Şimdi Ara

Bermuda Şeytan Üçgeninin Tam Orasındayım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir kızdan hoşlanıyordum.Yani hoşlanmaya başlamıştım.Sonra bir anda bi cesaret geldi ve gittim söyledim.

Yanına gidip senden bir şey saklıyorum söyleyemessem kendimi affetmem dedim.Sonra senden hoşlanıyorum dedim.Kız tıkandı kaldı.Ben sana hiç öyle bakmadım birde küstük felan dedi.Sonra bana bakmadığını farkedip çenesine hafifçe dokunup bana bakmasını sağlayıp tekrar senden hoşlanıyorum dedim.Sonra uzaklara daldı düşündü ve düşünücem dedi.Sonraki gün bana mesaj atmış alt kattaki koridorun sonunda buluşalım diye ama ben görmedim telefonu o gün yanıma almamışım.Akşam mesajı görünce kusura bakma görmedim yarın aynı yerde buluşalımmı yazdım oda tamam olur dedi.

Ben bayağı bir heyecanlanmaya başlamıştım ve sonuç olarak oraya gittim 1dk kadar sonra oda geldi gülümseyerek selam naber felan dedi sonra sustu ve konuşmadı.Ne diyeceğini anlamıştım.Sana bunu söylemessem kendimi affedemezdim dedim.Oda yani cevap vermesemde olur mu dedi.Bende cevap vermiyor olman bir cevap vermiş olduğunu gösterir dedim.Sonra artık seni arkadaş olarak kendime daha yakın hissediyorum dedim.Sonra bana bu yüzden soğuk davranmassın dimi dedim oda tabiki hayır dedi.Biraz sohbet ettik sonra sohbet tıkandı bende görüşürüz dedim gittik.

Şimdi asıl sorun bu kız dershanede yan sırada oturuyor yanımdaki çocukta bu kızla muhabbeti feci götürüyor ( kız arkadaşı var ama ) yani nasıl olurda bir insan hiç durmadan bir kızlarla ( kız ve 2 arkadaşı ) hiç durmadan bu kadar fazla konuşur.Bende yanlarına gitmek istiyorum ama susup duruyorum konuşçak birşey bulamıyorum arkadaş tam tersine susmuyor ders dahil paso kızları güldürebiliyor beraber araları tavan yaptı imrenip duruyorum bende. Kızla bu son konuşmayı yaptıktan sonra kıza selam bile vermedim çünkü yandaki arkadaşla öyle bir gülüyorlar ki ben araya bile giremiyorum girmeye utanıyorum bu sefer kız yanlızkende gidemiyorum yanına gerçi hiçbir kızın yanına gidemiyorumda bu kızla zaten ağzımdan cümle çıkmıyor.

Şimdi benim herkesle aram çok iyiydi.Sonra ben bu İlan-ı aşk ı yaptıktan sonra kızın bi arkadaşı ve benim yandaki arkadaş bana soğuk davranmaya başladı.Bende solo takılıyorum muhabbetlerine eskiden girer yanlarında otururdum sadece şimdi onuda yapmıyorum dışarı çıkıyorum çünkü kendimi çok kötü hissediyorum.Derste benim kıza laf atıp beraber gülmeye başladıklarında dersle alakam kalmıyor zaten lys ye 1 ay kalmış resmen bitiyorum.Benim kızın zaten yüzüne bakamıyorum nedense aramızda gittikçe soğuyor zaten buz gibiydi konuşmuyorduk hiç.

Ya bir insan nasıl olurda tüm gün konuşur diğer gün gene konuşur bu kadar şey nasıl bulunur ben normal erkeklerle öyle muhabbetlere giremiyorken nasıl oluyor ya bu nasıl.Bende yanlarına gidip susmaktansa hiç gitmiyorum iyice dışlandım zaten şu aralar yeter be özgüvenim 0 yardım edin beyler.

Bermuda şeytan üçgeni benim ark - kız - kızın bir ark oluyor çünkü aram hepsiyle iyidi ( yani idare ediyordu ) şimdi konuşmuyorum hiçbiriyle.Konuşamıyorum.

• sınavın olduğu sene teklif ettin yani? hll qnq

kızı, kızın arkadaşını ve ne konuştuklarını bırakıp derslere dön derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üşenip okumadım bile bırak dersine çalış seni Muhtarlığa çaycı yaparım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan niye bermuda üçgeni yazıyon , ben de bilimsel bişey sandım insan bir arjantin çıkmazı yazar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: holmes09

Lan niye bermuda üçgeni yazıyon , ben de bilimsel bişey sandım insan bir arjantin çıkmazı yazar .

+1

• radar_ kullanıcısına yanıt
    bende çok isterim ama nedense dershanede dersteyken veya tenefüste sürekli yanımdaki kıza laf atıp onlarla konuşunca benden sus pus oturunca daha bi kötü oluyorum bu sefer aklım kayıyor dershaneye gitmesemmi
  • brspower kullanıcısına yanıt
    dershaneye git çünkü son sene dershaneye gitmezsen sıkıntı (sorularını soramazsın, konuların bir kısmı kalır vs.). ama eğer o kadar rahatsız oluyorsan sınıfını değiştirmeye çalış derim ben.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brspower

bende çok isterim ama nedense dershanede dersteyken veya tenefüste sürekli yanımdaki kıza laf atıp onlarla konuşunca benden sus pus oturunca daha bi kötü oluyorum bu sefer aklım kayıyor dershaneye gitmesemmi

Başka kıza yönelsen olmaz mı ? En kolay yöntem budur. O kız kuduracak şimdi. Ama onu kudurtma gibi bir niyetin olmasın, gerçekten başka kızlarla ilgilen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.