Şimdi Ara

BenQ XL2420T 120Hz 24 inç FHD 3D LED Oyun Monitörü [SATILDI] | [hediyeli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar ve iyi forumlar.

2 yıl aktif bir şekilde kullandığım, son 1 senedir kenarda durmakta olan, zamanının ve şu an halen satılıyor olsa bugünün de F/P ürünü olan monitörümü 2K@144Hz bir modele geçtiğimden dolayı satıyorum. Monitörü forum üzerinden 2. el olarak almıştım. Aldığım zaman 1 tane belirgin ölü piksel mevcuttu ve bunu bilerek aldım. Aldıktan sonra renk testlerinde 3 adet daha belirsiz ölü veya parlak piksel olduğunu fark ettim. Dediğim gibi sadece testlerde fark edilmektedir. Günlük kullanımda belirgin olan harici fark etmeniz zordur. Kozmetik olarak (kullanalı uzun bir süre olmasına rağmen) 10 üzerinden 7-8 alabilecek kapasitededir. Monitörün ömrünü kısaltmamak adına parlaklık ayarını bile mütevazi bir şekilde 100 üzerinden 70 - 65 gibi seçeneklerde kullandım.

Almış olduğum tüm elektronik ürünleri gerçekten çok muntazam bir titizlik ile kullanmaktayım.

Bunlara ek olarak kutu ve kutu içeriği mevcuttur (VGA kablosu hariç). Ayriyeten monitör ile birlikte Silverstone 14cm mıknatıslı siyah fan ızgara ve filtresini de hediye ediyorum.

ÜRÜNÜN GARANTİ SÜRESİ BİTMİŞTİR. / 3 yıl civarı kullanımı söz konusudur (benden önceki sahibi ile birlikte). 1 yıldır boşta durmaktadır. / Kutulu faturalıdır.

BenQ XL2420T 120Hz 24 inç FHD 3D LED Oyun Monitörü [SATILDI] | [hediyeli]BenQ XL2420T 120Hz 24 inç FHD 3D LED Oyun Monitörü [SATILDI] | [hediyeli]

BenQ XL2420T Bilgi İçin Tıklayınız

| İncelemeler |

Bir üst modelinin forumda incelemesini bizzat paylaşmıştım. BenQ XL2420Z modeli ile arasındaki temel farklar 24Hz'lik yenileme hızı, 1 ms tepki süresi, birkaç farklı teknoloji vs. gösterilebilir. İkisini de kullanmış bir kullanıcı olarak aşırı şekilde farklar olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

BenQ XL2420Z 144Hz Oyun Monitörü İncelemesi©RS [+XL2420T Karşılaştırması][01.01.2015]

| Yanında hediye edeceğim Silverstone fan filtresinin fotoğrafı |

BenQ XL2420T 120Hz 24 inç FHD 3D LED Oyun Monitörü [SATILDI] | [hediyeli]

SATIŞ FİYATI: SATILDI

Fiyat olarak (bu dolar kurunda ve sıfır fiyatını baz alarak) ortalama bir düzeyde tutmaya çalıştım.

Ödeme seçeneği olarak hesabıma havale ilk tercihimdir.

Kargo ile satış yapılması durumunda; alıcının yanlış kargo adresi vermesi, alıcının kargoyu zamanında almaması ve ürünün göndericiye iadesi sonucunda para iadesi yapılmaz (çünkü satılan ürün sorunsuz olarak gönderilmektedir).

Ürünün gönderimi önce ücret daha sonra kargo şeklinde olacaktır. Kargo ücretini alıcı öder. İstanbul içi müsait zaman aralıklarında elden satış olur.

Dip NOT: Arkadaşlar lütfen ilan kurallarına göre mantıklı yorumlar yazarsanız sevinirim. Akabinde bana PM üzerinden ulaşabilirseniz memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 8 Temmuz 2021; 10:9:40 >

• 2 yıl önce aynı monitörü forumdan 700 tlye almıştım ilk 120 hz deneyimim olmuştu. kasa olarak çok kaliteli bir monitör paneli mat ve gözü yormuyor, özellikle makro tuşları çok şık aoc 2460 pf ile kıyaslama yaparsak aoc un renkleri daha canlı ve daha parlak bir panele sahip ölü pixelleri hesaba katarsak 600 650 civarında eder en fazla çünkü aocun 2460 pf modeli sıfır olarak 900 e satılıyor ve freesync destekli, alan kişiyi hala memmun edecek bir düzeyde monitör umarım en kısa zamanda satarsınız ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayarotoservis

2 yıl önce aynı monitörü forumdan 700 tlye almıştım ilk 120 hz deneyimim olmuştu. kasa olarak çok kaliteli bir monitör paneli mat ve gözü yormuyor, özellikle makro tuşları çok şık aoc 2460 pf ile kıyaslama yaparsak aoc un renkleri daha canlı ve daha parlak bir panele sahip ölü pixelleri hesaba katarsak 600 650 civarında eder en fazla çünkü aocun 2460 pf modeli sıfır olarak 900 e satılıyor ve freesync destekli, alan kişiyi hala memmun edecek bir düzeyde monitör umarım en kısa zamanda satarsınız ..

Yorumunuz için teşekkürler.

Benim de ilk yüksek hz monitör deneyimim 2420T ile birlikte oldu. 60Hz yenileme hızına sahip monitör kullanımı sonrası fark gerçekten hissedilir derecede idi. 2420T sonrası, 2420Z modelini de deneyimledim ve inceledim (konu içerisinde belirttiğim gibi). Aşırı diyebileceğim farklar bulunmuyordu. Şu anda ASUS MG278Q modelini kullanmaktayım. Akıcılık babında yine aşırı bir fark yok diyebilirim. Fakat tabii ki hem çözünürlüğün 2K düzeyine gelmesi hem de FreeSync desteği ile beraber birtakım farklılıklar gözlenmekte. Lakin yüksek hz yenileme hızına sahip monitör dünyasına girmek isteyenler için XL2420T'nin de iyi bir seçim olacağı aşikar.

Ölü pixel konusunda; 1 tane belirgin harici diğerlerinin birtakım testler harici görünmeyeceğini ilanda da belirttim. Aslında kötü niyetli bir satıcı olsa inanın çok dikkatli gözle fark edilen o 3 pikseli ilanda belirtmezdi bile. Ama ne var ki; hem hak gereği hem de satış adabı açısından belirtmeden geçebileceğim bir durum değil.

Fiyat konusunda ise sizin vasıtanız ile ekstradan yorumumu belirteyim. Diğer ilanlara göz attığımız zaman garantili-garantisiz birçok 60Hz panelli monitörün benzer fiyatlara satıldığını görmekteyiz. Bundan dolayı fiyatta çok aşırı düşüşler yapma gereği hissetmedim. Şu ana kadar soranlar oldu monitörü ama öyle aman aman diyebileceğim ciddi bir alıcı da yok gibi. Artık hayırlısı diyelim. Olmadı bakarsınız kaldırırız ilanı, monitör de yatmaya devam eder ne diyelim.

• Bayram süresince fiyat indirimine gidilmiştir. Satılmadığı takdirde ilk fiyatına geri alınacaktır.

Normalde bu yazdığıma uyarak, ilk fiyatına geri alacaktım ve muhtemelen uzun bir süre ürün satılmayacaktı (forumun 2. el bölümünün algısından dolayı). Açtığım ilanları hep sonuçlandırdım şu güne kadar, bundan dolayı son fiyatı üzerinden satışa devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 28 Haziran 2017; 15:55:0 >
  • Fiyat son olarak ilandaki seviyeye çekilmiştir ve bir daha indirim yapılmayacaktır. İhtiyacı olan birisinin almasını umuyorum. Bir süre sonra satıştan çekilecektir.
  • takip ediyorum, satmaya çalıştığım bir iki ürünüm var. elden çıkarttığımda sizde eğer hala satmamış olursanız almak isterim.
  • Merhaba 500 lira uygun olursa üründen sizi kurtarayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ürün @Zreael nickli arkadaşımıza satılmıştır. Her iki tarafa da hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.