Şimdi Ara

Benzine Zam!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benzin bu geceden (1 Ekim) itibaren geçerli olmak üzere 11 kuruşluk zam yapıldı.
    Eylül ayında fiyatı 3 kez indirilen benzine 11 kuruşluk zam yapıldı. Zam sonrasında 95 oktan benzinin fiyatı 4.76 liradan 4. 87 liraya çıkacak.

Eylül ayında yapılan 3 indirimle benzinin fiyatı toplamda 34 kuruş azalmıştı. En son indirim 24 Eylül'de 9 lirayla yapılmıştı.

Kaynak
    http://m.hurriyet.com.tr/Haber#!id=24821663

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oh oh...Demokratikleşme paketinin sonuçları görülmeye başladı demek ki...İnşallah en kısa zamanda 20 lira olur...
  • Anlaşıldı bugün bidonlar doldurulacak

• bu sefer ben zaten lpg kullanıyorum mu desem yoksa hep 50 liralık alıyorum mu desem karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrestinpeacex

Benzin bu geceden (1 Ekim) itibaren geçerli olmak üzere 11 kuruşluk zam yapıldı.
    Eylül ayında fiyatı 3 kez indirilen benzine 11 kuruşluk zam yapıldı. Zam sonrasında 95 oktan benzinin fiyatı 4.76 liradan 4. 87 liraya çıkacak.

Eylül ayında yapılan 3 indirimle benzinin fiyatı toplamda 34 kuruş azalmıştı. En son indirim 24 Eylül'de 9 lirayla yapılmıştı.

Kaynak

NASIL 4.76 YA..BEN HEP SHELL DEN 4.83 E ALIYIRUM.HATTA DÜN ALDIM :(

• Yakında arabayı benzin almak için benzin istasyonuna park ettiğimizde de para alacaklar.
  • geç kalmışlar bile lan madem bindiricen niye indiriyon ki ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİGARAYA REKOR ZAM %40...
    12 yıl önce açıldı
    MEMURLARA ZAM ÜSTÜNE ZAM
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benzine 3 kez indirim geldi lpg ye indirim beklerken vazgeçtim indirim istemiyorum zam gelmesin demeye başlayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

quote:

Orijinalden alıntı: xrestinpeacex

Benzin bu geceden (1 Ekim) itibaren geçerli olmak üzere 11 kuruşluk zam yapıldı.

Kaynak

NASIL 4.76 YA..BEN HEP SHELL DEN 4.83 E ALIYIRUM.HATTA DÜN ALDIM :(

4.83 TL olan 97 oktan NitroPlus benzin 95 oktan 4.75 TL benzinci sizin araca devamlı 97 oktan dolduruyormuş anlaşılan..
    bende dün yeni çıkan nitro'yu denemek için doldurmuştum depoyu zamdan yırtık bu seferlik

• demokratikleşiyoruz.. öyle demeyin... 20 lira olunca heryerimizden demokrasi akacak...
  • 2 ileri 1 geri. yakında 5 kuruş indirim yapılır merak etmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

bu sefer ben zaten lpg kullanıyorum mu desem yoksa hep 50 liralık alıyorum mu desem karar veremedim

Ben hep 50 liralık lpg alıyorum?
  • Türk halkında para çok benzin zamlandıkça araba sayısı artıyor.Hiç kimse ağlamasın boşa.Paran yoksa arabaya binme otobüsle gez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

bu sefer ben zaten lpg kullanıyorum mu desem yoksa hep 50 liralık alıyorum mu desem karar veremedim

Ben hep 50 liralık lpg alıyorum?

Mix diyosun

• Biz ne zamlar gördük peyyyyy. Paramizi alabilirler ama donumuzu ve onurumuzu asla alamayacaklar!!!!!

• Araba kapıda yatıyor artık resmen acil işlere vs. kullanılıyor...

• ya geçen sene mi ne İstanbul dünya kenti oldu diye 1 yıllığına zam yapmışlardı, o zammı da geri almadılar dimi

demokratikleşme oohhh yeeeahhhhhhhh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.