Şimdi Ara

beşgünkalaintegral

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir forumda yok. Demek ki ders çalışıyor. Kafaya koymuş, ilk 100 yapacak.

• Ne istiyordu hatırlamıyorum ama ea 1700den bırakmak taştaş ister
    Bu sene karşılığını alır umarım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fizisyen kullanıcısına yanıt

Sabancı Bilgisayar veya Bilkent İktisat istiyordu.

• Jamser kullanıcısına yanıt

Ctis gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fizisyen kullanıcısına yanıt

4.girişi birde galiba kralda fena mentalite var terminatör gibi girecek sınava bu sene

• beşgünkalaintegral hoca forum tarihinin en büyük sıçramasını yapan adamdır.

• 4 sene sanayide takılsa daha faydalıydı. Girecek bilkent boun işletmeye daha sonra iş yok asgari ücretten hallice paraya big fourda çalışacak. Sanayide yaşıtları işini kurup evini arabasını alıp manitayı koluna takacak. Bu da isyan edecek sanayideki amele benim 10 katımı kazanıyor diye…

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • idealleri olan insan için boş iş değil. herkes aynı dünya görüşüne de sahip değil. kimisi ilk senesinden 100-150k dan sağlık bölümü yazıp atanıp 50k maaş alıp 2.ye 3.ye sınava girenlere enayi gözüyle bakar. başkası da sabancı koç gibi top tier yerler hedefleyip bu kadar yaklaşmışken 1 senesini daha feda eder çünkü kısa vadede değil uzun vadede düşünür. adamın hayallerinde silikon vadisinde faang gibi yerlerde çalışmak varsa ve oraya gitmesini sağlayacak potansiyele de (gerçek potansiyelden bahsediyorum ben çalışsam aslında varya ohoo kafasındakiler değil) sahipse gayet tutarlı bir davranış.

• Geldi yine Sanayi övücüleri  kanka 22 girişlisin 2025'e giriyoz daha yeni ilk sınavlarını oluyon hazırlıkla bu kadar uğraşacağına çok övdüğün sanayiye girseydin ne uğraşıyon bölümle

• Yigido058000 kullanıcısına yanıt

kanka sen önce kendine bak  

forumda malum 2 zıpır dışında kimse ile polemick yapmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C22CD6360 -- 3 Kasım 2024; 13:20:56 >
  • Benim ideallerim var en azından boş yere Sanayi övmüyorum madem Sanayi bu kadar mantıklı bırak okulu sanayiye gir

• Yigido058000 kullanıcısına yanıt

olm ben ilk senemde 5k oldum, şu anda da yüksek notlar alıyorum hep, niye sanayiye gireyim? 50 kez mezuna kalıp lafla peynir gemisi yürütmüyorum. bir şeyi beceremiyorsan 50 kez zorlamanın anlamı yok işte, hayat geçip gidiyor.

• EA'dan 4.giriş biraz psikopatlık ister. Yolu bahtı açık olsun

• mezun olduktan birkaç sene sonra zorunlu doğu görevi olarak siirtte gece nöbetinde bir ömür mutluluklar ozaman o kardeşlerime

• Geliyor gelmekte olan caginyks2025 beşgünkalaintegral

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.