Şimdi Ara

BenQ-Siemens >SL91< High-Design and High-Tech (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
275
Cevap
0
Favori
16.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim düşüncem seni ne kadar alakadar ediyor ve etkiliyorsa, senin düşüncen de beni o kadar etkiliyor.Ayrıca belirtmek isterimki SL75'ini gözünde fazla büyütüyor olman beni kızdırırken, güldürmeyi de ihmal etmiyor.Bir telefonun hoperlöründen müzik dinlemenin başımı ağrıtmaktan başka bir işe yaramadığını da söylemek isterim.Müzikten alınan haz olması gerekir, ved e ben bu hazı sadece 2+1'lerde ve/veya 5+1, 7+1 gibi ses sistemlerinde elde edebilirim.Unutmadan bana göre bu haz kulaklıkta da elde ediliyor, ama bu bana asla ve asla 5+1'den müzik dinleme zevkini vermemiştir ve veremez de.Ne kadar froumda 2mp ve AF'siz güzel fotoğraf çeken telefon varsa, 3,2 MP AF'li olup S700 gibi çeken telefonlar da vardır.Örnek olarak P850'yi göstermemiz oldukça uygundur buna.Eğer bu hususta bir itirazın var ise, 3,2 megapiksel ve de AF'si bulunan telefonu aldıktan sonra dilersen ki, bence dilememen senin ve de telefonun için daha da iyi olur, küçük bir yarışa girebileceğimizi de belirtmekten kaçınmam.dediğim gibi siemensin bütün telefonları bozuktur ve de servis yüzü görmeyecek olan en az 10 telefon çıkartırsa ancak ve ancak o zaman gözüme girebilir ya da beni kendinden iten kötü imajını silebilir.Dersin, benim Sl75'im var, bozulmuyor, bu konu da sana sevdiğim bir şarkının birkaç sözü:
    İstisnalar kaideyi bozmaz kurunun yanında yaş telaş yapmaz...Umarım anlatabilmişimdir ve de daha da derin bir tartışmanın içine girmekten çekinmeyeceğimi, ancak ve ancak tercihim olmadığını da belirtmeden geçemiyecem.Şimdilik benden bu kadar, umarımki aldıktan sonra pişman olmazsınız, ancak fotoğraf kalitesi ve/veya ses kalitesi için alacaksanız her ne kadar pişman olmanız konusunda bir garanti veremesem de ısrarla tavsiye etmediğimi açık bir şekilde söylüyorum.İyi Forumlar...

Yaptığın editleme üzerine ben de birkaç şey eklemek zorunda hissetim kendimi, bu telefonun ya da her hangi bir başka telefonun benim fotoğraf işhtiyaçlarımı karşılaması imkansıza yakın seğrediyor şu sıralar.Ama şunu da söylemek isterim ki anı yakalamak adına oldukça iyi bir araç kameralı cep telefonları.Ve de bu anı yakalama konusunu geçip, gözümüzü temaya değil, iyi yönlere değil de kötü yönlere ve de hatalara çevirirsek malesef siemens bu konuda her zaman ve de her zaman geride kalacaktır, işi birazcık ama birazcık fotoğrafın güzelliğini değil fotoğrafın kötülüğünü bulmaya çevirirsek, malesef siemensin tecrübesi de olmadığı gibi şansı da yoktur, ve de Sonyericsson ancak çap atladğında siemens bu tecrübeyi yakalayabilecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agle Ewing -- 28 Temmuz 2006; 16:25:45 >

• Benim hiçbirşeyi gözümde büyüttüğüm falan yok..Ve emin ol ki bende telefonun hoparlöründen müzik dinlemiyorum..Sadece çağrılarda çalıyor gibi bişey..Ama burada bunun örneğini verdim çünkü;tek oranlayabileceğim,tahmin edebileceğim buydu ses yönünden..Kulaklık sesini anlamak zor sende taktir edersinki..Ama sen k750i'yi gözünde çok büyütüyorsun bence..Allah bilir k750i'nin ekranı da bu telefondan iyi olur dersin..
    ayrıca ben "3.2mp olduğu için" sl91'in kamerasının iyi olacağını savunmuyorum..Ki bu da her zaman doğru olmaz,örnek:p850..Ben bunu 2mp s88'in performansına bakarak diyebiliyorum..Peki sen kötü olacağını nasıl anlayabiliyorsun onu anlamadım..ve bu benim 3. siemens telefonum,ailemde ve çevremde de kullanan çok var ve çoğunda hiç sorun olmadı..ben çevreme bakarak dersem en sorunlu telefon sony ericsson derim ona bakarsan..ve çevrende gördüğün bir s65'in sorununu baz alarak(en çok örneğini verdiğin..onun için dedim.) bu telefon bozuk demeni de anlamış değilim(bu da bozuk olur,yok kamera da takılır falan diyorsun)
    ve senden zaten bu telefonu tavsiye etmeni beklemiyordum..en son mesaj atan üye boşluğunda adını gördüğüm an yazacağın yorumu tahmin etmek hiç zor olmuyor senin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 28 Temmuz 2006; 17:04:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BOMBER

Benim düşüncem seni ne kadar alakadar ediyor ve etkiliyorsa, senin düşüncen de beni o kadar etkiliyor.Ayrıca belirtmek isterimki SL75'ini gözünde fazla büyütüyor olman beni kızdırırken, güldürmeyi de ihmal etmiyor.Bir telefonun hoperlöründen müzik dinlemenin başımı ağrıtmaktan başka bir işe yaramadığını da söylemek isterim.Müzikten alınan haz olması gerekir, ved e ben bu hazı sadece 2+1'lerde ve/veya 5+1, 7+1 gibi ses sistemlerinde elde edebilirim.Unutmadan bana göre bu haz kulaklıkta da elde ediliyor, ama bu bana asla ve asla 5+1'den müzik dinleme zevkini vermemiştir ve veremez de.Ne kadar froumda 2mp ve AF'siz güzel fotoğraf çeken telefon varsa, 3,2 MP AF'li olup S700 gibi çeken telefonlar da vardır.Örnek olarak P850'yi göstermemiz oldukça uygundur buna.Eğer bu hususta bir itirazın var ise, 3,2 megapiksel ve de AF'si bulunan telefonu aldıktan sonra dilersen ki, bence dilememen senin ve de telefonun için daha da iyi olur, küçük bir yarışa girebileceğimizi de belirtmekten kaçınmam.dediğim gibi siemensin bütün telefonları bozuktur ve de servis yüzü görmeyecek olan en az 10 telefon çıkartırsa ancak ve ancak o zaman gözüme girebilir ya da beni kendinden iten kötü imajını silebilir.Dersin, benim Sl75'im var, bozulmuyor, bu konu da sana sevdiğim bir şarkının birkaç sözü:
    İstisnalar kaideyi bozmaz kurunun yanında yaş telaş yapmaz...Umarım anlatabilmişimdir ve de daha da derin bir tartışmanın içine girmekten çekinmeyeceğimi, ancak ve ancak tercihim olmadığını da belirtmeden geçemiyecem.Şimdilik benden bu kadar, umarımki aldıktan sonra pişman olmazsınız, ancak fotoğraf kalitesi ve/veya ses kalitesi için alacaksanız her ne kadar pişman olmanız konusunda bir garanti veremesem de ısrarla tavsiye etmediğimi açık bir şekilde söylüyorum.İyi Forumlar...

Yaptığın editleme üzerine ben de birkaç şey eklemek zorunda hissetim kendimi, bu telefonun ya da her hangi bir başka telefonun benim fotoğraf işhtiyaçlarımı karşılaması imkansıza yakın seğrediyor şu sıralar.Ama şunu da söylemek isterim ki anı yakalamak adına oldukça iyi bir araç kameralı cep telefonları.Ve de bu anı yakalama konusunu geçip, gözümüzü temaya değil, iyi yönlere değil de kötü yönlere ve de hatalara çevirirsek malesef siemens bu konuda her zaman ve de her zaman geride kalacaktır, işi birazcık ama birazcık fotoğrafın güzelliğini değil fotoğrafın kötülüğünü bulmaya çevirirsek, malesef siemensin tecrübesi de olmadığı gibi şansı da yoktur, ve de Sonyericsson ancak çap atladğında siemens bu tecrübeyi yakalayabilecektir

öpüyorum seni bomberim
    şarkıyı da benden çalmışın ama hadi nesse
    k750'yle en kapıştırıcam alınca zaten abi için ferah olsun
    istersen senle de kapışırız ama yaa olabilir evet
    sesi de güzel olacak eminim buna
    videosu da güzel
    ekran harika
    kamerasının p850'den çok çok daha üstün olacağını düşünüyorum ki k800'den bile iyi olacak diyorum
    bari şarkının devamını getireyim;
    -eli uzun alemin cebi de tenha sivri dillerin alayı kesilir anla

• Demek istediğini tam olarak anlayamadığımı belirtmekle baeraber ben de seni öpüyorum.Şarkıyı gerçekten severim, imzanda da yazıyor evet.Sesi güzel olmayacak eminim buna, hoperlör sesini diyorsan isterse N91'i ya da W550'yi 5'e katalsın, hiç mühim değil.Geçen mesajımda da belirtmiş olduğum gibi telefon hoperlöründen müzik dinlenmeyeceği düşüncesindeyim.Videosu hakkında tam olarak yorum yapmak şu sırada zor gözüküyor, boyutun yanı sıra netlik ve de frame per second (fps) de bir o kadar önemli.Ekran konusunda iyi düşüncelerimi zaten söylediğimin altını çizerim.P850'den bence de daha üstün olucak, ama asla ve asla K750'yi, ya da K800'ü geçemeyecektir bence.İyi Forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agle Ewing -- 28 Temmuz 2006; 16:52:17 >
  • @BOMBER,
    Benim demek istediğim;
    telefonuna çok güvenip asla kelimesini kullanabilmendir..Bence sl91 büyük ihtimalle daha iyi çekecektir..(ve tabiki kesin diye birşey yoktur..ben k750i asla sl91 gibi fotoğraf çekemez demiyorum..ama büyük ihtimalle daha iyi çekeceğini savunuyorum)

ayrıca videoda 15 fps falan olur tahminimce..daha az olmaz ama daha yüksek olabilir
  • quote:

Demek sitediğini tam olarak anlayamadığımı belirtmekle baeraber ben de seni öpüyorum.Şarkıyı gerçekten severim, imzanda da yazıyor evet.Sesi güzel olmayacak eminim buna, hoperlör sesini diyorsan isterse N91'i ya da W550'yi 5'e katalsın, hiç mühim değil.Geçen mesajımda da belirtmiş olduğum gibi telefon hoperlöründen müzik dinlenmeyeceği düşüncesindeyim.Videosu hakkında tam olarak yorum yapmak şu sırada zor gözüküyor, boyutun yanı sıra netlik ve de frame per second (fps) de bir o kadar önemli.Ekran konusunda iyi düşüncelerimi zaten söylediğimin altını çizerim.P850'den bence de daha üstün olucak, ama asla ve asla K750'yi, ya da K800'ü geçemeyecektir bence.İyi Forumlar...

vaay demek benle de sizli bizli konuşur oldun tamam baba

• quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

Benim hiçbirşeyi gözümde büyüttüğüm falan yok..Ve emin ol ki bende telefonun hoparlöründen müzik dinlemiyorum..Sadece çağrılarda çalıyor gibi bişey..Ama burada bunun örneğini verdim çünkü;tek oranlayabileceğim,tahmin edebileceğim buydu ses yönünden..Kulaklık sesini anlamak zor sende taktir edersinki..Ama sen k750i'yi gözünde çok büyütüyorsun bence..Allah bilir k750i'nin ekranı da bu telefondan iyi olur dersin..
    ayrıca ben "3.2mp olduğu için" sl91'in kamerasının iyi olacağını savunmuyorum..Ki bu da her zaman doğru olmaz,örnek:p850..Ben bunu 2mp s88'in performansına bakarak diyebiliyorum..Peki sen kötü olacağını nasıl anlayabiliyorsun onu anlamadım..ve bu benim 3. siemens telefonum,ailemde ve çevremde de kullanan çok var ve çoğunda hiç sorun olmadı..ben çevreme bakarak dersem en sorunlu telefon sony ericsson derim ona bakarsan..ve çevrende gördüğün bir s65'in sorununu baz alarak(en çok örneğini verdiğin..onun için dedim.) bu telefon bozuk demeni de anlamış değilim(bu da bozuk olur,yok kamera da takılır falan diyorsun)
    ve senden zaten bu telefonu tavsiye etmeni beklemiyordum..konudaki kişiler listesinde gördüğüm an yazacağın yorumu tahmin etmek hiç zor olmuyor senin..

Eğer ki kulaklık sesi K750'den veya herhangi bir soneyicssondan daha iyi olucaksa Siemesnsi alkışlarım, ama bu asla olmayacak, bunu da belirtirim.Peki kulaklık sesini anlayamayıp hoperlör sesinde bu kadar büyük bir yargı da bulunman konusunda zaten şaşkın olduğumu anlaman zor değildir umarım.Siemens gibi fotoğraf konusunda tecrübesiz bir markanın fotoğraf konusunda uzman olan sonyericsson ile rekabet edebilmesi bile hoş bir şeydir ve de siemens açısından büyük bir başarıdır.Ancak geçmesi, daha iyi olması gibi sözler bana göre gülünçtür ve de sadece lafta kalır.Unutmadan, sallamasayon sözlerden kaçınacağını umarken böyle geldin karşıma, ben ekranın iyi olduğunu zaten belirttim.İkinci sallamasyon yaptığın konu ise, üzgünüm ama kendimi gizle seçeneği açık, anlamını bilmiyor ya da hatırlatmaya ihtiyaç duyuyorsan bunun anlamı kişi listesinde gözükmüyorum.Umarım yeterince açık ve net olmuştur.İyi Forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agle Ewing -- 28 Temmuz 2006; 16:55:39 >

• @BOMBER,
    Ben kulaklık sesinin sony ericssonlar'dan kaliteli olacağını söylediğimi hatırlamıyorum..Bunu nereden çıkardın anlamadım..O kadar dememi istiyorsan(herhangi bir se'den kaliteli dememi);k700i'den çok daha iyi olacağını söyleyebilirim kulaklık sesinin..geçen sl75 ile kıyaslamam da dahi k700i daha kötüydü çünkü..tabi k750i,w550,w800i falan k700iden daha iyi çalıyorlar..onu bilemiyorum..dinlemeden karar veremem ona..
    Ayrıca benim buradaki tepkim;senin asla kelimesini kullanmandandır..Bunu anlatamadım sanırım..ve o hatamı düzelteyim;en son mesaj atan kişiyi gördüğüm de ne yazdığını tahmin edebiliyorum..

herneyse,kimseyle tartışmak istemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 28 Temmuz 2006; 17:03:28 >
  • Çıkmamış telefon üzerinde tartışmasak?

Aynı muhabbetler N93 üzerinde de dönüyor, saçma olmaktan öteye gidemiyorlar maalesef.

Sabır arkadaşlar, hele çıksınlar, sonra tartışırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker.d -- 28 Temmuz 2006; 17:11:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Benim düşüncem seni ne kadar alakadar ediyor ve etkiliyorsa, senin düşüncen de beni o kadar etkiliyor.Ayrıca belirtmek isterimki SL75'ini gözünde fazla büyütüyor olman beni kızdırırken, güldürmeyi de ihmal etmiyor.Bir telefonun hoperlöründen müzik dinlemenin başımı ağrıtmaktan başka bir işe yaramadığını da söylemek isterim.Müzikten alınan haz olması gerekir, ved e ben bu hazı sadece 2+1'lerde ve/veya 5+1, 7+1 gibi ses sistemlerinde elde edebilirim.Unutmadan bana göre bu haz kulaklıkta da elde ediliyor, ama bu bana asla ve asla 5+1'den müzik dinleme zevkini vermemiştir ve veremez de.Ne kadar froumda 2mp ve AF'siz güzel fotoğraf çeken telefon varsa, 3,2 MP AF'li olup S700 gibi çeken telefonlar da vardır.Örnek olarak P850'yi göstermemiz oldukça uygundur buna.Eğer bu hususta bir itirazın var ise, 3,2 megapiksel ve de AF'si bulunan telefonu aldıktan sonra dilersen ki, bence dilememen senin ve de telefonun için daha da iyi olur, küçük bir yarışa girebileceğimizi de belirtmekten kaçınmam.dediğim gibi siemensin bütün telefonları bozuktur ve de servis yüzü görmeyecek olan en az 10 telefon çıkartırsa ancak ve ancak o zaman gözüme girebilir ya da beni kendinden iten kötü imajını silebilir.Dersin, benim Sl75'im var, bozulmuyor, bu konu da sana sevdiğim bir şarkının birkaç sözü:

öpüyorum seni bomberim
    şarkıyı da benden çalmışın ama hadi nesse
    k750'yle en kapıştırıcam alınca zaten abi için ferah olsun
    istersen senle de kapışırız ama yaa olabilir evet
    sesi de güzel olacak eminim buna
    videosu da güzel
    ekran harika
    kamerasının p850'den çok çok daha üstün olacağını düşünüyorum ki k800'den bile iyi olacak diyorum
    bari şarkının devamını getireyim;
    -eli uzun alemin cebi de tenha sivri dillerin alayı kesilir anla

k800 den üstün kameralı telefon yok bence.
    O bahsettiğiniz tel de olamaz... Bir defa telefonların en büyük zaafı, en eksik yanı
    loş ve gece çekimleridir. Şu anda TR ye gelecek xenon flaşlı başka da tel yok

• @delakitir,
    Haklısın..Ama tartışmaya arkadaşın yazdıklarından sonra girdim..yoksa herhangi bir kıyaslama falan yoktu konuda dikkat ederseniz..
    @CaRiSMaTiC,
    Bunun da altına gerçek flaş takılıyor mesela(k800'ün dahili flaşından daha etkili)..onu takarsak bu daha iyi olabilir gece..tabi elimizde gece,flaşla çekilmiş fotoğraf örneği yok karşılaştırmalı
  • quote:

@delakitir,
    Haklısın..Ama tartışmaya arkadaşın yazdıklarından sonra girdim..yoksa herhangi bir kıyaslama falan yoktu konuda dikkat ederseniz..
    @CaRiSMaTiC,
    Bunun da altına gerçek flaş takılıyor mesela(k800'ün dahili flaşından daha etkili)..onu takarsak bu daha iyi olabilir gece..tabi elimizde gece,flaşla çekilmiş fotoğraf örneği yok karşılaştırmalı

Öyle ama işte cyber-shot menüsü ayrı bir olay gibi geliyor bana..
    o flaşın yanındaki odaklama yardımı için yanan kırmızı ışık bile profesyonelliğin bir simgesidir...

• quote:

@BOMBER,
    Ben kulaklık sesinin sony ericssonlar'dan kaliteli olacağını söylediğimi hatırlamıyorum..Bunu nereden çıkardın anlamadım..O kadar dememi istiyorsan(herhangi bir se'den kaliteli dememi);k700i'den çok daha iyi olacağını söyleyebilirim kulaklık sesinin..geçen sl75 ile kıyaslamam da dahi k700i daha kötüydü çünkü..tabi k750i,w550,w800i falan k700iden daha iyi çalıyorlar..onu bilemiyorum..dinlemeden karar veremem ona..
    Ayrıca benim buradaki tepkim;senin asla kelimesini kullanmandandır..Bunu anlatamadım sanırım..ve o hatamı düzelteyim;en son mesaj atan kişiyi gördüğüm de ne yazdığını tahmin edebiliyorum..

herneyse,kimseyle tartışmak istemiyorum..

Ne yazdığımı tahmin edebiliyorsan o zaman beni blokla gitsin, madem bu şekilde düşünmene bir sebeiyet var beni blokla, ve de mesajlarımı okuma zahmaetinden de kaçın.Sanırım demek istediğim sana iletecek kadar açık.İyi Forumlar...

• @BOMBER,
    Siemens hakkındaki düşüncelerini biliyorum..Siemens hakkında ne yazacağını az-çok tahmin edebiliyorum..
    Bunu vurguladım..Ayrıca da bloklamıyorum seni..Sana da iyi forumlar..

@CaRiSMaTiC,
    k800'ün asıl farkları onlar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 28 Temmuz 2006; 17:26:37 >
  • quote:

yapma be bomber çok abartıyorsun bence bu telefon k800'den daha iyi foto çeker ses bakımından da daha iyi olur (arka hoparlörlere bak) video desen 320x240 ekranı k800'ü 5'e böler her yönden k800'den iyi bir telefon siemens olması sorun yapmaz onlar mazide kaldı artık
    @Teknode
    saol gürsel abi ben çok beğendim ve çıkınca almayı düşünüyorum ne dersin?

Somut delillerin var mı yoksa telefona bakarak nasıl böyle yorumlar yapıyorsun anlamıyorum ?
    Daha iyi foto çeker demişsin varsayım... (göreceğiz)
    Videosu ii ok
    Ekran özellikleri k800 ile birebir aynı... hem büyüklük hem de çözünürlük.. 5 e böler demişsin.. bunu da açıklarsan sevinirim... Çünkü insanların somut, mantıklı deliller göstererek tez ortaya atmalarından
    yanayım ve doğru olan budur...

• @CaRiSMaTiC,
    ekran farkını anlamak zor değil;
    k800;
    240x320,"262144" renk
    sl91;
    240x320,"16.700.000" renk..
  • beyler çok gereksiz tartışmalara giriyorsunuz.....

çok az telefon dizaynla fonksiyonelliği bu kadar güzel harmanlayabilmişlerdir bence ve bunların arasında
    bir sony ericsson yok henüz (bence::::))

bence demeyi unutmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaRiSMaTiC

quote:

yapma be bomber çok abartıyorsun bence bu telefon k800'den daha iyi foto çeker ses bakımından da daha iyi olur (arka hoparlörlere bak) video desen 320x240 ekranı k800'ü 5'e böler her yönden k800'den iyi bir telefon siemens olması sorun yapmaz onlar mazide kaldı artık
    @Teknode
    saol gürsel abi ben çok beğendim ve çıkınca almayı düşünüyorum ne dersin?

Somut delillerin var mı yoksa telefona bakarak nasıl böyle yorumlar yapıyorsun anlamıyorum ?
    Daha iyi foto çeker demişsin varsayım... (göreceğiz)
    Videosu ii ok
    Ekran özellikleri k800 ile birebir aynı... hem büyüklük hem de çözünürlük.. 5 e böler demişsin.. bunu da açıklarsan sevinirim... Çünkü insanların somut, mantıklı deliller göstererek tez ortaya atmalarından
    yanayım ve doğru olan budur...

bomber nasıl varsayım olarak k750'den kötü çeker diosa bence de k800'den iyi çeker
    ekranı bunun 320x240 16.7 milyon
    k800 320x240 262bin renk fark ortada

• quote:

Orjinalden alıntı: haliladige

beyler çok gereksiz tartışmalara giriyorsunuz.....

çok az telefon dizaynla fonksiyonelliği bu kadar güzel harmanlayabilmişlerdir bence ve bunların arasında
    bir sony ericsson yok henüz
    (bence::::))

bence demeyi unutmayın

Şöyle bir baktım da;3.2mp af kamera,16.7milyon ekran,rds fm radyo,micro sd,dokunmatik tuş takımını;
    9cm bile boyutu olmayan,sürgülü,karizma bir telefon daha yok sl91 dışında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 28 Temmuz 2006; 17:49:18 >
  • çok aldatmacalı önden bakınca incecik bişey sanıosun aba acayip kalınmış ya:D birde şu siemens cam hizasını aynı yapıo gövdeyle camlar harita oluo 2 günden bu küçüklükte ince bir telefon olsa 1 sn. düşünmem. bıktım büyük telefon taşımaktan cebimde
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.