Şimdi Ara

BenQ RL2450H Monitör ve Xbox

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende BenQ RL2450H Monitör var bilgisyarımda çokta memnunum kendisinden ancak geçen gün merak edip xbox ı bağladım arkadaşa. ancak görüntü gerçekten de çok kötü. Ps2 oynuyormuşum gibi geliyor özellikle Halo 4 te. direk söküp TV ye geri bağladım xbox ı bende.

Şimdi bu monitörle Xbox kullanan veya denemiş olan varmıdır? veya monitöre xbox bağlayan falan? bir çözümü varmıdır bu görüntü kalitesinin extra düşük olmasından..

Unutmadan olayıda söyliim mesela halo 4 te askerimin omuzları vs vs hep çırmık çırmık resmen düşük çözünürlükte oynuyormuşum gibi oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychocake -- 13 Aralık 2012; 14:36:13 >

• hdmi ile mi bağlı hocam?
  • Bende benzeri olan BenQ xl2410t modelini kullanıyorum "hdmi = hdmi" , "dvi = hdmi" her iki şekildede çok iyi görüntü veriyor. Monitörünün ayarlarından olmasın FPS modunu denedinmi monitör ayarlarından.
  • Herşey olması gerektiği gibi gözüküyor ve HDMI ile bağlı FPS modu gibi birçok modu var game modları da mevcut herbirini denedim ancak sadece görsel olarak parlaklık vs gibi dalgalar değişiyor yani görsellik aynı kalıyor. Ha çokta lazım değil ama monitöre bağlamak istersem ki zaman zaman istiyorum bizimkiler bize geldiğinde TV ye çöküyorlar can sıkıyor cidden
  • Görüntü ayarların TV ye göre ayarlandığından öyle olmuştur.Monitöre bağladıktan sonra çözünürlüğü değiştir.Uygun çözünürşüğü seçtiğinde düzelecektir.
  • tv tüplü ise ayarları ona göre kalmıştır ayarları ve çözünürlüğü tekrar değiştirmen gerek. bende de benq g2222hdal var çok memnunum piyasada 750-800 tl ye satılan monitörlerle rahat rahat kapışır geçen yıl 200 e almıştım 12 taksit:)
  • tüplü falan değil tv monitörde tv de full hd. ayarlarına zaten baktım sonuç aynı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.