Şimdi Ara

Benq-Siemens S88 2.0 MP Auto-Focus OLED ekran 409 YTL !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon 580-600 Ytl civarındaydı. Bence çok iyi bir fiyat. Fotoğraf özelliği Mobimag 2,0MP testinde K750i den sonra eniyi telefon seçilmişti.
    Multimedia yönü iyi olan bir telefona 550-600 YTL vermek istemeyenler için çok iyi bir seçim olur.

http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=ETCWWYfJcSR_bOyv06A7GQ

birkaç yerden daha fiyat baktım;
    ideefixe: 500 Ytl
    Genpa: 600 Ytl
    Hepsiburada: 600 Ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 11 Aralık 2006; 15:22:20 >

• Evet alper bende weblebinin kampanyasını görünce alasım geldi valla bu telefonu.Ancak tek tereddütüm benq siemens markası ve yazılımın yavaşlıgı.Bilgisi olan varsa bu konularda paylaşırsa sevinirim.
  • Havale ile: 389,55 YTL
    Güzel bir kampanyaya benziyor, yanlışlık yoktur umarım.
  • kampanya gerçekten çok hoş devamını bekliyoruz weblebi.
  • kesinlikle almamanızı tavsiye ederim cihaz sadece konuşmak için bile alınmaz aşırı derecede yavaş..
  • Güzel bi alete benziyor. acaba işletim sistemi nedir? sanırım kendine özel bi sistemi var.
    Symbian olsa bide WLAN, Edge, 3G, gibi bi özellikleri olsa tadından yenmez bir telefon olabilirmiş. Artık şu WLAN'ı Bluetooth yerine standart hale getirseler tam süper olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 25 Aralık 2006; 0:40:20 >
  • Weblebi den sipariş vermeyin..ürün teslimatı bayramdan sonra yapılacak... telefonalr gümrükteymiş....
    ben siparişi iptal etmiş bulunuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senguller'de de ayni fiyattan alabilirsin hemen hemde bn sordum bugun
  • metro mağzalarında da yaklaşık olarak aynı fiyat civarında world carda 12 taksit yapıyorlar
  • Benq-Siemens S88 için bir arkadaş cihaz acaip yavaş diye uyarmış,sağ olsun. Cihazdan kullanan ve böyle bir durumu olup olmadığını onaylayacak olan arkadaşlar var mı acaba ? Benq-Siemens S88 kullananlar cihaz hakkında yorumlarını paylaşabilirler mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jiddi

Benq-Siemens S88 için bir arkadaş cihaz acaip yavaş diye uyarmış,sağ olsun. Cihazdan kullanan ve böyle bir durumu olup olmadığını onaylayacak olan arkadaşlar var mı acaba ? Benq-Siemens S88 kullananlar cihaz hakkında yorumlarını paylaşabilirler mi ?

ben kullandım ve hemen sattım..
    java yüklenmiyor.. çok yavaş.. ekranı çok kötü kameraya girerken falan yazılar ekranda kalıyor.. fiyatını haketmeyen bir cihaz
  • Tamam burası ürün tartışma yeri değilmiş pardon, ben de ürün mü tartışıyordum(muşum) öyle isem ne kötü bişe yapmışım. Böylece hatamı da düzeltiyorum :) Yok bak tartışma falan, hayat ne güzel, ohh...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 7 Ocak 2007; 19:59:20 >
  • Benq s88 için, telefon bölümünde sayfalarca görüş var. Ayrıca burası ürün tartışma yeri değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.