Şimdi Ara

BENQ P50 NASIL ALABİLİRİM??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
20.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makina biraz büyük değilmi arkadaşlar. 122 x 60 x 20 ???

Avuç içinde nasıl duruyo ki
  • Bİ DK. ARKADAŞLAR!!!!!
    YAA BEN BU İŞİ ANLAYAMADIM? EWET "KARAKAYA" WIN 2005 VE TÜRKÇE OLARAK AYNI FİYATA SUNUYOR ALETİ???? GİTTİM BAKTIM HEMEN. VE AYLARDIR İYİ ARAŞTIRDIĞIM BU ÜRÜNÜ ŞİMDİ BÜTÜN GÜNDÜR GEZE GEZE ARAŞTIRIP BAKIYORUM. BUGÜN YARIN ALICAMMM.....(FİYAT BİRAZ DÜŞSÜN DİYE BEKLEYİM DEDİM. DAYANAMIYORUM:) )
    FAKAT DİĞER HERYERDE WIN 2003 VE INGILIZCE ??? NEDİR BU DURUM SİZCE?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 10 Nisan 2006; 16:29:21 >
  • Teknosada fiyatı 1100 ytl ve zannedersem 1000 ytl üzeri alış verişlerde 15 taksit imkanı var. Ben p910i al derim yada bekle p990i....
  • benq P50'nin türkçe ve Vm2005 versiyonu nasıl oluyor anlamadım. bütün yerli ve yabancı sitelerde ingilizce ve VM2003 olarak görülüyor. nasıl iştir anlayamadım.
  • EWET!BENDE ANLAYAMIYORUM..! AMA BÖYLE. HERGÜN GİDİP GİDİP BAMAKTAN VE ARAŞTIRMAKTAN BIKTIM ZATEN! BİR YANDAN ALAYIM DA RAHATLAYIM KURTULAYIM ARTIK DİYORUM. BİR YANDAN DA P910İ !M İLE YOLA BİRAZ DAHA DEVAM EDEYİM DİYORUM.
    YAAA BİRİLERİ BANA BİRAZ AKIL VERSİİİİİİİİİNNNNNNNNN................LÜTFEN=?
  • Hakancığım biraz bekle,mayıs gibi Benq P51, Eten M600 ,SE 990i, Motorola Q ve Nokia E61 yolda, eğer imkanının varsa İmate JAMin en son versiyon radio vs. var onu alabilirsin. SE 910i ile bu cihazlar farklı.

ama aradığım özellikleri beni tatmin ediyor diyorsan benq P50'yi satınal. çünkü fiyat/performans olarak en ucuzu bu cihaz. yalnız şu karakayalara bir sor bakalım VM 2005 nasıl yüklenmiş. bendeki VM2003 ,ingilizce versiyonu 1.13 ve Türkiyeye uyarlanmışı.
  • benq p50 Vatan Gazetesiyle bugün verilen broşüre göre Vatan Bilgisayar'da Cardfinans'a 8 x 99 + KDV = 940 YTL
    ilgilenenlere duyurulur!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laconf -- 13 Nisan 2006; 14:57:51 >
  • TEŞEKKÜRLER b.2004 :)
    SANIRIM BİR PARÇA DAHA BEKLERİM BEN. ZATEN FİYATTA DÜŞÜYOR GİBİ...
    BU ARADA ASLINDA DAHA ÖNCE 2 YIL KADAR PDA KULLANAN BİRİ OLARAK BANA ŞUAN P910İ YETERSİZ AMA KEYİFLİ/ P50 İSE YETERLİ FAKAT PİL ÖMRÜ VE TEL. ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN DÜŞÜNDÜRÜCÜ GELİYOR.( BÜTÜN GÜN ÇOK YOĞUN OLARAK TEL GÖRÜŞMESİ VE MESAJ TRAFİĞİ YAŞAYAN BİRİ OLARAK..)
    SONUÇ OLARAK KENDİ ZEVKİM OLARAKTA P50 SİYAH OLMA AÇISINDAN ÇOK ŞIK, DİZAYNI ÇOK ŞIK, ELE OTURUŞU VE KULLANIMI OLDUKÇA KEYİFLİ GİBİ...
  • yanliş bilgilendirme yaptim oyuzden sildim msjimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty -- 24 Nisan 2006; 15:16:01 >
  • Peki bunun yedek pilini nerden bulabilirim ve fiyatı nedir???
  • şuan için hiç bi aksesuari yok Tr de Makine ile gelen şarj aleti Kalem Batarya,kulaklı ve Ekran koruyucular dişinda birşey yok kutu içeriğinde bide kendisi :D ve cd leri
  • PEKİ ARKADAŞLAR; PİL ÖMRÜ AÇISINDAN KİMSE BİRŞEYLER SÖYLEYEMEZ Mİ? YANİ TÜM GÜN ÇOK TEMPOLU KULLANIMDA YARI YOLDA BIRAKIR MI?
  • Arkadaşlar aşağıdaki linkte cihazın 4 kalem pille şarj edilmesini sağlayan bir aksesuar var. Başlıkta da belirtiyor zaten, acil durumlar için uygun.

http://www.gomadic.com/benq-p50-emergency-aa-battery-extender.html
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spex -- 20 Nisan 2006; 11:43:14 >
  • Ben dün aldım,yavaş yavaş alışıcaz artık...
  • p50 ALAN ARKADAŞLAR; ""PİL ÖMRÜ"" VE GENEL PERFORMANS İLE ALAKALI BİRŞEYLER SÖYLEYEBİLİRLERMİ ACABA...?
  • pil ömrü yoğun kullanımda 1 gün, normalde 2 gün gidiyor.
  • vatan bilgisayardan aldim
    kard finans ile 8 taksit %8 indrimli aldim 950ytl ye geldi yaklasik olarak ustelik 8 taksit.

bekledigimden daha fazla performans ozellikler cikiyor kullandikca. elimden hic dusurmeden kullandigim icin 5 saatte pilini bitirdim :)

bir iki defa asiri yuklendigim icin donma yasadi ama kendi hicbir hata vermeden kaldigi yerden devam etti

pili cok zayifladigi zaman telefon ozelligini devreden cikartiyor. icinde ikinci bir yedek batarya bulunmasi arti bir ozellik.

ele gercekten oturuyor hani cok kaba degil (diger klavyesiz ekranlara gore) klavye gercekten guzel bir sekilde tasarlanmis. imate gibi cok karisik degil (imate i bu yuzden ve wifi olmadigi icin tercih etmemistim)

wirelessa sorunsuz baglandim. mac kontrolu yapan adsl modeme baglanirken sorun yasadim ama daha yeni kullanmaya basladigim icin sanirim yeni yeni cozmeye basliyorum.

bluetooth ile sorunsuz veri aldim. kizil otesi ozelligi ile televizyon vdc hatta klimalari bile yonetebiliyorsunuz.

kutusundan sarj cihazi, pc baglanti kablosundan baska kulaklik temizleme bezi ekran koruyucu banti, guzel bir deri kilif gibi birkac ekstra malzeme koymuslar

su an aklima gelenler bunlar. kullandikca yazmaya calisirim.

murtiss

• bnde dün aldım alet güzel hatta benq nun müşteri hizmetleride harika herşey ii fakat telefon olayında biraz zayıf gibi yada bnim alette bişe var onu yrn sorucam.. telde konuşurken arada kesilio sanki cekmio gibi kesilio gelio ama bakınca 3cizgide çekio gösterio anten anlmadım ve bide konusma esnasında vüüüfffff die bişe oluo hani tele üflersn bi ses çıkarya onun gibi bişe bide karşı tarafta sesim yankı yapıomuş....... yaww inş bu sorunlar tek bndedr çünkü eger hekeste böle sorunlar varsa cok üzülürm geri vermem p50limi(yenisini verirler herhalde)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.