Şimdi Ara

Benzeşmeyi Ayarla Seçeneği İle İşlemci Gücünü Tek Bir Çekirdeğe Bindirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar metin 2 adlı oyunda daha fazla client kullanma amacıyla windows 10 işletim sisteminde mevcut olan "Benzeşmeyi Ayarla" butonu ile daha az işlemci tüketmesi amacıyla bütün yükü 1 çekirdeğe bindiriyorum, sorum işe şu:

Bu yük bindirme kısa veya uzun vadede işlemcime zarar verir mi eğer verirse her client için tek bir çekirdeği seçmem sorun teşkil eder mi ?

Bunların yanı sıra ısı değerlerini gözlemlediğim kadarıyla bütün bir yükü tek bir çekirdeğe bindirmeme rağmen ısı değerleri fotoğrafta görüldüğü gibi çekirdeklerin hepsinin aynı ısı değere sahip olduğu gözlemleniyor.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Benzeşmeyi Ayarla Seçeneği İle İşlemci Gücünü Tek Bir Çekirdeğe Bindirme

• attığınız resimde diğer çekirdeklerde de yük var görülüyor o yüzden ısınmışlar

tabii çekirdekler bildigim kadarıyla birbirine yakın oldugundan birinin ısınması elbette diğer çekirdeklerin de termal performansını etkiliyordur

ben de sık sık heroes of storm oynayan biriyim genelde 1-2 çekirdeğe yük bindirir ama genel cpu sıcaklıgını yük 1-2 çekirdekte olmasına rağmen 50 55 lere çıkarabiliyor

bu arada çekirdeğe abanmanız ona zarar getirmez merak etmeyin işlemciler bozulması epey zor birimler %100 yükte çalışacak şekilde optimize edilmiş ve testleri yapılmış ürünler yani derdiniz olmasın uzun süre kullanırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 13 Temmuz 2019; 22:31:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.