Şimdi Ara

benQ fp71e+ mı viewsonic vp171 s mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mczaga

niye bekliiim benQ varken?yok hyundai daha mı iyi ondan 19"dersen vp191 i tek geçerim

benq hyundaiden 50 dolar daha pahalı. hyundai için çok olumlu yazılar okudum ama benq F+ modelini kullanan yok sanırım etrafta pek.
    kağıt üzerinde benq çok iyi 8 ms, dvi girişi vs. ama maç sahada oynanır. testler benq daha iyi diyorsa benq alın.
    bir de ne alırsak alalım yenisi çıkacak zaten. yok dvi bekle yok 4 ms. bekle. yarın öbürgün LCD teknolojisi de eskiyecek. alın benq' i kurtlulun bari

YALNIZ TEKRAR EDİYORUM : herkes ms. olayına kafayı takmış. film izliyorsanız görüş açısı ve ekran boyutu çok daha önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp640c -- 22 Temmuz 2005, 20:49:27 >

• onlarda çok önemli ama arada 250 dolar var vp191 ile. bu arada dediğin hyundai model ve fiyatı nedir?
  • quote:

onlarda çok önemli ama arada 250 dolar var vp191 ile. bu arada dediğin hyundai model ve fiyatı nedir?

www.gigatek.com.tr

buraya gir ve üye ol.
    üyeler için 17" L72S 284 dolar +KDV
    19" L90+ 495 dolar +KDV

ben L72S almak üzereydim ki 19" pilibis bulunca bu fiyata ( arada 100YTL bile fark yoktu) hemen zıpladım.

orada senin 8ms, dvi' lı benq de var. sanırım 330 dolar +kdv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp640c -- 22 Temmuz 2005, 21:02:26 >
  • bide 19" ler çokbüyük değilmi 22"crt ye eşit de oyüzden.gerçi 17"de 1280*1024 çözünürlük çok ufak oluyor.19" de masaüsütü daha büyük gözükür..
  • quote:

bide 19" ler çokbüyük değilmi 22"crt ye eşit de oyüzden.gerçi 17"de 1280*1024 çözünürlük çok ufak oluyor.19" de masaüsütü daha büyük gözükür..

tabi dediğin doğru. nette surf için 19 fazla büyük. diğer yandan 17" için deal çözünürlük 1024x768 olmalı bence de.

yalnız film ve oyun için 19" öneririm. bilgisayarın dibine yapışmak zorunda kalmıyorsun 55 ekran tv'ye yakın bir görünür alanı var.
  • sanırım benq alıcam bide 6600 ekran kartı..
  • quote:

sanırım benq alıcam bide 6600 ekran kartı..

• ya benq iyi seçim dir arkadaşlar kimse korkmasın alırken ..
    bu gune kadar hiç kötü bi derecesini okumadım ki aynı cihaz iki farklı testte cok farklı degerlendirilebiliyo ....
    ama şu anda 8ms lik modellerde fp71E+ tavan model ... yani bundan iyisi pek yok .... en iyi diye bahsettigimiz kategoride..

bende lcd alıyoken 19 benq ve hyunda arasında secim yapıcam sanırım ... buna ek Nec ide ilave edebilirim ...

iidir yani hepsi ...
  • 19" alıcaksan viewsonic vp191 i tek seçenek.mva overdrive, 16.77 milyon gerçek renk, yüksek görüş açısı, gerçek 14 ms ortalama olarak.onada 6600 gt iyi gider.
  • benq da yükseklik ayarı varmı? birde pivot olayı.ben göremedim.
  • quote:

benq da yükseklik ayarı varmı? birde pivot olayı.ben göremedim.
  • yaa hundaı L90D+ da gerçek renk olayı niye bu kadar karışık?ondada 16 milyon gerçek renk olayı yokmu yaniii?
  • arkadaşlar... konu 19 boyutuna dogru gidiyorsa bence nec 1970gx ide göz önünde bulundurun .. türkiyede bu modelin fiyatı gayet uygun ... 500$
  • KRALL @ o monitör 262 bin renk verir.

atoprak@ 50 dolar daha verir viewsonic vp191 alırım.
  • quote:

KRALL @ o monitör 262 bin renk verir.

atoprak@ 50 dolar daha verir viewsonic vp191 alırım.

açıkcası ben o renk konusunda o kadar kötümser diilim.. sonuçta kötü olsa l90+ gibi bi monitor bu kadar yüksek puanlar toplayamaz diye düşünüyorum ... eger benim gördügüm renkler gerçekse pek bi sorun yok ... mva daha ii bi teknoloji gibi dursada tn lerde rezalt diil..

fiyat konusunda haklısın .. biri 500.. diger 570 gördüm eksende ..
    yani fark 85 dolar.. çok fark yok ama o dedigim nec hiç kötü bi monitor diil, özellikle oyun oynayan arkadaşlar için ...
  • benden bi not BenQ Philips'in
  • quote:

Orjinalden alıntı: taliban

benden bi not BenQ Philips'in

farketmez isterse saddamın olsun.ben performansa bakarım..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: taliban

benden bi not BenQ Philips'in

farketmez isterse saddamın olsun.ben performansa bakarım..

philips ile benq arasindaki ortaklik sadece optical storage ile ilgili konular uzerine.. yani cd-rom floppy gibi konularda.. lcd ile alaklari yok ... zaten benq butun panellerini AU optronics den aliyo... AU Optronics in en gozde musterisi hatta...
  • quote:

Orjinalden alıntı: atoprak

k ... zaten benq butun panellerini AU optronics den aliyo... AU Optronics in en gozde musterisi hatta...

au optonics, benq bünyesinde bi firma diyebiliriz.

quote:

The BenQ Group companies include AU Optronics Corporation, the world’s third largest manufacturer of LCD panels;
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.