Şimdi Ara

BENQ FP94VW 19' GENİŞ EKRAN HDMI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
280
Cevap
0
Favori
24.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fatalframe

bu monitorden bende almış bulunmaktayım

Teşekkürler Fel_x

Yorum ve Resim Paylasimini en yakın zamanda yapacagim

Tüm artıları ve eksileri ile değerlendirirsen seviniriz
  • Güzel monitörmüş. Bunun 22" modeli şu an yok sanırım. Yakın zamanda çıkar mı bir bilginiz var mı? Samsung 226bw'dan vazgeçtim panel komedisi yüzünden bunun 22" modeli samsunga çok iyi bir alternatif olurdu.
  • Ben bu monitör ü aldım. DVI ' dan Bilgisayarı bağladım HDMI ' dan ise PS3 ü bağladım. Görüntüler fena değil PS3 de 1080i görüntü veriyor.
    Yanlız bir şey kafama takıldı hızlı goruntu aktarımlarında arka plandaki goruntuleri tam takip edemiyorum hafif flu oluyor.

PS3 için ses çıkışınıda monitor uzerindeki ses çıkışına bağladım HDMI üzerinden ses alıyorum oldukça memnunum. Fiyat + performans göz önüne alınırsa bence ideal bir monitör.
  • üzerinde hoparlör mü var monitörün? neresinde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: der Rebell

üzerinde hoparlör mü var monitörün? neresinde?

Hoparlorü yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartern

Ben bu monitör ü aldım. DVI ' dan Bilgisayarı bağladım HDMI ' dan ise PS3 ü bağladım. Görüntüler fena değil PS3 de 1080i görüntü veriyor.
    Yanlız bir şey kafama takıldı hızlı goruntu aktarımlarında arka plandaki goruntuleri tam takip edemiyorum hafif flu oluyor.

PS3 için ses çıkışınıda monitor uzerindeki ses çıkışına bağladım HDMI üzerinden ses alıyorum oldukça memnunum. Fiyat + performans göz önüne alınırsa bence ideal bir monitör.

burda arkadaş monitör üzerindeki ses çıkışına bağladım hdmi üzerinden ses alıyorum demiş te o yüzden sormuştum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartern

Ben bu monitör ü aldım. DVI ' dan Bilgisayarı bağladım HDMI ' dan ise PS3 ü bağladım. Görüntüler fena değil PS3 de 1080i görüntü veriyor.

dostum slm, 1080i goruntu alabildiysen cok iyi bu munitorun max coxunurlugu 1440x900 yani 1080i den cok daha asagıda .. goruntude taşma varmı yoksa birebir oturuyor mu ? yada kırılma varmı ? 1080i desteklememesi gerekir aslında .
  • 1440*900 çözünürlük bana göre biraz ters bir çözünürlük.
  • HDMI ses girişi, Stereo Minijack ses çıkışı var. Monitöre dijital giren sesi monitöre bağlayacağınız analog kulaklık ya da hoparlörlerinizden alabilirsiniz.
  • Merhaba Monitörü Gecen Hafta Aldım Vatan Bilgisayardan KDV Dahil 452 YTL ye

Monitörün ARTILARI: Çözünürlük Destegi Ve Ekran Parlaklıgı Mükemmel PC/Konsol Oyunlarında Performans Mükemmel Ölü Pixel Garantisi Var Rakiplerine Fiyat Olarak Ve Özellik Olarak Taş Cıkartıcak Cinsten Tepkime Süresi 2 Ms Olması Cabası :) Uzun lafın kısası ben aldım cok memnunum yaklasık 2 ay kadar araştirdim en uygun olanını aldıgıma inanıyorum 940BW WideScreen Iyıkı Almamısım Cunki 940BW de x360 Gördüm Gercekten Konsolun Hakkını Vermiyordu Ama Bütçeniz Kısıtlı ise ve konsolunuz varsa kesinlikle bu BENQ FP94VW öneririm
    resmen bi hd lcd tv gibi

Monitörün Eksileri: HDMI Ses Çıkış Yeri Güzel Degil iLeride Ps3 Baglarsam o Biraz Canımı Sıkabilir Baska Bi Eksi Göremedim Arkadaşlar

Resimleri Büyük Oldugu İçin Burada Upload Kabul Etmedi Bende 3,5 BM Lık Resimleri Rapid e Upload Ettim Tercih Sizin Umarım Faydalı Olmusumdur...

Iyı Forumlar...

http://rapid*share.com/files/31706323/XboX.rar

Adresin Ortasındaki Yıldızı Siliniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalframe -- 17 Mayıs 2007; 1:31:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

1440*900 çözünürlük bana göre biraz ters bir çözünürlük.

neden ki?
  • standart 19"W çözünürlüğü 1440x900 dur hepsinde olduğu gibi bunda da aynı zaten. Buda PS3 veya HD DVD kullanan birine 720p desteğini tam olarak verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casparza -- 18 Mayıs 2007; 12:23:45 >
  • ben de samsung226bw'dan vazgeçtim bu monitörü almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar nasıl sizce monitör? Memnun musunuz? Filmlerde karelenme falan oluyor mu? Oyunlarda ghosting? Yada başka bir problemi var mı? Bir de boyut olarak çok mu küçük, 22" düşünüyodum ama düzgün bi 22" bulmak zor. Görüşlerinizi yazarsanız yada internette bir review varsa link atarsanız çok iyi olur.
  • ben viewsonic 22'' kullanıyorum, ps3 bağlamak için bunlardan bir tane alayım dedim ve vatan'a incelemeye gittim. bana çok küçük göründü. widescreen olduğu ve yükseklik ayarı olmadığı için cüce bir monitör izlenimi veriyor. ekstra olarak widescreen monitörün kontrol menülerini sola yerleştirip yatak olarak daha da uzatmışlar. kısacası benim kriterlerime göre dizaynı başarısız ve teknik olarak küçük olmasada oldukça darlık ve küçüklük hissi veren bir monitör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superbia -- 20 Mayıs 2007; 10:47:31 >
  • ben gayet memnunum.almadan önce çok düşündüm.hiç pişman değilim.üstelik fiyat olarak diğer 19 wide lara biraz tuzlu ama verdiğim her kuruşu hak ediyor.eğer benq almasaydım samsung 205bw alacaktım.fakat iyiki almışım.x360 ile mükemmel performans sergiliyor.tam bir oyuncu monitörü.game mod da, renkler daha bir canlı daha bir güzel.boyut olarak evet yanlara doğru biraz uzun.sanki monitör değilde bir lcd tv havası var.eğer boyut olarak 6 cm senin için çok birşey ifade etmiyorsa; evet tavsiye ederim.onun dışında benim yer darlığı sebebiyle 22 almam imkansızdı.o yüzden 19 tercih ettim.uzun lafın kısası oyun ve film performansı olarak bence gayet iyi bir monitör..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fel_x

ben gayet memnunum.almadan önce çok düşündüm.hiç pişman değilim.üstelik fiyat olarak diğer 19 wide lara biraz tuzlu ama verdiğim her kuruşu hak ediyor.eğer benq almasaydım samsung 205bw alacaktım.fakat iyiki almışım.x360 ile mükemmel performans sergiliyor.tam bir oyuncu monitörü.game mod da, renkler daha bir canlı daha bir güzel.boyut olarak evet yanlara doğru biraz uzun.sanki monitör değilde bir lcd tv havası var.eğer boyut olarak 6 cm senin için çok birşey ifade etmiyorsa; evet tavsiye ederim.onun dışında benim yer darlığı sebebiyle 22 almam imkansızdı.o yüzden 19 tercih ettim.uzun lafın kısası oyun ve film performansı olarak bence gayet iyi bir monitör..

Yorum için teşekkürler fel_x. Ben de alıyım bari artık 15" crt ile gözlerim bozulmadan

• quote:

Orjinalden alıntı: fel_x

ben gayet memnunum.almadan önce çok düşündüm.hiç pişman değilim.üstelik fiyat olarak diğer 19 wide lara biraz tuzlu ama verdiğim her kuruşu hak ediyor.eğer benq almasaydım samsung 205bw alacaktım.fakat iyiki almışım.x360 ile mükemmel performans sergiliyor.tam bir oyuncu monitörü.game mod da, renkler daha bir canlı daha bir güzel.boyut olarak evet yanlara doğru biraz uzun.sanki monitör değilde bir lcd tv havası var.eğer boyut olarak 6 cm senin için çok birşey ifade etmiyorsa; evet tavsiye ederim.onun dışında benim yer darlığı sebebiyle 22 almam imkansızdı.o yüzden 19 tercih ettim.uzun lafın kısası oyun ve film performansı olarak bence gayet iyi bir monitör..

Unuttum sormayı, yükseklik ayarı var mı monitörün?
  • yükseklik ayarı yok.sadece yukarı aşağı oynatabiliyorsun ekranı.
  • Süper bişi
  • quote:

fel_x: ben gayet memnunum.almadan önce çok düşündüm.hiç pişman değilim.üstelik fiyat olarak diğer 19 wide lara biraz tuzlu ama verdiğim her kuruşu hak ediyor.eğer benq almasaydım samsung 205bw alacaktım.fakat iyiki almışım.x360 ile mükemmel performans sergiliyor.tam bir oyuncu monitörü.game mod da, renkler daha bir canlı daha bir güzel.boyut olarak evet yanlara doğru biraz uzun.sanki monitör değilde bir lcd tv havası var.eğer boyut olarak 6 cm senin için çok birşey ifade etmiyorsa; evet tavsiye ederim.onun dışında benim yer darlığı sebebiyle 22 almam imkansızdı.o yüzden 19 tercih ettim.uzun lafın kısası oyun ve film performansı olarak bence gayet iyi bir monitör..

Hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz x360 ile ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.