becerisi ve topa müdahaleleri gayet iyi
    +Zaman zaman iyi şutlar atabiliyor
    -Orta açma konusunda ne çok iyi ne çok kötü
    -Pozisyon alma ve markaj konusunda vasat

quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

quote:

Linnes olmazsa Cavanda olacakmış. İkiside harika.

Hocam o kim nasıl oyuncu bilgi aktarabilirmsn

+İnanılmaz hızlı
    +Dayanıklılığı yüksek
    +Güçlü
    +Dribbling becerisi gayet iyi
    +Agresif
    +Top kapma becerisi ve topa müdahaleleri gayet iyi
    +Zaman zaman iyi şutlar atabiliyor
    -Orta açma konusunda ne çok iyi ne çok kötü
    -Pozisyon alma ve markaj konusunda vasat

Tşk
    Hangi takımda oynuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: orox

SON DAKİKA!! Sosa ve klubü Metalist Kharkiv'i ikna eden Beşiktaş,pilotu ikna edemediği için transferden vazgeçme kararı aldı.

Birdaha oyuncu havadayken şaka yapmıycam. Millet o gerginlikle basıyor eksiyi

Orijinalden alıntı: Lawagolem

gs hem pandev hem dzemaili'yi almis. ikiside cok cok istedigim isimlerdi. neyse hayirlisi olsun sag beki de alalim gerisi obemli degil.

Hocam ama bir dusunun o kadar para kaldirdilar ve aldıkları oyuncular gerçekten iyi olmayan oyuncular
    Mesela pandev sizce iyi bir forvetmi bence degil hatta almeidadan farksız yarim gömlek ust oyuncu o yuzden bu onları biz aldık olaylarina takilmamak lazim sonucta bizi korkutacak güçlü oyuncular alamamislar onlarin akilsizligi bizim mutlulugumuz olmali bence

• quote:

gs hem pandev hem dzemaili'yi almis. ikiside cok cok istedigim isimlerdi. neyse hayirlisi olsun sag beki de alalim gerisi obemli degil.

Pandev'i bende istiyordum bakalım neler yapacak ligde.

• sosa bence tam hucüa yönelik bi oyuncu değil bize al ver yapan ara pası atacak çalım yapacak oyuncu lazım
  • Sosa nın attığı gollere bakılırsa bitiriciliği çok iyi ve karşı karşıyalarda soğukkanlı. Defansın arkasına iyi sarkıyor olcayın yerine bile oynasa girdiği pozisyonlarla gol kralı bile olabilir çünkü bitiriciliği olcaydan en az 5 gömlek üstün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Rocket154

quote:

Hocam ama bir dusunun o kadar para kaldirdilar ve aldıkları oyuncular gerçekten iyi olmayan oyuncular
    Mesela pandev sizce iyi bir forvetmi bence degil hatta almeidadan farksız yarim gömlek ust oyuncu o yuzden bu onları biz aldık olaylarina takilmamak lazim sonucta bizi korkutacak güçlü oyuncular alamamislar onlarin akilsizligi bizim mutlulugumuz olmali bence

pandev tam bi santrafor degil hocam tam bi forvet arkasi. yaratici, zeki, ayaklari yumusak bi isim. ruizvari bi isim yani. ben baya begeniyorum sahsen...

dzemaili'yi de baya begeniyorum. valla laf atmayayim bence iyi adamlar aldilar bi tek tarik gereksiz bi transfer oldu.

• PH_Ganso kullanıcısına yanıt
    Birader yazıp duruyorsun kim olduğu belli değil.

quote:

SON DAKİKA!! Sosa ve klubü Metalist Kharkiv'i ikna eden Beşiktaş,pilotu ikna edemediği için transferden vazgeçme kararı aldı.

Birdaha oyuncu havadayken şaka yapmıycam. Millet o gerginlikle basıyor eksiyi

Yalnız değilsin knk banada 12 eksi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: kpln04

sosa bence tam hucüa yönelik bi oyuncu değil bize al ver yapan ara pası atacak çalım yapacak oyuncu lazım

Bunları yapar bence Sosa
  • Tarık çamdal zaten büyük bir çöp verilen bonservis bedeli içler acısı, goran pandev artık yaşı geçmiş bir oyuncu fark yaratacağını düşünmüyorum vasat bir performans bekliyorum, sadece dzemaili bir şeyleri başarabilir dzemaili dışındakilerin hepsi çöp transferler bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.