Şimdi Ara

BenQ RL2455HM vs VIEWSONIC VX2363Smhl-W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, arkadaşlar bu 2 monitör arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim oyun amaçlı kullanılacaktır.Ekran kartım MSI GTX 760.Viewsonic'e daha yakınım aslında hem ıps panel hem 2ms ile beni etkiledi ancak BenQ'i tavsiye edenler daha çok birde buraya konu açayım dedim bakalım siz hangisini öneriyorsunuz yorumlarınız fikrimi değiştirebilir bilgisi olan yardım ederse çok iyi olur.Bu arada BenQ'in renkleri soluk gösterdiğini söyleyenlerde var anlamadım.

Technopat'da incelemesini yapmış adamlar (https://www.youtube.com/watch?v=SJf5oit1BII ) ve hoşuma gitti ama technopatda'da konu açtım çoğunluk BenQ diyor.Birde burdaki arkadaşlara sormak istiyorum 2 modelden herhangi birini kullanan varsa ve yorumlarsa daha iyi olur.Hangisini almalıyım sizce?

Yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.hepsiburada.com/liste/benq-rl2455hm-24-1ms-gtg-analogdvi2xhdmihoparlor-full-hd-led-gaming-monitor/productDetails.aspx?productId=bd801342&categoryId=3002879

http://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-23-vx2363smhl-w-led-ips-monitor.html

BenQ RL2455HM vs VIEWSONIC VX2363Smhl-W BenQ RL2455HM vs VIEWSONIC VX2363Smhl-W

• takip. RL2455HM parlak ekranmı mat ekranmı ?
  • up bende bu fiyatlarda bir monitör düşünüyorum bu 2 seçenek benim listemdede var arkadaşa yardım olsun
  • Viewsonic mat ekran.
    BenQ'i bilmiyorum oda parlak ekran heralde kesin bir bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanyigit -- 25 Şubat 2015; 18:08:29 >
  • mat ekranmış. burda fotoğraftan belli oluyo. bi de panel specs de yazıyor.
    http://www.displaylag.com/benq-rl2455hm-professional-gaming-monitor-review/
  • Hmm saolasın yani sonuç olarak 2 side mat biri ıps panel olmasına ramen 2ms tepki süresi sunuyor diğeri tn panel 1ms.
    Tepki süresine takılmadım ben belki profesyonel oyuncular farkı anlar ama ben anlamam hangisi fiyat performans olarak daha üstün bana kalırsa Viewsonic daha iyi gibime geliyor ama dediğim gibi BenQ diyor çoğunluk.Hep sıkıntı hep sıkıntı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG E2260S-PN MONİTÖR NASIL
    13 yıl önce açıldı
    ViewSonic 23'' VX2363Smhl
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nerden buluyorsun böyle konuları yav.

Niye okadar düşük puan vermişler,demekki özellikleri sadece kağıt üstünde heralde.

Viewsonic ile ilgili bir konu varmı böyle merak ettim.Hangisi daha iyi diye.
  • google a modeli yaz yanına test , review , inceleme birini yaz bi sürü sayfa çıkıyo .
  • http://forum.donanimhaber.com/m_61407655/tm.htm

bu konuya bakmadıysan buna da mutlaka bak
  • Teşekkür ederim.Bakıcam şimdi.

Başka fikri,bilgisi olan varsa bu 2 monitör hakkında yorum atarsa sevinirim.
  • elimde şu an viewsonic vx2363smhl-w monitör mevcut dün geldi monitör kargodan dehşet bişey 72 hertze oc yaptım ilk geldiğinde tepkime süresini 2ms yeye alınca ghosting oluyodu lakin ekran kartının driverini vs güncelledim biraz monitör ayarlarıyla oynadım cam gibi oldu 2ms 72 hertz oyunlar akıyo şiddetle öneririm
  • Hayırlı olsun öncelikle bende almayı planlıyorum sen nerden ve ne kadara aldın acaba ölü piksel çıkmamıştır inşallah ben alırsam vatanda test ettirip almayı planlıyorum şuan 570TL.Ve uyguladığın ayarları belirtirsen iyi olur alınca bende sorun yaşarsam uygularım hemen.Bu arada nasıl oc yaptın 72 hertze onuda söylersen iyi olur onun dışında nasıl oyunlarda ıps panelin canlılığından ve 2ms tepkime süresinden, netliğinden memnunmusun önceden tn panelmi kullanıyodun kullanıyosan çok fark oldumu ve oyun performansı nasıl?Çok soru sordum heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanyigit

Hayırlı olsun öncelikle bende almayı planlıyorum sen nerden ve ne kadara aldın acaba ölü piksel çıkmamıştır inşallah ben alırsam vatanda test ettirip almayı planlıyorum şuan 570TL.Ve uyguladığın ayarları belirtirsen iyi olur alınca bende sorun yaşarsam uygularım hemen.Bu arada nasıl oc yaptın 72 hertze onuda söylersen iyi olur onun dışında nasıl oyunlarda ıps panelin canlılığından ve 2ms tepkime süresinden, netliğinden memnunmusun önceden tn panelmi kullanıyodun kullanıyosan çok fark oldumu ve oyun performansı nasıl?Çok soru sordum heralde

eşekten inip uzay mekiğine binmiş gibi hissediyorum o derece
    ilk önce tüm driverlerı güncelledim sonra viewsonicin sitesinden monitörün driverını indirdim doğal moda aldım yanıt verme süresinide ultra hızlıya çektim(2ms) cam gibi oldu
    http://forum.donanimhaber.com/m_99437346/tm.htm overclock için buradan yararlandım

• quote:

Orijinalden alıntı: black37

elimde şu an viewsonic vx2363smhl-w monitör mevcut dün geldi monitör kargodan dehşet bişey 72 hertze oc yaptım ilk geldiğinde tepkime süresini 2ms yeye alınca ghosting oluyodu lakin ekran kartının driverini vs güncelledim biraz monitör ayarlarıyla oynadım cam gibi oldu 2ms 72 hertz oyunlar akıyo şiddetle öneririm

72 hz çıkması süper ben de bunu merak ediyordum teşekkürler
  • Merhaba rl2240he monitor e sahibim 400 lira piyasa fiyati ve 1 ms. Ben de overclock denedim 75 hertze kadar cikiyor. Oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten Viewsonic'e daha yakındım sizde memnunmuşsunuz oyunlardada siz memnunsunuz heralde,inşallah beni tatmin eder gibime geliyor.Bu hafta sonu vatanda inceleyip almayı planlıyorum.Bu arada siz nerden aldınız vatan'da 573 lira.
  • quote:

Zaten Viewsonic'e daha yakındım sizde memnunmuşsunuz oyunlardada siz memnunsunuz heralde,inşallah beni tatmin eder gibime geliyor.Bu hafta sonu vatanda inceleyip almayı planlıyorum.Bu arada siz nerden aldınız vatan'da 573 lira.

internet üzerinden vatandan aldım 568 tl ye ölü piksel de çıkmadı ayrıca 76 hertz denedim oldu
     BenQ RL2455HM vs VIEWSONIC VX2363Smhl-W

• Benim ekran kartım MSI GTX 760. Ondada oluyor heralde verdiğin linkte bişiler yazıyordu tam bakamadım monitörü bi alim onuda hallederim heralde.Oyunlarda memnunmusun ben daha çok oyun için kullanıcam internette bazı sitelerde oyun içinde bazı yerler karanlık oluyor demişler sende varmı böyle sorunlar.Ben inanmadım şahsen sana sorim birde.
  • quote:

Benim ekran kartım MSI GTX 760. Ondada oluyor heralde verdiğin linkte bişiler yazıyordu tam bakamadım monitörü bi alim onuda hallederim heralde.Oyunlarda memnunmusun ben daha çok oyun için kullanıcam internette bazı sitelerde oyun içinde bazı yerler karanlık oluyor demişler sende varmı böyle sorunlar.Ben inanmadım şahsen sana sorim birde.

ben gayet memnunum oyun için en iyi ıps panellerden bana göre
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.