Şimdi Ara

Benq markasının bu modelini tavsiye eder misiniz?(monitör) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tersmantik

Rl2455hm modelini 75hz de çalıştırmak mümkün diğer modelden emin değilim.

Ayrıca benq da dvi bağlantı da var extradan. Asus ta yok. Oyun için hdmi dan ziyade dvi daha sağlıklı gibi. Çünkü hdmi da yazılarda bulanıklık ve ekranın tam oturmadığı, masaüstü görüntünün biraz taşması gibi şikayetler var. Muhtemelen çözümü bulunabilen şeylerdir.

Benq da renkler neredeyse tüm modellerde biraz soluk geliyor Default ayarlarda. Ama panelden butonlarla düzeltmek mümkün zira ben düzeltim. Bi ips değil ama tn gibi de durmuyor :)

Benq yu bolbol inceleme fırsatım olduğu için tavsiye ederim. Asusu çok inceleyemedigim için birşey diyemiyorum.

Hocam ilginiz için çok teşekkür ederim, kararımı verdim, büyük ihtimal benq alacağım, Asusu severim, zira 2 yıllık asus tabletten yazıyorum bunu, ama bu modellerine pek fazla özenilmemiş gibi, en azından ayak kısımı sıradan olmuş sanki, benq da ise ayak kısmı sağlam duruyor, farklı bir marka bulunur evde en azından, pes, fifa, film keyfi nasıl olcak çok merak ediyorum.

Edit:crt 17inç ekrandan geçtiğim için çok kararsız kalmıştım ne kadar zormuş ya monitör seçmek :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulu.de -- 31 Aralık 2015; 18:18:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Rl2455hm modelini 75hz de çalıştırmak mümkün diğer modelden emin değilim.

Ayrıca benq da dvi bağlantı da var extradan. Asus ta yok. Oyun için hdmi dan ziyade dvi daha sağlıklı gibi. Çünkü hdmi da yazılarda bulanıklık ve ekranın tam oturmadığı, masaüstü görüntünün biraz taşması gibi şikayetler var. Muhtemelen çözümü bulunabilen şeylerdir.

Benq da renkler neredeyse tüm modellerde biraz soluk geliyor Default ayarlarda. Ama panelden butonlarla düzeltmek mümkün zira ben düzeltim. Bi ips değil ama tn gibi de durmuyor :)

Benq yu bolbol inceleme fırsatım olduğu için tavsiye ederim. Asusu çok inceleyemedigim için birşey diyemiyorum.

Sonunda aldım, ama ekran kartım yok daha onu alıcam, onboard intel hd 4400 ü kullanıyorum şu anda, sabit görüntü gayet güzel, hareketli görüntülerde bir sıkıntı var sanki, sizin monitör ayarlarınız nelerdir.

• sulu.de S kullanıcısına yanıt
    12m kontrast düşük bayağı. nasıl denedin mi renkler nasıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dean13

12m kontrast düşük bayağı. nasıl denedin mi renkler nasıl.

Valla philips 17 inç crt den buna geçtim ben, renklerde bir sıkıntı göremesim, ama crt de aldığım bunda alamadığı bir haz var, yanı nasıl desem hareketli görüntüler de bir yavaşlık var gibi geldi, hd4400 grafik işlemcisinden dolayı olabilir belki bu yavaşlık, pes 13 ü bir deneyim dedim, top izi yok mesala ama uzun top attığımda sanki ağır çekimde videoda gibi hissediyorum kendimi ya ayarlarını tam yapamadım yada, hd 4400 bu kadar performans veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Top izi yoksa sıkıntı yok :) hayırlı olsun hocam. Ben benq nun sitesinden farklı icc dosyalar deneyerek gözüme hoş geleni buldum. İnternette videolar falan var konu ile ilgili anlatımlar bulabilirsiniz.

Crt tadını hiçbir lcd veremiyor ne yazık ki.

Ekran kartını temin ettikten sonra sorununuz muhtemelen duzelecektir. Anlattığınıza göre ob ekran kartı yetersiz kalıyor gibi. Crt düşük çözünürlük ten fhd ye geçince performans yetersiz kalabiliyor.

• quote:

Top izi yoksa sıkıntı yok :) hayırlı olsun hocam. Ben benq nun sitesinden farklı icc dosyalar deneyerek gözüme hoş geleni buldum. İnternette videolar falan var konu ile ilgili anlatımlar bulabilirsiniz.

Crt tadını hiçbir lcd veremiyor ne yazık ki.

Ekran kartını temin ettikten sonra sorununuz muhtemelen duzelecektir. Anlattığınıza göre ob ekran kartı yetersiz kalıyor gibi. Crt düşük çözünürlük ten fhd ye geçince performans yetersiz kalabiliyor.

Bende öyle tahmin ediyorum hocam, kameranın özellikle yana doğru hareket ettiği görüntüler de göz yoruyor özellikle, hd4400 acaba bu kadar yetersiz mi digital sinyal işlemede.

Fps düşüyor sanırım o sahnelerde. Ortalama bi ekran kartı yeterli olacaktır.

Gtx 950 almayı planlıyorum hocam, ama önce bir şey keşfettim, monitörün bulunduğu odada ki Işığı hemen acip kapayinca monitör bir saniye kapanip tekrar açılıyor sizinde böyle bir şey deneme şansınız var mı 😀 kendini koruma ya mi alıyor acaba yoksa bir hata mi

edit:bulutlanma var bir de videolarda bu da mı ekran kartı sorunudur acaba, yoksa monitör ayarmı, sizde de varmı bulutlanma, onboard ekran kartınız var ise test etme şansınız var mı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulu.de -- 4 Ocak 2016; 0:31:57 >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.