Şimdi Ara

BENQ FP94VW, SAMSUNG 931BW, SAMSUNG 206BW hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gün içinde yeni sistem almayı düşünüyorum ama monitör için karar veremedim. Hangisini tercih etmeliyim?

BENQ FP94VW 19"
    SAMSUNG 931BW 19"
    SAMSUNG 206BW 20"

• quote:

Orjinalden alıntı: Gaddar Davut

Birkaç gün içinde yeni sistem almayı düşünüyorum ama monitör için karar veremedim. Hangisini tercih etmeliyim?

BENQ FP94VW 19"
    SAMSUNG 931BW 19"
    SAMSUNG 206BW 20"

Bence teknik detaylarda (ek ozellikler bakimindan) bariz BenQ FP94VW ustun arkadasim.. fiyati da diger 2 modele gore daha makul durumda.. tavsiye ediyorum.. ozellikle oyunlarda ve video izlerken buyuk keyif alacaksin..

• +10000000000 ben de kesinlikle katılıyorum, benq yu almanı öneririm fiyat/performans açısından ve senseye game ve hdmi teknoljisinden dolayı kesinlikle

tavsiye ederim fp94vw yi ben de almış, gigatek te 397 ytl ye alabilirsin ben de 1 ay araştırıp bunu aldım gigatektgen, ama yine de yerinde görüp,

karşılaştırıp almanda yara var
  • Arkadaşım senin sölediğin samsung ile benq farklı kulvarlarda biri 19" diğeri 20".Doğal olarak fiyat farkıda var.Bütçene uygun olarak alabileceğin en iyi 19" benq fp94vw 20" alacaksanda 206bw.Benim açımdan piyasanın en alınabilir monitörleri bunlar.Karar sana kalmış
  • fıyat problem diil dıosan 206 bw al
  • Arkadaşlar bu iki monitörü kıyaslama şansınız oldu mu? Kağıt üzerindeki kontrast değerlerine baktığımızda Samsung daha iyi görünüyor fakat pratikte nasıl bir fark var acaba? Ben Benq almayı düşünüyordum hdmi girişinden ötürü fakat yeterince parlak değilse (hem oyun oynarken hem de ilerde hd receiver bağlayıp tv izlerken) Samsung almayı düşünüyorum.
  • BENCE FP92W babalar gibi kullanıyorum widescreen fiyatıda düştü 19inç mutlaka gözden geçir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 225BW
    19 yıl önce açıldı
    samsung 2232bw
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benq bence 19" düşünüyorsanız en iyi fiyat/performans a sahip ürün. Özellikle de ps3 de kullanacaksanız 1. tercihiniz olmalı.
    Samsung 931BW Benq ile karşılaştırılabilir fakat bu ikisi arasından kesinlikle benq ağır basıyor.
    Samsung 206 bw ise 20" olduğu için bu ikisi ile karşılaştırmıyorum, eğer bütçen yetiyorsa ve daha çok bilgisayarda
    masaüstü uygulamalarında kullanırım diyorsanız tercih edebilirsiniz fakat 206bw diğerlerine oranla
    daha pahalıdır. Uygun fiyat ve istediğim performansı sunsun diyorsanız kesinlikle benq derim.
  • Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler fakat sormak istediğim sadece ekran parlaklıklarıydı. Boyutlarını ve çözünürlüklerini yok sayarsak 206bw ile fp94vw'den hangisi daha parlak görüntü veriyor? Kontrastlarına baktığımızda Samsung kağıt üstünde önde fakat belki pratikte durum farklıdır diye sormuştum. Yoksa elbette 20 inç ile 19 inç monitörü karşılaştırmak anlamsız. Buna göre cevap verebilirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: igorparker

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler fakat sormak istediğim sadece ekran parlaklıklarıydı. Boyutlarını ve çözünürlüklerini yok sayarsak 206bw ile fp94vw'den hangisi daha parlak görüntü veriyor? Kontrastlarına baktığımızda Samsung kağıt üstünde önde fakat belki pratikte durum farklıdır diye sormuştum. Yoksa elbette 20 inç ile 19 inç monitörü karşılaştırmak anlamsız. Buna göre cevap verebilirseniz çok sevinirim.

Parlaklık ta kağıt üzerinde aynı, buradaki 3 monitör de 300cd parlaklık sunuyor.
    Zaten parlaklığı sonuna kadar açabileceğini sanmıyorum, gözleri çok yoruyor.
    Aslında buradan sadece teknik özellikleri ve performansına göre yorum yapıyoruz,
    en doğrusu bir mağazada sizin gözünüzle görüp beğenmeniz.
    Yakından görüp beğendikten sonra monitörler arasında karmaşa yaşamanıza gerek kalmaz.

• Haklısınız Ben aslında yanlış şeyi sormuşum, şimdi farkettim! Aslında şunu merak etmiştim; Samsung'da 3000:1 gibi bir kontrast oranı var, Benq'da ise 800:1 sanırım. Kontrast yerine parlaklık demişim... Bu fark pratikte bariz hissediliyor mu acaba?
  • aslında samsungda da 800:1 oran var. dcr 3000:1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atcil9876 -- 5 Temmuz 2007; 20:08:19 >
  • Hmm o halde en güzeli gözümle görüp ona göre karar vermek, teşekkürler
  • SAMSUNG 931BW 19" kullanıyorum şiddetle tavsiye ediyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.