Şimdi Ara

Benzin Depodan Uçar Mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
26.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet uçar. ama uçacak diye benzin koymamak bence mantıksız. ben her zaman 40 liralık benzin bulundururum ışığı hiç yakmamaya çalışın. pompalar bozuluyor sonra daha çok masraf açıyor. 2004 golf 5 kasa enjeksiyonlu atıker var. önce benzinde çalıştığı ve sonra lpgye geçtiği için zaten arasıra benzinde kullanmış bulunuyoruz bu yüzden birşey olmaz.
  • Bence her zaman ne olursa olsun biraz benzin bulundurmakta fayda var.
    Önce bi deneyin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Babam sürekli LPG'de kullanıyor. Benzin deposunda hiç benzin yok. Doldursan iyi olur dedim depoda duran benzin kendi kendine uçuyor dedi.

Böyle birşey var mı gerçekten?

tam fullemek doğru değil tabikid uçar kolonyanın ağzını aç bi haftada yarılanır..
  • Benim babamda aracı sürekli LPG'de kullanır ama her daim yolda kalmamak için çeyrek depo benzin bulundurur. Malum 91 Kartal bazen LPG ile çalışmayabiliyor

O çeyrek depo benzinin aylarca orada kaldığına şahidim. Eksilme falan da olmamıştı.
  • benim arabamda sıvı püskürtmeli LPG var benzinsiz çalışıyor bana benzin sarı uyarı ışık lambası yandığı zaman benzin pompasını yaktığını ve benzin bulundur denildi.Buna istinaden 30 tl benzin aldı sarı uyarı ışığı söndü 97 km yol mesafe ile göstergesini gördüm aradan yaklaşık 2 ay geçti tekrar sarı yandı hiç kullanmadığım halde benzini...acaba bana mantıklı bir açıklama yapacak arkadaş varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gündüz06

quote:

Orijinalden alıntı: daturkishulan

quote:

Orijinalden alıntı: joker006

Benzin bulundurun ve arada sırada benzinde kullanın.Çünkü benzini kullanmadığınızda uzun bir zaman sonra benzin hortumları krom bağlıyor kısacası masraf açıyor.

hortumlar krom bagliyor demek.

Evet arada sırada benzinle gidilmediğinde hep tüple gidildiğinde, hortumlar krom bağlıyor çürüyor gidiyor.

Bu da galiba epey masraflı bir sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Orijinalden alıntı: Gündüz06

quote:

Orijinalden alıntı: daturkishulan

quote:

Orijinalden alıntı: joker006

Benzin bulundurun ve arada sırada benzinde kullanın.Çünkü benzini kullanmadığınızda uzun bir zaman sonra benzin hortumları krom bağlıyor kısacası masraf açıyor.

hortumlar krom bagliyor demek.

Evet arada sırada benzinle gidilmediğinde hep tüple gidildiğinde, hortumlar krom bağlıyor çürüyor gidiyor.

Bu da galiba epey masraflı bir sorun.

Kac yil onceki konu.Kurum yazacakken ısrarla krom yazmanin sonucu dalgaya maruz kalmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.