Şimdi Ara

Berserker mı Hell blade mi? Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
14.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Full item lvl 83 warriora Berserker mı Hell blade mi? Neden?

• Hell Blade + 55 defans vererek Evading açabilirsin.

Berserkeri açarsan hangi skill ile atak yapacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Hell Blade + 55 defans vererek Evading açabilirsin.

Berserker'lerde atack skili yokmuydu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KheanJaii

quote:

Berserker'lerde atack skili yokmuydu ?

Ben yok diye biliyorum
  • quote:

İstersenizbir kaç video izleyin

Oyuna girerken 7 günlük ban yedim PC'im çok temiz inanırmısınız Knight'tan başka birşey yok fakat tpt yedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gameko69 -- 9 Temmuz 2012; 8:51:10 >
  • Var.Cry Echo var..
  • Evet baktım şimdi varmış ama attack warrior için saçma geldi bana.Cry Echo , Battle Cry skilli aktifken kullanılıyormuş.O skilli basmayı unutursanız size zaman kaybettirebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evet baktım şimdi varmış ama attack warrior için saçma geldi bana.Cry Echo , Battle Cry skilli aktifken kullanılıyormuş.O skilli basmayı unutursanız size zaman kaybettirebilir.

Niye unutalım ki.Ben berserkerım şuan vs lerde 1.3-1.5 dan aşağı vurmuyorum.Ama defans çok düşüyor berserkerda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Evet baktım şimdi varmış ama attack warrior için saçma geldi bana.Cry Echo , Battle Cry skilli aktifken kullanılıyormuş.O skilli basmayı unutursanız size zaman kaybettirebilir.

Niye unutalım ki.Ben berserkerım şuan vs lerde 1.3-1.5 dan aşağı vurmuyorum.Ama defans çok düşüyor berserkerda...

Cooldown süresi 70 saniyemiş sanırım.Vs sırasında yada cz de anlık olarak kaçırılması özellikle vs de bir iki skill geriye düşürebilir sizi.İlla olacak demiyorum olabilir.Ayrıca defans düşüyorsa zaten warriorun ne anlamı kalır.
  • quote:

quote:

quote:

Cooldown süresi 70 saniyemiş sanırım.Vs sırasında yada cz de anlık olarak kaçırılması özellikle vs de bir iki skill geriye düşürebilir sizi.İlla olacak demiyorum olabilir.Ayrıca defans düşüyorsa zaten warriorun ne anlamı kalır.

Ama wolfsuzken wolflu haliniz kadar vuruyorsunuz.VS de bitmesi çok zor çünkü o süre içinde vs bitmiş oluyor zaten.Ki duration(sürahi) itemi var zaten.

• asas aç daha iyi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosoval1

asas aç daha iyi :D

Asastan hevesimi aldım ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 9 Temmuz 2012; 9:38:46 >
  • Hiç denemedım valla berserker verim alıyormusun? (Hell Blade'e oranla aynı itemlerle)
  • warior dediğin duvar gibi olucak çok vurmasına gerek yok bence warior vs wariorda işe yarıyabilir o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

Hiç denemedım valla berserker verim alıyormusun? (Hell Blade'e oranla aynı itemlerle)

Zaten ekstra farklı bir item yapılandırması gerekmiyor.Verim alma konusunda ise baya iyi damage vuruyorum.Zaten itemlerim sağlam olduğu için defans problemim fazla yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

Hiç denemedım valla berserker verim alıyormusun? (Hell Blade'e oranla aynı itemlerle)

Zaten ekstra farklı bir item yapılandırması gerekmiyor.Verim alma konusunda ise baya iyi damage vuruyorum.Zaten itemlerim sağlam olduğu için defans problemim fazla yok.

E defans problemim yok diyorsan, o skill de çok vuruyorsa ne gerek var hell blade falan Defansın tatmin ediyorsa seni kullan gitsin onu

• Pk için hell blade , vs için berserker . Seçimini buna göre yap .
  • Berserker, kullandım gördüm ki ilk çıktığı zamandı skilli basardın bazen işlemezdi 70 saniye sap gibi dolanırdım. Damage oynuyor cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LauterLust

Berserker, kullandım gördüm ki ilk çıktığı zamandı skilli basardın bazen işlemezdi 70 saniye sap gibi dolanırdım. Damage oynuyor cidden.

Aynen.Buga girmesi biraz sıkıntılı bir durum.Ama partyde 2 tane berserker varsa problem olmuyor.
  • Berserker olabilirsin o zaman hiç sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.