Şimdi Ara

BenQ X2200W Extreme (beklenen inceleme) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
0
Favori
64.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar pekı xbox ın hdmi kablosuyla goruntu alıp da dısardan ses almak ısteyenler ıcın bı kablosu var ya elıte packlerden cıkıo onu denedınızmı belkı xboxlarda sorun yaratıyordur,yanı xbox dısarı varmıyorudru,ben urun acıklamasına okudum aslında hdmidan gelen sesi vermesi lazım ama tek xbox dan değil ps3 den de ses alamıyorsanız gercekten bır sorun wardır,bırde su olu pıksel olayı baya can sıkıcı.
    arkadaslar sıze bır sorum olacak tuplu monıtorlerden de buna yakın bir görüntü alabılırmıyım?ben de monıtoru yenılemek ıstıyorum ama arkadasların ekledıgı ekran goruntulerıne cok yakın sonuclar alıyorum TÜPLÜ monitorde.arkadaslar fotograf makınesıyle cekmıs oldugundan yanıltıcı olabılrımı dıye dusundum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinkie35 -- 28 Mayıs 2008; 17:26:17 >
  • dayspeeper ss ler ıcın tessekurederız.buna ıhtıyacımız vardı..cok makbule gectı...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kos1

    arkadaslar pekı xbox ın hdmi kablosuyla goruntu alıp da dısardan ses almak ısteyenler ıcın bı kablosu var ya elıte packlerden cıkıo onu denedınızmı belkı xboxlarda sorun yaratıyordur,yanı xbox dısarı varmıyorudru,ben urun acıklamasına okudum aslında hdmidan gelen sesi vermesi lazım ama tek xbox dan değil ps3 den de ses alamıyorsanız gercekten bır sorun wardır,bırde su olu pıksel olayı baya can sıkıcı.
    arkadaslar sıze bır sorum olacak tuplu monıtorlerden de buna yakın bir görüntü alabılırmıyım?ben de monıtoru yenılemek ıstıyorum ama arkadasların ekledıgı ekran goruntulerıne cok yakın sonuclar alıyorum TÜPLÜ monitorde.arkadaslar fotograf makınesıyle cekmıs oldugundan yanıltıcı olabılrımı dıye dusundum.


    Olu piksel garantisi Benq bu modelinde 1 ay arkadasim 1 ay icinde cikarsa aninda degistirebilirsin sorun cikarmaz ama servisle muhattap olursun onun haricinde vatan bilgisayardan alacagin herhangi bir lcd icin ise firma kendisi 1 ay garanti vermekte ama biraz tuzludur fiyatlari tuplu monitor devri artik yavas yavas kapanmaya basladi denilebilir cunku hd yayinlari vede uygun oyunlari deneyebilmen icin digital cikisli monitorleri yani lcd monitorleri kullanman gerekir. Goruntu kalitesi olarak diyebilecegim tek olumsuz nokta ayarlari biraz ugrastirmakta onun harici bir problemi yok. Ben hp w2207h kullanicisiyim ve bir tane olu pikselim var biraz gec gordum yada farkedemedim alali ise daha 10 gun olmasina ragmen hp nin boyle bir garantisi yoktu sonuc tabiki belli degistirmediler . Sirf garanti olayi bakimindan su anda benq 1 ay olu piksel garantisi cok iyidir ve gozu kapali alinabilecek 22 inch monitorlerden biridir




  • @daysleeper sana zahmet daha kaliteli resimler koyabilir misin ?
  • Ölü piksel çıkmayan X2200W Extreme satan bir kullanıcı,yer bilen var mı?
  • @daysleeper çok teşekkürler
  • dayslepper x boxıu hdmı denmı bagladın vga danmı.. hdmı den baglıysa cozunrulugu kaca ayarlıyosun..benım monıtorde yarın gelıcek ınsallah.hdmı den baghlıcam x boxı..goruntu ayarlarıyla ılgılı tavsıyen varmı..
  • sagol tessekurederım..bu baslıga faydalı yorumların ve resımlerın oldu..ıyıgeceler herkeze..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indiana79 -- 30 Mayıs 2008; 0:19:20 >
  • daysleeper teşekkürler resimler için
  • arkadaşlar bu monitörün hoparlöründen gelen sesi alan yokmu.o kadar para verdik hala monitörün hoparlöründen ses alamıyoruz

    teknosadan HDMI kablosunu alıp taktım sadece monitörün kulaklığından ses alabiliyorum.benq müşteri hizmetlerini aradım (0216 5549595) durumu anlatım benle konuşan adam x2200 de hoparlörü varmı diye bana soruyor sonra eveleyip geveledi kullandığım ekran kartından ayar yapmamı söyledi.HIS turbo 3870 modelini kullanıyorum dedim adam ondanda haberi yok.neyse teknik servis gelip baksın dedim.bakalım nasıl olacak.

    bu monitörün hoparlöründen HDMI değilde başka şekilde ses alan yokmu?




  • arkadaşlarım canlarım benim şu an ne bu monitörü aldım nede ps3 ü ..cumartesi kartım gelirse pazartesi ps3ü alıcam çarşambada bu monitörü ....monitörün hoparlöründen ses alma meselesini ..bu monütöre sahip olmadığım halde çaktımda siz bi çakamadınız...

    arkaşalar monitör yanlızca hdmı çıkışından hdmı kablosuyla monitörün hdmı girişine bağlantı yapılmışsa ses veriyor çevirici aray korsanız vermiyor .monitörün ses sistemi yanlızca hdmı dan gelen ses ile bağlantılı ..diğerlerine bağlı değil...sen ne yapıyorsun ..hdmı dan önceki teknoloşileri hdmı a çeviriyorsun ..bu işe yaramaz ..önemli olan senin ekran kartının hdmı teknoloşisini desteklemesidir..eski teknoloşiler zaten görüntü kablosu ile ses taşımıyorlardı ..senin monitör 6 çeşit yemekle besleniyor ..sen 5 çeşit yemek gönderiyorsun monitöre ..tabiki gönderdiğin 5 çeşit yemek arasında kuş sütü yok ....o yüzden 5 çeşit yemek performansı ve özelliği alacaksın..saçmaladım maçmaladım ama ..galiba bişeyler anlatmayı başardım ..demek istediğim çıkışından ses alamdığınız makineden bir çevirici ile ses alabileceğinizimi sanıyorsunuz..görüntü sese dönüşemez...öyle diyeyim en iyisi .hdmı ikisinide taşıyor ..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih20 -- 31 Mayıs 2008; 3:45:41 >




  • Monitör bugün ulaştı elime Gigatek'den 550 YTL'ye aldım. Ancak monitörde bir sorun var. Kimi zaman kısa kimi zaman çok uzun bir süre ekranın sol kısmına yakın yukarıdan aşağıyı komple kapatan 2 adet kalın boyutlu çizgi çıkıyor. Birisi sabit renkte kalırken diğeri hareketli oluyor (renk değişimi ve dalgalanma bakımından). Sanırım UPS denen salak kargo getirirken bir yerlere çarptı. Bunun dışında bugün ya da yarın bende oyun ve multimedya temelli bir X2200W incelemesi yapmayı düşünüyorum. Şu fotoğraf makinesini halledeyim de önce . Ondan sonra da şu çizgi sorununun çözümünü ararım artık...

    Edit: Arkadaşlar monitörde hoparlör falan yok eğer alttaki gri çene kısmını kastediyorsanız. Yalnızca bir aksesuar orası. Bu arada ses almak için hoparlörün güç girişinin yanındaki Audio Output çıkışını kullanabilirsiniz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 31 Mayıs 2008; 23:12:13 >




  • her boşluktan bişey çıkacak diye beklemeyin, bence orası hava boşluğu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: daysleeper


    quote:

    Orjinalden alıntı: Blacktric

    Edit: Arkadaşlar monitörde hoparlör falan yok eğer alttaki gri çene kısmını kastediyorsanız. Yalnızca bir aksesuar orası. Bu arada ses almak için hoparlörün güç girişinin yanındaki Audio Output çıkışını kullanabilirsiniz...


    bizim hoparlör olarak bahsettiğimiz kısım çıkıntı olan kısım değil, onun iç kısmı. daha önce gönderilmiş bir resimde işaretledim:


     BenQ X2200W Extreme (beklenen inceleme)



    Monitörde hoparlör yok. Kendi internet sitesinden spesifikasyonlar kısmına bakabilirsiniz. Ayrıca hepsiburada.com'da vs'de de açıklamalar kısmında hoparlör'ün karşısında çizgi var. Yani dahili hoparlör yok monitörde. Hala da ısrar ediyorsanız gidip internetteki review ları inceleyebilirsiniz bazıların da da bahsediliyor monitörde hoparlör yok diye...




  • kaç gündür boşuna uğraşmışız hakketen bu monitörde hoplarlör felan yokmuş

    sesle ilgili kendi sitesinde sadece DVI ve HDMI kablosuyla ses alınması için iki adet Audio Out var (biri kulaklık diğeride extradan hoplarlör bağlamak içindir).hem hoparlör olsaydı D-sub girişini kullanacaklar için kasa ile monitör arasındaki ses aktarımı için kablo vermeleri gerekirdi.eski kullandığım monitörün hoplarörü vardı o kabloyu kullanmıştım.

    doğrusu beni yanıltan incelemiyi yapan @Mysun adlı arkadaşın -Hoparlörle ve standby ışığı alt tarafına gizlenmiş - cümlesi oldu.
    incelemeyi yapan arkadaşın bu hatasını hemen düzeltmesi gerekir




  • acaba xbox 360 için hangi monitör iyidir philips hdmi li mi benq hdmilimi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rapture

    acaba xbox 360 için hangi monitör iyidir philips hdmi li mi benq hdmilimi?


    uzun bacaklı ali mi iyi koşar yoksa uzun bacaklı veli mi daha iyi koşar gibi bir sorudan farksız olmuş bu soru. ikisinin de iyi ve kötü modelleri vardır, direk model vererek ayrı bir başlık açmanız sizin için daha iyi olacaktır.
  • @daysleeper resımler ıcın cok tesekkurler,sen ses kaynagı olarak ne kullanıyorsun?
    bırde bu monıtorden kac i p goruntu aldıgımıza nereden bakıyoruz xbox baglıyken nasıl anlıyoruz bunu 720p i oldugunu felan?
    bende almayı dusunuyorum bu monıtorden hdmi cıkısı felan cok cazıp ama su pıksel sorunu cok fazla yasanmıs sankı ilk ayda yasamasak bıle gelecek aylarda karsıma gelırse bole bı sorun uzulurum gercekten...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinkie35 -- 4 Haziran 2008; 16:03:59 >
  • inceleme için teşekkürler
  • Monitörü bugün gigatekten aldım şimdilik izlenimlerim olumlu yönde. Bu monitörde hangi ayarları kullanıyorsnuz arkadaşlar kullandığınız ayarları yazabilirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.