Şimdi Ara

BENQ - SIEMENS P51 Windows Mobile 5.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce nasıl bir telefon fiyatı nasıl olacaktır Piyasaya çıkış tarihi hakkında bilgisi olan ?

• P51 Eylülde türkiyede..

Dikkat çeken özellikleri arasında..

*Microsoft Windows Mobile 5.0
    *Wi-Fi 802.11b/g, VoIP via WiFi
    *BT, IRDA
    *1.3 MP, 1280 x 1024 pixels, video
    *MMC/SDIO

sayılabilir.

tüm özelliklerini görmek için:
    http://www.gsmarena.com/benq_siemens_p51-1497.php
  • Valla bu tip telefonları sevmem ama bu gerçekten telefona benziyo! Hoş bi şey olmuş..
    Fiyatı hakkında bilgi varmı acaba?
  • 1000 ytl seviyesinde olması muhtemel
  • Valla windows işletim sistemine sahip bir telefon için kulağa iyi bir fiyat gibi geliyor ama bu konuda çokta bilgim yok aslında.. Özellik olarak fena değil görüntüsünüde sevdim boyutlarına baktım öyle çokta büyük bi telefon değil..
    Acaba bu win 5.0 eski win.mobile sürümlerindeki programları destekler mi? Mesela symbianda öyle bi çakışmazlık varmış. Yeni çıkan 3250'nin symbian sürümünde (sanırım 9.0) eski sürümlerdeki programlar filan çalışmıyomuş...

Bu arada cihazın başka fotolarını buldum..

• windows mobile 2002, 2003, 2005.. genelde program, oyun, tema..vs içerikler her üç sürümlede uyumlu olarak çıksada istisnai bazı durumlar olduğu doğru. wm03 de çalışan bir programı wm05 de çalıştıramıyorsunuz.

Microsoft, mobil cihazlar için geliştirdiği Windows mobile işletim sistemine sağlam bir altyapı hizmeti sunuyor. WM '05 / WM 05 kullanan cihazlar çıkalı baya bir zaman geçti. şuan için WM05 in program sıkıntısı pek fazla değil, çoğu önemli programların 05 sürümleri mevcut. ancak absürd bazı programların 05 sürümleri halen çıkmadı.

ki bu pda eylül ayında çıkacağından arada geçen zaman içinde program, oyun..vs açığı hızla kapanacaktır. umuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

windows mobile 2002, 2003, 2005.. genelde program, oyun, tema..vs içerikler her üç sürümlede uyumlu olarak çıksada istisnai bazı durumlar olduğu doğru. wm03 de çalışan bir programı wm05 de çalıştıramıyorsunuz.

Microsoft, mobil cihazlar için geliştirdiği Windows mobile işletim sistemine sağlam bir altyapı hizmeti sunuyor. WM '05 / WM 05 kullanan cihazlar çıkalı baya bir zaman geçti. şuan için WM05 in program sıkıntısı pek fazla değil, çoğu önemli programların 05 sürümleri mevcut. ancak absürd bazı programların 05 sürümleri halen çıkmadı.

ki bu pda eylül ayında çıkacağından arada geçen zaman içinde program, oyun..vs açığı hızla kapanacaktır. umuyorum

Sağol dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

resimde de görüldüğü gibi telefonda mobil skype yüklü geliyor. sizde wi-fi yada limitsiz gprs( aylık sabit ücret karşılığında sınırsız açılan gprs) gibi özellikleri kullanarak kontör neyim harcamadan beleşe skype vasıtasıyla konuşuyorsunuz.
  • özellikleri ile gerçekten çok güzel Win mobile de takıldım kaldım ama Wireless ında şart olduğunu anladım (3-4 dakikalık internet sörfünden 15 kontör gözünü kırpmadan gitmiş sadece 2-3 sayfa açmıştı)

Wireless lı ve win mobile 5.0 cihazlar içinde ilk sırayı aldı...!!! bakalım gelsin hayırlısı ile tuttum bu cihazı bırakmayacağım
  • zaten bu tarzda tr pazarında başka alternatif yok. en iyisi bu olacak/bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 3 Mayıs 2006; 22:08:04 >
  • Peki Bİr laptop a yakın para veya PC ye yakın bir parayı hakediyor mu...??

bendeki Problem artık telefona Dünya yükü para vermek istememem...bugüne kadar milyarlar verdiğim Cep telllerine aradığım ise sadece alo ve diğer işlevsellik özellikler ama Bu özelliklere ulaşmak kesinlikle 1-2bin ytl vererek ulaşmak değiL...!!!!

Bu Cihazın Yaklaşık fiyatı 1bin ytl olacaktır ve bu parayı Kesinlikle VErmeyi düşünmüyorum ...!!!
  • ya bu microsoftun bide internet tarayıcısını ve sistemdeki saçma sapan eksiklikleri giderseler palm os kadar ii olcak ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

zaten bu tarzda tr pazarında başka alternatif yok. en iyisi bu olacak/bu.

peki i-mate K-jam lar nasıl bunu yanında Alternatif değil mi..?

veya şöle sormak gerekiyor

P51 in kendine özgün üstün özellikleri var mı diğer rakiplerine göre...?
  • arkadaşlar bunun p50 versioynu hali hazırda satılıyor ve ben satın aldım sadece versiyon fakı var ama bu versiyona göre program oyun bulmak çok kolay, yeni versiyondada çok bir değişiklik yok zaten. herkese tavsiye ederim..
  • Bu telefonun ürün müdürü bir Türk, Ahmet Karayel.. Tasarımı filan ona ait..
  • P50 ile P51 arasında fark baya var. Öncelikle GPS var. Ayrıca bazı çok şikayet edilen hatalar düzeltilmiş. Pil ömrüde arttırılacaktı falan. Yani fark var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.