Şimdi Ara

Benq mp720p ikinci el projeksiyon aldım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 800 saat kullanılmış ikinci el projeksiyon aldım,arkadaş perde de verecek ama boyutunu bilmiyorum kocaman bir perde.Toplam 250tl verdim sizce fiyat iyimi kötümü.Perde makaralı çekip bıraktığında toplanan kaliteli perdelerden.

Toplam lamba 800 saat yazıyor.Geriye ekonomik mod kullanılmamış olmasa bile 1200saat kalıyor.Cihazda sorun yok temiz çünkü en iyi arkadaşlarımdan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideOyun -- 20 Haziran 2011; 9:53:28 >

• up
  • bence perde ile birlikte iyi almışsınız..
    eko moda kullanmışsa 3200 saat daha lamba ömrü var, artı siz perde de almışsınız..güle güle kullanın, iyi seyirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soho

bence perde ile birlikte iyi almışsınız..
    eko moda kullanmışsa 3200 saat daha lamba ömrü var, artı siz perde de almışsınız..güle güle kullanın, iyi seyirler.

Ekonomik mod değil galiba çünkü cihazı açtığımda eko mod kapalı idi. uzun zamandır oda kullanmıyordu.Toplam saate baktım 807 saat yazıyor 1000 saat kalsa lamba ömrü(bilmiyorum gidermi) 1 yıl en az yeter.1 yıl sonradan istediğim led 720p projeksiyonlar düşerse ondan alırım.Lambaları 550tl değiştirmeye değmez.Perdeyide 2-3 gün içinde verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideOyun -- 20 Haziran 2011; 21:10:33 >
  • BenQ MP720p

2500 ANSI Lumens
    XGA 1024x768
    2000:1 Kontrast - DLP
    5 parçalı Altın Renk Çarkı

HDTV (480p, 576p, 720p, 1080i)
    4000 Saat Lamba Ömrü
    28 dB - ÇOK SESSİZ

Color Match Teknolojisi - sRGB
    TÜRKÇE Menü

o fiyata hemde perdesiyle birlikte gercekten cok iyi almışsın.hayırlı olsun güle güle kullan ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.