Şimdi Ara

benq fp241vw monitör hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben bu monitörü almayı düşünüyorum ps3 ve pc için ama pc deki oyun performanslarını nasıl olduğunu merak ettim sizden ricam bu monitörü kullanan varsa bana pc oyunlarından aldığı verimi anlatabilirmi ben pc de genelde online oyun oynarım world of warcraft,knight online,silkroad online,cabal online,lord of the rings online gibi oyunları oynayan varsa bu monitörde aldıkları performans lar nasıl tam ekran oynayabiliyorlarmöı oyunları bide bu monitörü alınca windows vista yanında veriyorlarmı ayrıca warhammer online çıkınca başlamayı düşünüyorum evet yorumlarınız ekliyorum şimdiden çoook teşekkürler

Ben fuarda gördüm bu monitörden, Crysis oynadı Türk yapımcılardan biri gayet güzel görüntüsü var bir sorun görmedim. Sadece resimlere bakınca insan tahmin edemiyor, monitörü yakından görünce şaşırdım biraz, masaüstü için gerçekten çok büyük yakından bakacasan sorun olabilir. Monitörü bir yerde görüp incelemeni öneririm.

saydığın oyunlarda bırak rider30 dediğin gibi Crysis oynadılar fuarda

burdada inceleme
    http://forum.donanimhaber.com/m_14661497/tm.htm
    ASUS VW193D LCD Monitör
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.