Şimdi Ara

Benzin pompası arızası- LPG hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun bir süredir arabamın benzinde gaz yememesi ve dengesiz çekişi ile mücadele ediyorum, kendi ustama götürdüm ancak arızanın nedenini bulamadı, reno servisine götürdüm bilgisayara bağladılar düzeldi gibi oldu ancak ertesi gün aynı sorun devam etti. nette araştırdığım kadarı ile lpg li araçlarda , lpg ye geçseniz bile benzin pompasının çalışmaya devam ettiğini öğrendim. depoda 1/4 benzin miktarının altına indiğinde bu pompanın arızalanma ihtimalinden bahsediliyordu. benim aracımda bu benzinde çalışmama sorunu başladığında benzin ışığı yanıyordu.

bazı lpg sitelerine baktım, araç lpg ye geçtiği zaman benzin pompasını durduran bi röleden bahsetmişler, bu şekilde arızalanmasını önlüyormuş. bazı siteler ise benzin pompsının durdurulmasının araçta elektronik hata mesajlarına sebep olduğunu yazmışlar.

benim aracım 99 1.6 rte megane. araçta OMVL düz sistem takılı.

öğrenmek istediğim birkaç şey var.

1. bu aracın benzin pompasının ücreti ne kadardır. ( çıkma nerede bulabilirm . ankara)
    2. benzin filitresininde bir sorun olma ihtimalini göz önüne alarak bu flitreye nasıl ulaşabilirim.
    3. benzin pompasını değiştirdiğimi varsayarsak , tekrar arıza yapmaması için bu röleyi taktırmalı mıyım? yoksa 1/4 depo benzin olması aracı korur mu?

şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KUZEY -- 19 Kasım 2007; 14:18:54 >

• aynı motorlu reno19 da pompanın yanması sorununu yaşayınca yanlış hatırlmıyorsam 150-200 arası bir paraya pompanın tamir takımını değiştirmişti. Ona da usta az benzinle gezmekten yaz aylarında sıcaktan pompa yanıyor demişti. benzin sanırım pompanın aynı zamanda soğutucusu.

kolay gelsin
  • diğer forumları da araştırdım. benzin pompasının arızalanmasından her marka araç sahibi şikayetçi.

bu hafta sonu gidicem servise bakalım ne kadar masraf çıkartacak ancak 200 ytl gibi bi rakama tamir takımı almaktansa çıkmacılardan 2.el ararım herhalde.

ücret belli olunca yazarım buraya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.