Şimdi Ara

beraber oynayabileceğimiz arkadaş arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ortalama eh işte idare eder şeklinde eşimle beraber lol oynuyoruz. malum eşiniz ile oyuna girdiğinizde yanınıza gelen küfürbaz ergenlerden oldukça rahatsız oluyorsunuz.
    hoş ve seviyeli hatta bizim gibi çift olarak oynayan arkadaşlar varsa çok memnun olucam yoksa silip atıcam artık bıktık küfürlerden...

tr serverdayız oyun içi nickim "barissun"

• Abi eşinin oyundan Chat i komple sustur, küfür edenlere sen cevabı ver eşin oyununu oynamaya devam eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ama adam gibi adam olunca oyun içi sohbetlerde keyifli oluyor :)
  • vay be eşinizle lol oynamak eğlenceli olsa gerek
  • eve, aynı lane de ve jungle da olmadığınız sürece güzel :)
  • iki arkadaşımız ekledi keyifli güzel oyunlar çıkardık lolcü arkadaşları bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL OYNAYACAK ARKADAŞ ARIYORUM
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla allah sabır versin abi yengeye söyle sustursun hepsini rahat rahat oynarsiniz hatta sende sustur direk

• Twitterda swinger çiftler ilan veriyor,o şekil olmuş.Güldüm
  • friend atarım hocam size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 10 Ekim 2014; 2:05:30 >
  • west e mi geçsek east a mı geçsek bilemedim abuk sabuk mevzular çıkartıyor tr serverının trolleri

ekleyen arkadaşlara teşekkürler akşama lolde görüşürüz inş..
  • West e geçin TR de eşin ile oynamak deliliktir net, seviyeli Türk ortamı arıyorsan illa ki moba değil kesinlikle mmorpg oynamalısınız. WoW bölümüne göz atarsan seviyeli guildi bulursun anında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: express

west e mi geçsek east a mı geçsek bilemedim abuk sabuk mevzular çıkartıyor tr serverının trolleri

ekleyen arkadaşlara teşekkürler akşama lolde görüşürüz inş..

Bu akşam eklerim eski pcme lolü kurdum eğer oynayabilecek kadar fps alırsam akşam oynarız.

• ben de eşimle beraber oynuyorum,
    daha doğrusu ben 5 yıldır oynuyorum, eşim daha 2 hafta önce başladı :) ara sıra beraber oynuyoruz, zaten ben oynamadığım zaman tek başına oynamıyor.

genellikle hep gerçek arkadaşlarımızla oynadığımız için çok sorun olmuyor. skype ile gayet keyifli oyunlar oynuyoruz :)

Beetleguese Summoner name im. Belki tanıyan vardır.
    isteyen ekleyebilir. ama beraber oynamamız çok zor, çünkü gerçekten arkadaşlar girmeden oyuna girmiyoruz.

belki tek başıma yatmadan önce 1 oyun oynarken yakalarsınız :)
  • quote:

West e geçin TR de eşin ile oynamak deliliktir net, seviyeli Türk ortamı arıyorsan illa ki moba değil kesinlikle mmorpg oynamalısınız. WoW bölümüne göz atarsan seviyeli guildi bulursun anında

@IcyTea Lemon düşünmedim değil mmorpg e girerse işi gücü bırakır çıkamayız diye korktum hiç bulaşmadım :)
    dediğiniz gibi tr delilik

CoolTigerJoo@ bol fpsli oyunlar dilerim lolde görüşmk üzere ...

quote:

ben de eşimle beraber oynuyorum,
    daha doğrusu ben 5 yıldır oynuyorum, eşim daha 2 hafta önce başladı :) ara sıra beraber oynuyoruz, zaten ben oynamadığım zaman tek başına oynamıyor.

genellikle hep gerçek arkadaşlarımızla oynadığımız için çok sorun olmuyor. skype ile gayet keyifli oyunlar oynuyoruz :)

Beetleguese Summoner name im. Belki tanıyan vardır.
    isteyen ekleyebilir. ama beraber oynamamız çok zor, çünkü gerçekten arkadaşlar girmeden oyuna girmiyoruz.

belki tek başıma yatmadan önce 1 oyun oynarken yakalarsınız :)

@Beetleguese kısmet diyelim o zamanç bizde kendi arkadaşlarımızla oynuyoruz genelde faka her zaman denk gelemiyorsun.. dediğiniz gibi skype işin içine hoş bir renk katıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Abi eşinin oyundan Chat i komple sustur, küfür edenlere sen cevabı ver eşin oyununu oynamaya devam eder

Abi arkadaşın söylediği gayet mantıklı eşinin bilgisayarına geçip ayarlardan sohpet kısmını tamamen kapatabilirsin.Fakat eşin chatte seviyeli konuşmayı (bizim için dırdır (yanlış anlama)) seviyorsa yanınıza 3 kişi daha bulup 5 kişi girinki küfür , argo vs.. 0 olsun fakat abi sana tavsiyem eşinin bilgisayarında sakın /all komutu açık olmasın benden tavsiye

• @BlazeZ güzel dedin dostum ama eşimde 1 senelik lol oyuncusu :)) kendi laptopunun diskini ramini bozulduğunda içini açıp klavyesini değiştirir bilgisayarına formatını atar sürücüsünü kurar. hal böyle olunca ayarlardan kapatsan bile çare olmaz...
    aslında küfür edene lafımız yok kalp kırmayan cinslerinden bizde laf ederiz bizim ergenler küfürü de dozunda yapamadıkları için sıkıntı çıkıyor. örneğin dün DH deki arkadaşımız ile 2 el SV onadıktan sonra bir el daha oynayalım dedik 4 kişiyiz aramıza 1 kişi dışarıdan geldi. adam trolicem diye küfürlere başladı ama ne küfürler ... " babaannenizin bacağını sakatlıyıp kırık bacağından bilmemneresine bilmemne yapayım bilmemne çocukları " hani adam olduğunu sanan gerizekalı anamızı bacımızı geçti üstüne ettiği laflara bak..
    şöyleleri sokakta gelseler ya ey adaletini sevdiğim memleketim elimin tersinden bir temiz sopa yese de aklı başına gelse.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.