Şimdi Ara

Benzinde çok geç çalışıyor ve tekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Aracım 2005 model Dacia Logan 1.6 MPI (Sedan). Araç üzerindeki lpg sistemi atikerin çok eski bir sistemiydi 10 yılı geçtiği için tankı değiştirmek yerine komple sistemi değiştirip yeni bir sıralı sistem taktım yine atiker marka. Bu sistem takıldıktan sonra aracım marşa uzun süre bastıktan sonra anca çalışıyor bazen de özellikle havanın soğuk olduğu sabah saatlerinde marşa ne kadar basarsam basayım çalışmamakta ısrar ediyor marş dinamosuna fln zarar vermek istemiyorum o yüzden de bu gibi durumlarda ve genelikle aracı ilk çalıştırışımda gaz-benzin arasında geçişi sağlayan düğmeye basılı tutarak direk gazda çalıştırıyorum arabayı. Ayrıca benzine aldığımda da performansı resmen vasat sürekli tekliyor mesela vitesi 3 den 2 ye çektiğimde bile sanki 3 den 2 ye değilde bi anda 5 e çekmişim gibi bir tepki veriyor araç o yüzden benzinde kullanamıyorum bile. Sanayi de bir kaç ustaya götürdüm birisi diyor benzin pompasındadır muhtemeln 400 tl civarı bir masrafı çıkar, birisi benzin pompasının ordaki motor gibi küçük bir şey vardı onu değiştirdi genellikle burdan kaynaklı olur bu sorun diye yaklaşık 120 tl masrafı çıktı ama sorun devam ediyor ordaki motorun sağlam olduğu halde değiştiğiyle kaldım. Şuan kendi şehrimde değilim üniversite dolayısıyla Muğlada yım burda bir ustaya götürdüm yine Renault servisi o da komple söküp bakmak lazım o şamandıradan yada pompadan olmaz fln dedi ama baktıramıyorum şuan için zaten vizesi geçti aracın yeni lpg takıldığı için proje ve sızdırmaz raporu alcam taktırdığım ustaya gidiyorum o yüzden 1-2 güne yine orda bir servise göstercem ama net cevap arıyorum kimse de sorun şu diyemiyor o yüzden bir de size danışmak istedim, konu hakkında bilgisi olanların cevaplarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim herkese.

Not: LPG yi taktırdığım yere sorundan bahsettiğimde bir kaç bir şeye baktı lpg den kaynaklı bir sorun değil dedi ve tanıdığı bir servise yönlendirdi.

• aynı sorun benim arabada da olmuştu. zor çalışıyor, benzinde tekliyordu. benzin pompasının üzerindeki hortumlar delinmiş. usta değiştirdi sorun bitti. iyi bir usta bulmanız lazım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.